Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Heroes & Generals [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Heroes & Generals
Második világháború, testközelből és madártávból.

Heroes & Generals

Heroes & Generals
A legutóbbi Heroes & Generals cikkek, hírek
191 levél
Válasz 16.11.19. 15:27 #2
Noggle
Béta óta néhány dolgot javítottak. Például kezdetben nyugodtan lehetett a kezdeti spawnpointban megjelenő játékosokat kilőni. Az is igaz, hogy most kipróbáltam és rájöttem, hogy sima dzsippel sokkal hatékonyabb vagyok mint fegyverrel, mert föl alá autókázva a spawnpointban is jobb a killarányom.
Másrészt nem voltak kiegyensúlyozva még az alapfegyverek sem. Németek fegyvere valamivel jobban sebzett, de az újratöltés kb mint Napóleon idejében, míg a briteké elég használható volt.
Fejlődés szerintem csak rosszabb lett az eredeti bétához képest. A kedvencem az, ha veszek egy új karaktert akkor nem tudok tankelhárító fegyvert venni, mert kell a badge mondjuk 4-es szint. Ezt úgy érheted el, ha tankelhárító fegyvereket használsz(ami kb a hulláktól elvehető vagy bázispontok jól belátható részénél lévő gagyi panzerfaustok) vagy megveszed silverből a fejlődéseket (ami nem olcsó). Régen generális mód használata is sokkal korábban elérhető volt.
Én adtam neki még egy esélyt, hiba volt.
484 levél
Válasz 16.11.19. 14:32 #1
Sir Spike
A béta során aktív játékos voltam, de egy bizonyos szint után rémesen idegesítővé vált a játék, ezért abbahagytam. A cikkíró által is említett folyamatos fejlődésre való kényszer rémesen nyomasztó tud lenni. Hónapok kemény munkájával nagy nehezen összehozom egy fegyverhez az összes fejlesztést, aztán nincs erőforrásom az adott fejlesztés megvételéhez. A fejlesztést azzal tudom unlockolni, hogy használom a fegyvert, viszont az SMG-k kivételével ez korai fázisban elég nyomasztó, mert mindenki tech fölényben van hozzád képest. És persze kell a silver is, hogy az adott fejlesztést megvegyük. Ezt a játékbeli teljesítményünkért kapjuk. Viszont a silver mocskosul kevés, mert minden fegyverünk "kopik", ezért silverért karban kell tartani őket. Ez extrán vonatkozik a járművekre, meg a gránátokra. Ha valaki szeret gránátozni, az kb. nulla haszonnal jön ki egy jó órás meccsből. Persze prémium használóként ezek kisebb problémák.......
A másik, amitől megőrültem (bár csak bétát nyomtam), hogy a mapok 80%-án éjszaka volt. Rohadt idegesítő, hogy az ember lóf*szt se lát. Igazából erre sosem találtam megnyugtató magyarázatot, hogy mitől van. Volt olyan is, hogy egy másik ugyanazon a gémben lévő játékosnál viszont nappal volt. Nem volt nehéz lekapni, ha vakon botorkálok, másoknak meg tökéletes célpont vagyok a napsütésben.

De csak hogy pozitívumokat is mondjak: squadban nagyon mókás tud lenni a game, gondolok itt a közös járművezésekre, és ha jó az együttműködés, akkor tényleg nagyon hatékonyan lehet harcolni, amit honorál is a játék.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.