Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Friday the 13th: The Game

3029 levél
Válasz 17.06.18. 21:38 #3
Dilizs
Én gondolkodtam ezen, vagy a Dead by Daylight...és egyelőre nem vagyok meggyőzve egyik felől sem, hogy ez nekem kellene. Főleg nem annyiért, mint amennyit a steamen kóstál...
GigaByte GA-H77M-D3H ¤ Intel Core i5-3340 LGA1155 BOX ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ 2*8GB 1600Mhz CORSAIR Vengeance DDRIII
32869 levél
Válasz 17.06.18. 18:31 #2
Creativ3Form
Megvan valakinek? Csak, mert nekem igen, van már benne 2 órám és rohadt jó. De úgy lenne az igazi, ha végre egy haverral tolnám, Fűzök én mindenkit, és hümmögnek, hogy "jól hangzik", de egyelőre még senki nem szánta el magát. Igaz, vannak normális külföldiek, akikkel lehet kommunikálni és segítenek is ha kell. Pl. volt, hogy a 4 személes kocsihoz már csak a kulcs hiányzott (az aksi beszerelve, a benya betöltve), megtaláltam, elkurjantottam magam, hogy "I HAVE THE KEY!" és kaptam is a díszkíséretet a verdához vezető úton. Egy emberke baseball ütővel, egy másik egy shotival fedezett, ha jött volna Jason. Szóval nem rossz móka idegenekkel sem, de az igazi ismerősökkel lenne. Szóval...tervezi valaki? Vagy megvan valakinek, mert ha igen, az vegyen fel Steamen barátnak (Creativ3Form) és csapathajtuk.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11129 levél
Válasz 16.09.06. 21:52 #1
VodevilX
Friss trailer
Nekem ez nagyon adja, ráadásul ha nem jön közbe semmi, nem túl soká meg is jelenik, októberben.
Nyáron direkt nem ugrottam a Dead by Daylight-ra, hisz ez elég közel volt már akkor is. Viszont látszólag nagyon népszerű, nemrég elérte az 1 millió steam eladást, úgy tűnik van bőségesen játékos bázis, szóval minden jel arra utal, hogy lehet keresni valója a piacon ezeknek a játékoknak, és még ugye lesz egy Last Year is.
Szóval kíváncsi vagyok, remélem jól sül el, és akkor bizony ezzel szerintem jó darabig el lehet majd lenni
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.