Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Titanfall 2

21110 levél
Válasz 17.07.16. 17:55 #19
Peace
Kibaszo** falon futás meg ugrálás nagyon csúnyán felba**. Béna vagyok, de nem akarom elhinni, hogy ennyire. Most ott akadtam el, hogy körbe kellene futnom 3 félköríves falon, majd onnan átugrani még egy falra. 20 perc próbálkozás után feladtam, nem jutok el az átugrásig. Kismilliószor megnéztem a holo-t, hogy hogy csinálja, próbáltam követni is. Egyszerűen nem megy.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
21110 levél
Válasz 17.07.14. 22:18 #18
Peace
Hatalmas komolyság!!! Felba**va hangerő, dübörög a mély láda, piszkosul állat!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
32905 levél
Válasz 17.07.14. 20:49 #17
Creativ3Form
Jó is az nagyon, sőt. Ahogy haladsz előre, úgy lesz egyre jobb és jobb.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
21110 levél
Válasz 17.07.14. 20:13 #16
Peace
Ez ritka jó, nekem nagyon adja a kampány!!!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9381 levél
Válasz 16.10.30. 07:04 #15
davkar9
Igazából? Szerintem kihagyható. Nagyjából megegyezik az előzővel, de kicsit lassabb a fejlődés, és "butább" is érzésre. Titanos rész ki lett herélve, 6 fix titan közül választhatsz, nem lehet magunknak összerakni, hogy x gépre, y fegyvert, képességet. A titan érkezés is - nem is tudom, más - sokszor fordul elő, hogy egyik csapatnál semmi, másiknál mindenki titannal rohangál. Oda-vissza, pontállástól függetlenül. Vannak jó kis karakter skinek, de ezek is hülyén vannak bezárva. Pl van fasza sentinel-pilot (robot), de egy stimpakkos skillhez kötve, ami gyógyít-gyorsít, de a helyzetek többségében vagy túl korán lőheted el vagy olyankor amikor már meghaltál (szóval nem). Fegyverekből van most több, viszont úgy látom, hogy előbb utóbb mindenki rááll az első részes kedvencekre, továbbra is azok a hatékonyak. Az anti-titan fegyverrész is meg lett kavarva. Ha jól rémlik eddig fixen volt egy pisztolyod is, most csak 2 slot van. Bekerült ráadásul egy gránátvetős részleg, ami néha jobb is, mint az at, de az elsődleges slotba megy, így a 2.-ba csak egy pisztolyt kapsz, amivel pedig nagyon ügyesnek kell lenni. Játékmódok nem változtak, hardpointnál az elfoglalt pontot megint el lehet, így megerősítve azt. Játékos számot is kevésnek érzem, gyorsan talál, de közelben lévőkre valami 1200-300 játékost mutatott 9 körül.

Összességében a BF1 talán jobb vétel lenne, ha ez a rángatós solo súter kell, akkor talán inkább a cod. Szerintem pár hónap után ki fog ez ürülni, 1-2 prestige szintlépés, aztán ugyanúgy jár, mint az első rész. Ha pedig konzolra kérdezed, akkor megint csak érdemes az xesk adataiból kiindulni, ps4 játékos bázis annyit szerintem nem fog hozzátenni ehhez a játékhoz.
Simple. Eternal. Beige.
3717 levél
Válasz 16.10.29. 23:50 #14
Sucee
Multiról mondjatok már valamit, az lenne a lényege ennek.
21110 levél
Válasz 16.10.29. 22:06 #13
Peace
És ilyenkor lenne jó, ha nem szutyok accountra regisztrálósak lennének a játékok, mert simán átvenném Tőled 5000-ért most.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
32905 levél
Válasz 16.10.29. 19:56 #12
Creativ3Form
Na, én is a végére értem.
Hát, nehéz nyugodt, higgadt stílusban reagálni, így nem is teszem. Embertelenmódonmocskosúlzseniálisannagykirályságvoltez!!!! Elképesztő de komolyan mondom. Egyetlen negatívuma, hogy a BF1-hez hasonlóan ez is mocsok rövid. Alig volt 6 óra (asszem nem is értem el a 6 órát, csak majdnem), pedig dupla ennyi ideig is játszottam volna vele. Huh. És, hogy összességében melyik tetszett jobban? A Titnafall 2, mégpedig két okból. Az egyik, hogy a BF1-el ellentétben, itt kapunk rendes, jól felépített, összefüggő sztorit. A BF1 esetében volt 5 fejezet, egymástól különálló történet szeletekkel és szereplőkkel, amiknek semmilyen téren nem kapcsolódnak egymáshoz, még utalás szintjén sem, és bár működött ez a recept ehhez az I. Világháborúhoz, de még is csak jobb az, amikor van egy sztorinak eleje, vége, közepe. A másik ok, az a játékmenet változatossága. Volt itt minden, a Titannal való brutális zúzáson át, az izgalmas gyalogos részeken keresztül, a Mirror Edget megszégyenítő ugrálós, ügyességi feladatokig minden ami szem szájnak ingere. Illetve volt még egy remek ötlet, de az spoileres lenne, így inkább nem írom le. A lényeg, hogy izgalmas, változatos és pörgős volt a játékmenet, mindezt pedig szemkápráztató látvány és tanítanivaló stabilitás mellett hozta. És még csak egy több gigás Day One patch se kellett hozzá. Szóval innen üzenném a Mafia III fejlesztőinek, hogy bár az ő játékukat is nagyon élvezem, de technikai és látvány terén nyugodtan elmehetnek az anyjukba, majd utána vegyenek szépen példát a BF1 valamint a Titanfall 2 fejlesztőitől, ugyan is így kell stabil látványorgiát kiadni PC-re.
Összességében tehát fantasztikus élmény volt, totál megérte a pénzt még úgy is, hogy a multiba bele se fogok nézni (ahogy a BF1 esetében se tettem).
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
21110 levél
Válasz 16.10.29. 18:17 #11
Peace
5 óra single???? 6-ra tippeltem, de akkor még annyira sem erőltették meg magukat, mint gondoltam. Várjuk akkor a törés....khm....leárazást.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
9381 levél
Válasz 16.10.29. 15:31 #10
davkar9
Ejnye, ez egy kicsit soványka volt. Olyan 4-5 óra körül, regularon és még így is haltam egy párszor. Nem volt ez rossz, akadtak jó pillanatok és 2 pálya kiemelkedően jól sikerült, de amekkora hypeot nyomtak a singlehez, ahhoz képest ez így csalódás. PC-s béta pont azért nem volt, mert a huncut kis adatbányászok kiszedegettek volna mindent, de hát nem volt benne olyan csavar, amit nem lehetett előre kitalálni. Azért ebben a robotbarátos témában nem lehet már újat mutatni...

Optimalizálásért viszont jár a dicséret (mafia 3-nak meg továbbra is a kurva anyját), stabil 60-nal ment szinte végig, csak az utolsó 2 pályán kezdtünk el izzadni egy kicsit.
Simple. Eternal. Beige.
32905 levél
Válasz 16.10.28. 22:55 #9
Creativ3Form
Én a "Ki mivel játszik mostanában" topicban írtam róla. Igaz csak a kampány részéről, a multiról nem.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
9381 levél
Válasz 16.10.28. 22:35 #8
davkar9
Na gyerekek, merre vagyunk? Mindjárt veszem aztán majd holnap reggel ezzel indítom a napot, de addig is jó lenne már valami jót olvasni. Mármint tudom, hogy kurvajó lett, de örülnék pár megerősítő kommentnek.
Simple. Eternal. Beige.
2946 levél
Válasz 16.06.13. 20:51 #7
RAI*DEN
Számomra a Titanfall első része korszakalkotó volt, és az elmúlt 10 év legjobb multis élménye. Létjogosultsága bőven van. Azt az egyet nem értem, hogy miért veszik az emberek egy kalap alá ezeket a játékokat, főleg a BF-et egy Cod-al és/vagy Titanfallal. A BF mindig taktikusabb, realisztikusabb cím volt, és mindemellett számomra kibaszott lassú is. A CoD széria a BO2-nél volt utoljára fasza multiban, azóta lejtmenetben van, és manapság már ott tartunk, hogy mézeskalács emberkék lövik egymást halomra, szívecskéket lövöldöző karabélyokkal, miközben a nagyon szarul implementált thrusteres mozgásokkal ugrabugrálnak össze-vissza mint a gumimacik abban a bizonyos mesében. A jetpack a TF-nél valamiért működik, a COD-nál számomra már nem, és nem azért mert, elfogult vagyok, hanem azért, mert egyszerűen az összkép valahogy sehogy sem akar összeállni. Advanced Warfare-nél pl az animációk totál olyan hatásúak voltak, mintha a gameplay prezentáció előtt 2 héttel rakták volna bele a thruster mozdulatokat, a BO3-al meg már nem is játszottam.

1 szó mint 100, nekem idén a TF2 az egyetlen tuti befutó, a BF1 meg akármilyen beszarás szép a mostani promó anyagokon, az megjelenéskor úgysem fog úgy kinézni az utolsó pixelig, másrészt nekem meg még sokaknak túl lassú, túl BF, ami miatt ha majd lesz Vaultban, sem biztos, hogy leszedem...
9381 levél
Válasz 16.06.13. 19:00 #6
davkar9
A cod sírja meg van ásva. Az új részt nagyon utálják (indokolatlanul szerintem, nem tűnik rosszank/másnak, mint eddig), a távozó játékosokat össze kell fogdosni. BF1 talán túl "hardkór" lesz sokaknak, a Titanfall így jobb választás lehet. Respawn ugye régi IW arcokból áll, ebből a trailerből is sugárzik valami cod4-es (ugye az volt az ~aranykor) fíling. Az első részből kiindulva okos döntés ingyen adni a pályákat (season passt is osztogatták pár hónappal a megjelenés után). Bukni nem buknak rajta. Ami +bevétel lenne a mapos lehúzással az visszajön a +eladott példányokból illetve az emberekben is úgy marad meg, hogy 'nézd már milyen jófej az EA'. Ettől függetlenül remélem a BF1-nél is így lesz és a premium csak hetes-hónapos korai hozzáférést és skineket ad majd.
Simple. Eternal. Beige.
13137 levél
Válasz 16.06.13. 18:20 #5
McCl@ne
"Ilyet miért nem lehet a Battlefielddel amivel egyébként is sokkal többen és sokkal tovább fognak játszani?"

De hát ott van a válasz a kérdésedben.
Respect is not given. It's taken.
11131 levél
Válasz 16.06.13. 18:16 #4
VodevilX
A játéknak nem igazán értem mi a létjogosultsága, illetve azt sem hogy, mégis hogy gondolják az őszt, a BF meg a COD mellé így bezsúfolva, de nem is ez a lényeg...
Hanem ez: minden map és játékmód dlc ingyenes lesz
Ez azért EA zászló alatt elég wtf. Ilyet miért nem lehet a Battlefielddel amivel egyébként is sokkal többen és sokkal tovább fognak játszani? Na meg persze meg kb minden mással...manapság már úgyis tudjuk, hogy skinekkel is milyen jól lehet kaszálni, szóval igazán rászokhatnának mások is...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
9381 levél
Válasz 16.06.12. 22:21 #3
davkar9
Multiplayer Gameplay Trailer
Simple. Eternal. Beige.
9381 levél
Válasz 16.06.12. 20:07 #2
davkar9
Klasszikus EA, a főpróbáról kiszivárgott a videó...

Trailer

Offline mód, single kampány, 6 új titan. Várós!
Simple. Eternal. Beige.
9381 levél
Válasz 16.04.11. 20:05 #1
davkar9
Teaser

Reveal az E3-on. Az első részt szerettem, de sajnos az első prestige szint után meguntam, a season pass ingyenessége után tértem vissza még egy pár órára (origin 50 órát ír összesen). A pörgős meccsek hátterében egy érdekes világ lapult. Elsősorban a design, de a klisés "történetből" is ki lehetett volna hozni sokkal többet. Nem tudnám visszamondani, a folyamatos ugrabugra nem tett jót a narratívának. Állítólag a folytatásnak már lesz rendes single/story módja. Félig várós.
Simple. Eternal. Beige.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.