Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Végre mozgásban az Alien: Isolation [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Végre mozgásban az Alien: Isolation
Kiderültek az első részletek is a játék történetével kapcsolatban. Minden idők legjobb Alien-játéka készül?

Alien: Isolation

Alien: Isolation
A legutóbbi Alien: Isolation cikkek, hírek
5 levél
Válasz 14.01.08. 22:56 #11
Microtonia77
Én elsősorban az első Alien filmen szocializálódtam (bár ez enyhe képzavar , és annak a hangulatához az eddigiekből ítélve ez a játék áll a legközelebb, bár - csatlakozom az előttem szólókhoz - még nagyon keveset láttunk belőle. Én mindenesetre adok neki egy esélyt.
3336 levél
Válasz 14.01.08. 14:18 #10
Raistlin666
Pedig nem árt egyik sem, elvégre ez lenne a fórum célja...vagy valami ilyesmi, többek között...

UI: Van ám válasz gomb, ha gondolod használd csak.
4102 levél
Válasz 14.01.08. 13:39 #9
xeLaR
Gondolom amiatt gondolja ezt, mert a videókban lassúnak, bugyutának tűnik az alien, ami persze eltér a folytatásokban látottaktól.

Őszintén nekem nincs bajom ezzel a próbálkozással. A kegyetlen rossz Colonial Marines után érdemes egy másik irányból megközelíteni ezt a franchiset, és ez az új túlélőhorror/interaktív film trend pont jó lehet neki. Akár még jó is lehet ez...
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
69 levél
Válasz 14.01.08. 13:23 #8
YuriLexandro
Mellesleg hol láttad hogy egy béna kutyának van beállítva az idegen?
69 levél
Válasz 14.01.08. 13:16 #7
YuriLexandro
Nem vitatkozni vagy meggyőzni akartalak csak elmondtam a véleményem.
3336 levél
Válasz 14.01.08. 12:35 #6
Raistlin666
Talán nem életszerűek a Marine kampányok az AvP játékokban vagy a Colonial Marines tökös bogárvadász szereplői.
DE AKKOR MEG!!!
Szerintem az sem az, hogy az IDEGENT egy béna sétálgató valaminek lövik be aki szaglászik mint egy kutya a folyosókon.
Ha már a filmeket hozzuk példának. Ott aztán lehetett lopakodni marhára. Csak semmit nem ért mert ott szépen levadászott mindenkit egymás után a banánfejű barátunk. Talán az első film legvége felhozható mint példa, mert ott volt egy rész az önmegsemmisítő élesítése és a mentőhajó között. De (bár nem olvastam soha utána) ott szerintem kiszagolta mi készül és tudatosan hagyta élve Ripley-t a xeno.

69 levél
Válasz 14.01.08. 11:32 #5
YuriLexandro
Raistin666, igazad van abban, hogy sok más játékból merít ötletet, de őszintén mit szeretnél látni? Manapság egyszerűen szinte képtelenség újat alkotni, vagy pénz vagy idő nincs rá, így marad a megvalósítás és szerintem ennél a játéknál ez tökéletesen működni fog. Igaz én nem vagyok oda a fegyvertelenül bujkálásért, de pont ez a kategória amiben a játékos összeszarja magát történjen bármi, nincs az a biztonságot nyújtó smartgun a kezünkben csak fuss és bújj el, ez a kiszolgáltatottság érzés a legfélelmetesebb a világon.
A videók alapján ez egy jó játék lesz annak aki kedveli ezt a fajta játékstílust. Újat ugyan szerintem sem fog hozni, de ami van ahhoz hozzárak És ki tudja még akár pozitívan is csalódhatunk.
Valóban úgy van ahogy GreyG mondja, hogy a filmben mindenki beszart az idegenektől a játékban meg mintha valóban csak vagány rovarirtás menne, és végre itt egy játék ahol valóban beleélhetjük magunkat Ripley szerepébe a Nostromon amikor teljesen kiszolgáltatott volt egy ilyen gyilkológéppel szemben.
1677 levél
Válasz 14.01.08. 10:58 #4
GeryG
Kihagytad a sztoriból az embereket. Az ígéretek szerint ők is veszélyesek lesznek ránk. Ügyesen csinálva ebből is lehet jó dolgot kihozni: egy bekattant fószer miatt rengeteg bonyodalom lehet. Kiderül!
3336 levél
Válasz 14.01.08. 10:46 #3
Raistlin666
Most fent leszünk az űrben egy hajón + 1 idegen, az eddigi infók alapján.

Gondolom ki kell lökni a drágát az űrbe. De persze nem lesz energia a zsilipnél. Irány a hajó másik vége ahol felnyomunk egy kapcsolót. Persze ott majd beszakad valami átjáró és mehetünk a szellőzőkben parázva. És így tovább...egyszerűen nem látom hogyan lehetne ez egy igazán komoly cím.
Vegyük ki a Dead Space1-ből a lövöldét...Tádám Alien: Isolation...

De azért ne tévedjetek meg. Én is várom, csak kb. 10%-ra veszem az esélyét, hogy ez valóban jó is lehet.
1677 levél
Válasz 14.01.08. 10:29 #2
GeryG
Azért az első trailer alapján még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket. Láttunk sok szépet és jót a CM-ról is, aztán tessék... mivel én alapvetően imádom az inkább fuss mint lőj stílusú játékokat, így kifejezetten várom, hogy mi sülhet ki ebből. Mert eddig ilyen tényleg nem készült a témában, holott ez szerintem teljesen adott lenne: egyetlen filmben sem aprították aranyköpéseket kiabálva az idegeneket, még a második részben sem. Minden részben mindenki agyonparázta magát, még a katonák is. Ehhez képest minden eddig megjelent játék arról szólt, hogy a fasza, kőkemény katonák rendet vágnak a bugyuta élienkék sorai között.
Ha ebben a játékban sikerül visszaadni azt a hangulatot, ami az első filmben volt, akkor telitalálat lesz, az tuti!
3336 levél
Válasz 14.01.08. 10:24 #1
Raistlin666
Nem lesz ez rettenetesen sovány koncepció egy egész játékon keresztül?

A videókban jelenleg irtó gagyi, hogy a lény teljesen bután nézelődik a folyosón és simán el lehet tőle 2-3 méterre bújni egy nagyobb tereptárgy mögött. Persze ahogy látom megvan a fél másodperc ráhagyás is, amikor kikuksol az ember de nem veszi észre a lény (hiába "néz" arra felé).
Látványos és nosztalgikus egyébként, de ez nem játék jelenleg, hanem egy interaktív tárlatvezetés a régi díszletekben.
Lehet röhögni, de nekem akkor már inkább a Colonial Marines az utolsó verzióban coop-ban 3 haverral!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.