25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mit kapnak a Mass Effect: Andromeda előrendelői? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Mit kapnak a Mass Effect: Andromeda előrendelői?
A játék legújabb előzeteséből kiderül.

-T0ng-
#5 -T0ng- [1675]
Én a DAI-t is annak idején már a lassan 3 éves laptopomra vettem meg és az nem túl erős, viszont szépen megette a dolgot. Ami nálam probléma volt az a kártyakompatibilitás. A két Geforce Gt 750M sli-ben elég a megvételkor bivalyerősnek számított és azóta is bőven lehet kihozni belőle erőt, viszont az sli az, aminek a támogatása rendszeresen elmarad vagy marha szarul van megoldva.

Arról nem is beszélve, hogy a PC-s változatnak ezt követően is bőven akadtak glitch-ei: SLI-ben elviselhetetlen textúraugrálások és árnyékhibák fogadtak, de a játék hasított, kikapcsolva az SLI-t a játék elment high beállításokon, minimális lassulással úgy, hogy az még nem ment az élmény rovásár, de így is megmaradt a textúra ugrálás, csak kevesebbszer jött elő. Ha jól emlékszem az alt-tab dolog sokszor megoldotta 1 órára a dolgot, de tartós soha nem volt. Így végül ez vette el a kedvem.

Azóta én inkább rakok félre kicsit többet és megveszem PS4-re. DAI-t is most vettem meg egy leárazáson talán 5.000.-Ft.-ért, ami nem volt sok, Andromeda meg kell, hogy biztosan fusson így az is PS4-re lesz megvéve.

Válasz erre

Előzmény: Artemius '89 2017.02.07. 01:02
Artemius '89
#4 Artemius '89 [405]
Ennek örülök, az Inquisition nagyon jól futott, a Battlefront is teljesen élhető volt, de a BF1-et csak az alfa és béta tesztek alatt tudtam kipróbálni. Fura, pedig egy elég régi i3-as nyöszörög a gépben, szerencsére az SSD-re rakott win, 8 giga ram és a 750ti videókártya sokat lendít a helyzeten. Akkor bizakodó vagyok, mert nagyon-nagyon szeretnék belemerülni ebbe a projektbe. Iszonyatosan hiányzott már egy jó RPG a Witcher után

A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.

Válasz erre

VodevilX
#3 VodevilX [11345]
Érdekes lehet, hogy szerintem az említett két BF sokkal jobban futott, mint a DA Inquisition, ugyanazon a gépemen ezek a BFek ultrán gondolkodás nélkül hasítottak 70+on, DAI viszont nem tudott 60 felett maradni, ha 1-2 dolgot nem visszább.
De ezt szerintem betudhatjuk, hogy nagyon messzire jött már az évek alatt a FrostByte, és bízhatunk benne, hogy a legújabb verziója már ez alatt is ezt a legutóbb megszokott teljesítményt hozza majd, így remélhetőleg most is mindenki jól jár.

“If you want something you've never had You must be willing to do something you've never done.”

Válasz erre

Előzmény: warcat 2017.02.05. 22:55
warcat
#2 warcat [2039]
Nyugodtan nézegetheted a SW Battlefront vagy a Battlefield 1 gépigényét, házon belül egy motort használnak.Prociból valószínű gyengébb is elég lesz,mert nem kell multiban 40/64 fő mellett fizikát számolni.

Válasz erre

Előzmény: Artemius '89 2017.02.05. 20:22
Artemius '89
#1 Artemius '89 [405]
Én egy rendszer követelményre lennék már iszonyatosan kiváncsi

A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.