Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» A Star Wars: Battlefront nem fogja megváltani a világot? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: A Star Wars: Battlefront nem fogja megváltani a világot?
Megérkeztek az első értékelések, amelyek bár összességében pozitívak, de?

Star Wars: Battlefront (2015)

Star Wars: Battlefront (2015)
A legutóbbi Star Wars: Battlefront (2015) cikkek, hírek
943 levél
Válasz 15.11.18. 17:17 #9
ivanova36
Noggle: konkrétum az jól hangzik, de nem fog teljesülni a szaksajtó részéről. Több helyen is fel lett vetve hogy teszteljék a játékot, ha lehet játsszák végig majd írják le mit tud és mit nem, tényszerűen, az író véleményétől függetlenül. Max a cikk végére menjen egy bekezdésbe hogy az író szerint milyen, megüti-e az általa várt mércét, stb...a válasz: a kritika az sosem objektív hanem véleménykifejező műfaj, illetve olvasd el a játék kézikönyvét ha tényekre vágysz.

Számomra beszédesebb hogy az adott játék mennyi játékidőt tartalmaz (értelemszerűen nem percre pontosan, hanem normál fokozaton haladva), vagy mennyi pályát, miben más mint az előző része, pl milyen játékmódokkal bővült, azok mit takarnak, multi része kiegyensúlyozott-e, van-e kooperatív, ára, mint hogy azt olvassam xyz-nek mennyire tetszett és hogy ez tuti az év játéka lesz.


3337 levél
Válasz 15.11.18. 13:28 #8
Raistlin666
Ott van a hiba, hogy állandóan nyomják minden oldalon hírbe, hogy másik 50 oldal hogyan értékelt egy adott játékot. XY meg ZY oldalak 7-et adnak, az IGN meg 9-et és akkor az IGN a hülye mert biztos levették a nagy pénzt a pozitív kritikáért...

Én valamennyire ismerek 2-3 magyar és külföldi oldalt ahol adok a tesztelők szavára. Mert esetleg már 10 éve ismerem az ő játékos beállítottságukat. És az ő véleményük alapján 95%-ban be tudom lőni hogy mi kell nekem. Hogy másik 2 oldal mennyire pontozza szét magát az maximum érdekesség, de érdemi infót nem jelent nekem soha.

A pontozás igenis fontos nekem és a Dome-ra is haragszom hogy eltörölték!

A metacritic/imdb meg az ilyen baromságok...
120 levél
Válasz 15.11.18. 11:38 #7
Noggle
A pontozás mit olyan teljesen feleslegessé kezd válni sajnos. Nem csak a szaksajtó, hanem a felhasználók is hajlamosak elvetni a sulykot. Metacritic-en például rengetegen dobták meg a Fallout 4-et 0 ponttal (amit akkor értek meg, ha pl nem indul el egyáltalán) mire a fanatikusok ész nélkül adták a 10-eseket, hogy feljebb vigyék az átlagot.
Valószínűleg a jövő a konkrétumoké. A játék ezt tudja meg amazt, mindenki döntse el maga, hogy ez neki pozitívum vagy nem.
Például aki szerint egy új játékos modot meg egy kampányt tartalmazó DLC megéri az AAA árat, az úgyis megveszi.

A battlefront pedig pont olyan lett, mint amilyennek mutatták korábban. Engem "holmi star wars zene" nem győz meg arról, hogy egy játék jó/változatos. Bétában sem vettem részt.
943 levél
Válasz 15.11.18. 07:37 #6
ivanova36
Vagy elhagyni a pontozásokat/százalékokat teljesen, mert az utóbbi időben több kára származott belőle a usereknek, mint az iparnak.
Egy "nagy" cím sosem fog a jelen állás szerint 3/10-et kapni. Pedig a megjelenés után fújnak rá a userek, lásd anno az MW3 esetét amit akkor az egész nem lett más mint "egy mappack", de a szaksajtó áradozott róla hogy rengeteg az újdonság, újabb grafikai effektek, stb.
Vagy hogy a pocsék portolás miatt egy-egy játék hónapokig játszhatatlan. Igaz ez utóbbi a 2015-ös év specialitása, vagy legalábbis idén kaptak nagyobb visszhangot az ilyen esetek.
Battlefrontra visszatérve, sem a videók, sem az előzetesek alapján nem várok többet tőle, mint a nagy elődje a SWBFII volt. Sőt, inkább kevesebb lesz nála. Viszont ami "kimaradt" lehetséges hogy majd valamikor DLC-ként bekerül, persze plusz zsetonért. És megint csak a játékosok járnak az ő szempontjukból rosszul. De legalább 6-9 közötti besorolást kapott a 10-es skálán, ami azért eléggé széles szórás. Jelen esetben inkább hiszek a 6-osnak ha már hinni kell az értékeléseknek.
9102 levél
Válasz 15.11.17. 21:59 #5
davkar9
Pont ezért kéne megtanulnia a "szaksajtónak" végre pontozni. 7-8 egyáltalán nem középszerű, az egy teljesen jó játék. Ha a BF középszerű (márpedig valószínűleg az), akkor nyugodtan rá lehet szórni a 4-6 pontokat. Csak ugye azt nem lehet, mert a kiadó mérges (most nem csak a "kötelező" EA rugdosásról van szó) lenne és az átlag birkajúzer olyan alacsony pontokkal aztán biztos nem venné meg. Hülye tyúk-tojás eset ez, újra kéne tanulnia mindkét oldalnak a számokat.
Simple. Eternal. Beige.
749 levél
Válasz 15.11.17. 16:34 #4
Gerő a nyerő
Kukába való. Egy Battlefield 3 csak Star Wars köntösben... Inkább kérek egy ilyen DICE által készített Republic Commando 2-t ezzel a motorral egy zseniális single-el! SHUT UP AND TAKE MY MONEY!
Asus Z97P, i5-4690K, 2x4 GB Kingston Hyperx 1333Mhz, Asus Radeon R9 280X DirectCU II 3GB GDDR5
69 levél
Válasz 15.11.17. 15:50 #3
YuriLexandro
Nézzük meg az elmúlt félév "nagy címeit", óriási marketing és a végeredmény középszerű... Most van az a pont hogy a marketing és a neve adja el a játékot, sikersorozatok folytatásai sikerülnek középszerűre. Lassan már ez sem lesz elég.
Black Ops 3, Fallout 4, Anno 2205, BF 4, BF Hardline, EZ.... jó-jó, de nem annyira mint amilyenek az előzőek alapján vártuk volna, ez elég szomorú... Bőrlehúzás, pénz, pénz, pénz....
142 levél
Válasz 15.11.17. 14:16 #2
Artyom
Sztori nélkül egy ilyen játék hamar unalomba fullad szerintem.
1025 levél
Válasz 15.11.17. 13:30 #1
Sityi
Még a végén igazam lesz, és a 10 évvel ezelőtti SWBFII tényleg változatosabb és jobb még ma is, mint ez...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.