Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Befutottak a Call of Duty: Ghosts pontszámai [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Befutottak a Call of Duty: Ghosts pontszámai
Az előzetes várakozásoknak megfelelően teljesít az Infinity Ward új játéka. Jó lett, de nem váltja meg a világot.

Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Ghosts
A legutóbbi Call of Duty: Ghosts cikkek, hírek
14264 levél
Válasz 13.11.05. 21:25 #10
balays82
"És hát úgy tűnik, ez az IW már nem az az IW, ami régen volt."

Ami viszont már tényleg az Activision felelőssége. Az is, hogy minden évben novemberében kell egy CoD, ha kő kövön nem marad, akkor is. Többek között ezért hullott darabjaira az IW is.
1678 levél
Válasz 13.11.05. 20:15 #9
GeryG
A MW3 és a BF3 kampánya között valóban volt bőven különbség.
Egyelőre nem török pálcát a Ghosts kampánya felett, mivel még csak egy-két órám van benne, de a BF4 kampányán nagyon érződik a fejlődés. Azzal remekül szórakoztam az elmúlt napokban, ugyanakkor a Ghosts kampánya eddig nem nyűgözött le különösebben. Mind1, meglátjuk.

Egyébként jogos, nem az Activisioné sem az érdem, sem a felelősség, az Infinity Ward a fejlesztő. Nyilván komoly beleszólási joga van a kiadónak, de a végeredmény mégiscsak a fejlesztőt minősíti elsősorban. És hát úgy tűnik, ez az IW már nem az az IW, ami régen volt.

Off, de éppen a fejlesztők miatt vagyok kíváncsi a jövő tavaszra datált Titanfallra, no meg persze azért, mert marha jól szórakoztam vele a gamescomon.
6679 levél
Válasz 13.11.05. 19:48 #8
GustyX
Mindenki az Activisiont szidja, mert minden évben lenyúlják a játékosokat és ej, de mocskosak. Meg úgy általában, ilyenkor a kiadót kell szidni, mert ha lett volna +2-3 hónap fejlesztési időre, akkor most mennyivel jobb lenne. Csak a gonosz kiadó szorított a határidő miatt.
Amúgy tök mindegy.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
3486 levél
Válasz 13.11.05. 19:44 #7
Sucee
Nem inkább az IW rontotta el? Sokadik helyen olvasom már, hogy az Activision hibája.
6679 levél
Válasz 13.11.05. 19:40 #6
GustyX
Nem kötekedésből írtam, meg félreérted. Szerintem összehasonlítható a kettő, és nem úgy, mint a NFS Duke-kal. 2011-ben az MW3 és BF3 is ilyen különbséggel jelent meg, a kettőt majdnem párhuzamosan játszottam, volt viszonyítási alapom.

Eddig csak multi, a kampányra nem nagyon vágyom (a látottak, olvasottak alapján, meg az előző rész miatt is). Ellenben a szokásos CoD kampány vonz továbbra is.

Az Activision pedig sikeresen elrontotta a Ghosts-ot az optimalizálatlan engine miatt ("gyenge" grafika, óriási gépigény és még csúcs gépeken is szaggat). Pedig nem egy olyan címről van szó, amit csak pár rajongó vesz/venne meg.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
1678 levél
Válasz 13.11.05. 19:31 #5
GeryG
Már vártam, mikor kötsz belém...

Nyilván értsd képletesen az összehasonlíthatatlant. Nyilván össze lehet hasonlítani akár a Need for Speedet is a Duke Nukemmel, csak épp minek.

Nem tudom, kipróbáltad-e a BF4 kampányát, de számomra kimondottan pozitív csalódás volt, egészen jól sikerült. Pláne ahhoz képest, hogy ugyebár a BF-nél nagyon nem az a központi téma. A történet persze a szokásos semmiről sem szóló amcsik vs. most épp Kína, de a játékmenet és úgy általában az egész körítés kimondottan jól sikerült.

A CoD:G története valószínűleg ennél jobb lesz, mivel már az alapfelállás is egy árnyalatnyi újítást tartalmaz a posztapokaliptikus témával.

Azzal egyetértek, hogy technikailag buksi a CoD, mivel megint zéró a fejlődés ezen a téren. Csakhogy már csak az egymás melletti megjelenés miatt is mindenki össze fogja őket hasonlítani, és túl sok mindenben nem tud a BF fölé nőni szerintem.

Mondom, én is CoD multi párti vagyok inkább, de egyelőre az a néhány parti, amit délután letoltam, valahogy döcögősnek és kiforratlannak tűnt.
6679 levél
Válasz 13.11.05. 19:24 #4
GustyX
Akkor ha a két játék kb. összehasonlíthatatlan, akkor hogy nyerhetett a BF4?
Ezzel a kérdéssel csak megelőzőm az elsősorban BF fanatikusok hozzászólását, hogy nem is lehet összehasonlítani a kettőt, meg a sok gyökér folyton verseng, melyik a jobb...
Amúgy szerintem is összehasonlítható.

Szerintem csak a technikai háttér miatt bukta most a Ghosts.

Az eddig látottak alapján nekem továbbra is CoD Ghosts jönne be jobban (multiplayer miatt, a kampány miatt pedig nincs kihívója, a BF4 hozzá képest nudli...), csakhát ilyen körülmények között, év csalódása.

http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
1678 levél
Válasz 13.11.05. 19:06 #3
GeryG
Az Activision ezt a csatát most biztosan nem nyeri meg. Nagyon rossz az időzítés a BF4 miatt. Tény, a neve így is garantálja az anyagi sikert, de a két játék kb. összehasonlíthatatlan. Mondom ezt alapvetően CoD pártiként.

A Battlefield 4 valami egészen brutális grafikát tett le az asztalra, és ami ennél is fontosabb, hogy mindezt meggyőző optimalizáció mellett tette. Okay, az én konfigom egy picit az átlag felettinek számít, de mindent a maximumra beállítva is kényelmes 40-60 fps-t produkál a játék a legdurcibb jeleneteknél is.

Cserébe a CoD:G egészen elképesztően... csúnya. Hiába van minden a maximumra állítva (persze itt is áll a stabil 60 fps), az egész úgy fest, mint egy 3-4 évvel ezelőtti játék, mint kb. a MW3... A két játékmenetet nem akarom összehasonlítani, mert egészen más stílus, de valahogy a raklapnyi bogárkával együtt is a BF4 sokkal kiforrottabbnak hat mint az új CoD...

Kijelenthetem még a tesztjeim megírása előtt, hogy ezt a csatát bizony a BF4 nyerte. Persze a CoD-ban még nem mélyültem el annyira, szóval még van esély a véleményem megváltozására... de egészen elenyésző.
1633 levél
Válasz 13.11.05. 18:17 #2
-T0ng-
Én is nézegettem, de nem kapok többet, mint amit vártam: Egy történetet, amit egyszer érdemes lesz végigvinni. Eddig mindegyik CoD-dal tettem próbát a két Black Ops-ot kivéve. Egyiket sem azért mert hatalmas szabadságot, vagy végtelenül csavaros történetet vártam, egyszerűen csak azért mert kicsit részese akarok lenni, egy klisékkel teli hollywoodi akciófilmben.

Ennek úgy látom az új rész tökéletesen megfelel...
86 levél
Válasz 13.11.05. 18:10 #1
Egoraptor
Néztem streamen reggel, közvetítették - tényleg semmi extra.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.