Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Lelőtték az ingyenes Command & Conquert [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Lelőtték az ingyenes Command & Conquert
A semmiből érkezett a hír, amely szerint az ingyenes stratégiai játékot fejlesztő Victory Games végleg bezárta kapuit, a fejlesztést pedig leállították.

Command & Conquer

Command & Conquer
A legutóbbi Command & Conquer cikkek, hírek
52377 levél
Válasz 13.10.30. 19:54 #11
Barthezz
Jójó, nekem így még jobb is, mert ez esetben legalább legálisan letölthetem és csak a single-részért kell majd legfeljebb pénzt adnom, amit vélhetően akár még ki is fogok fizetni. (Eddig ugye pont az volt a bajom, hogy miért adjak egy A-s játékért 10-15 k-t, ha a multi-rész nem érdekel és az dobja meg leginkább az árát.)

Androidon egyébként ez az alap és ott nálam be is vált.
28157 levél
Válasz 13.10.30. 16:57 #10
LordMatteo
Battlefield Heroes és Battlefield Play for Free. Szerintem a Bf-franchise is van akkora név, mint a C&C (sőt...), és ott működik, nem is kicsit ez. Valószínűleg a fejlesztők nem egészen úgy képzelték el ezt, mint az EA, és ezért lett vége a dolognak. Az EA tuti nem hagyja veszni a nevet, ebben biztos vagyok.

A jövőben egyre inkább háttérbe fognak szorulni azok a fizetési modellek, amik most még nagyobb részben jellemzik a nagy címeket. Deal with it.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
52377 levél
Válasz 13.10.30. 16:38 #9
Barthezz
Egy ekkora név esetén sztem ez nem lett volna jó üzleti modell, de természetesen valóban elég gyanús az egész, hiszen már majdnem végére ért a fejlesztés. Meg hát ismerjük az EA-t, mennyire alja módon képesek beledumálni mindenbe és teljesen megkötni a fejlesztők kezét... Szóval könnyen lehet, hogy összekaptak egy lényeges dolgon és ez lett a vége...
28157 levél
Válasz 13.10.30. 12:39 #8
LordMatteo
A piac (úgy, mint online játszható multiplayer játékok) pedig könyörtelenül a f2p modell felé halad. Ez mozgatja meg a legnagyobb tömeget, kerül a legkevesebbe, egyszerűbb menedzselni, és hozza be a legtöbbet.

Semmi gond nem volt ezzel, jelen esetben inkább valami háttérjátszmára tippelnék.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
1298 levél
Válasz 13.10.30. 12:10 #7
Baracklekvár
Én épp azért vártam, mert végre egy Generals, ami multiban működik rendesen.
(Mert ugye az eredeti indokolatlanul képes volt belassulni multiban.)
pogessor.pcdome.hu
2 levél
Válasz 13.10.30. 12:07 #6
Vas_László
Azért az sem tenne rosszat ha esetleg esetleg a C&c 3-at kidobnák FPS-ben vagy TPS-ben pl mint a C&c Renegad.
52377 levél
Válasz 13.10.30. 07:20 #5
Barthezz
Igazából ez a f2p mód is elég szerencsétlen ötlet volt eleve, nyilván az EA erőltette, aztán rájöttek, hogy mégsem lesz jövedelmező a folyamatos fizetős DLC áradat. Baromság volt az is, hogy majd ebbe a játékba jön a tiberium és RA univerzum is később (teljesen más típusú világok és egységek, sima DLC-vel ez nem hidalható át) és az sem volt nyerő ötlet, hogy kezdetben ki akarták hagyni az egyjátékos módot. Megint sokat akart markolni az EA és megint befürdés lett a vége, még egy olyan blamázst meg nem akartak, mint a C&C 4 esetén. Kár, hogy ezek szerint ott sem sikerült rájönniük, hogy egy ekkora franchise esetén a bevált recepten nem szabad változtatni. Vagy ha igen, akkor vhogy úgy kellene csinálni, mint tette azt a Square Enix a Tomb Raiderrel. Rövidtávon szvsz az menthetné meg a sorozatot, ha eladná az EA a jogokat másik kiadónak, de ezt úgysem teszik meg, úgyhogy marad az, hogy bízzunk benne, idővel talán észhez térnek és szabad kezet adva egy tehetséges fejlesztőcsapatnak sikerül majd egyszer feltámasztani a C&C nevet... Erre sztem egy Red Alert reboot lenne a leginkább képes.
405 levél
Válasz 13.10.30. 02:10 #4
Artemius '89
Úgy sem hagyják teljesen elúszni, egy ennyire nagy, ilyen előrehaladott projektet valaki fel fog karolni, ez egészen biztos
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
11163 levél
Válasz 13.10.29. 22:40 #3
VodevilX
Azért a Generals igen népszerű volt multiban. Majd gondolnak egyet és megcsinálja más, máshogy... úgy rémlik a C&C 3 is váratlanul jött, vagyis akkoriban az úgy konkrétan nem volt benne a levegőben.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
52377 levél
Válasz 13.10.29. 22:21 #2
Barthezz
Így hogy lett volna benne egyjátékos mód, sajnálom a döntést. Azt pedig végképp, hogy így továbbra is a Tiberian Twilight nevű szégyenfolt az utolsó C&C game, amivel most úgy tűnik, végleg ki is végezték a franchise-t... Legalábbis egy 4-5 évig biztosan nem lesz így új rész, aztán majd vmikor talán egy reboot...

Hozzáteszem, itt sztem eleve ott cseszték el, hogy a Generals vonalat akarták folytatni, ami a C&C-nek csak egy nem túl jelentős mellékága volt. A C&C a Tiberium és az RA univerzumról szól, így ennek a két vonalnak van jövője.
11163 levél
Válasz 13.10.29. 22:11 #1
VodevilX
Hoppá, hoppá... Túl szép lett volna, ingyen c&c... Másrészt volt szerencsém az origines alfához, és valóban....
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.