Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Total War: Three Kingdoms

5333 levél
Válasz 18.08.17. 14:48 #7
Pras
HeEeEet... leszögezem, hogy ízlés kérdése, de egyre kevésbé vagyok elájulva. Értem és szellemesnek gondolom, hogy a forrásanyagból egy ilyen stílusú feldolgozás következik, meg értem a "classic mode"-ot is persze, mégis valahogy idegenkedem. Oké, mondjuk én vagyok az a seggfej, aki egy magyartotálvárban is leakadna azon, ha Dugovics Titusz lerántja a törököt a falról.
Összességében kicsit olyan érzésem van, mintha fogtak volna egy hagyományos, eddig semmi látványosabb, előremutatóbb újítást felmutató történelmi címet, elétoltak volna egy Warhammer-szemüveget és csókolom. A kigyulladt erdőtől megint nem estem hasra, nagyjából így nézett ki már az Attilában is.
9855 levél
Válasz 18.08.17. 08:01 #6
davkar9
Ambush of Sun Ren Let's Play

Nem tudom a régi TW címekben mennyire volt izgalmas, de a WH ambush csatái annyira nem jöttek be. Skaven és a beastmen ellen megy az esetek 99%-ban (többieké észrevehető, ezeknek viszont ez egy vonulással egybekötött stance). Főleg azt nem szeretem amikor az ostrom alatt álló városból ront rám az ai és 5k+- patkánykával kell kergetőzni. Autoresolveval bukta, amúgy meg teljesíthető, így viszont csak az idő megy vele (általában ezek utolsó városok szoktak lenni).

Mindenesetre ez a csata elég jól nézett ki (kigyulladó erdő!), a visszavonulással pedig tisztára xcom érzésem lett. Szorul a hurok, de jól be lehet inteni az ellenséges seregnek búcsúzóul.
Simple. Eternal. Beige.
13216 levél
Válasz 18.06.09. 08:32 #5
McCl@ne
Gameplay videó, de még milyen
Csatát mutatja, szerintem beszarás jó lesz, minőségét illetően remélhetőleg a Shogun 2 nyomdokaiban.

+ áttették jövő tavaszra a megjelenést, de ezzel nyilván semmi gond nincs, fejlesszék csak, mi ráérünk, a játék meg legyen olyan, amilyennek szeretnék!
Respect is not given. It's taken.
9855 levél
Válasz 18.06.08. 17:57 #4
davkar9
Köszi a tippet, beszerzem valamikor!

Igen, ez az új hivatalos historical cím. A Saga spin-off(ok?), ahogy elnézem nem olyan népszerű mert csak egy Attilás pörkölt->húsos palacsinta módszerrel készült. Nem csodálkoznék, ha azt a csapatot pár hónapon belül feloszlatnák és szétdobálnák inkább ehhez és a WH csoportokhoz.
Simple. Eternal. Beige.
13216 levél
Válasz 18.06.07. 08:25 #3
McCl@ne
John Woo-nak van két filmje, a Red Cliff I. és II., itt van hozzá a trailer is, na, ez egy az egyben Three Kingdoms. Illetve a Three Kingdoms egy az egyben ez, ugyanígy különleges képességű és kiemelkedő erejű hadvezérekkel, irdatlan méretű csatákkal.

Én nagyjából emiatt várom rettenetesen ezt a játékot, és ha jól értem, különálló, teljes értékű címnek számít, tehát nem olyan vadhajtás, mint a Thrones of Britannia volt.
Respect is not given. It's taken.
9855 levél
Válasz 18.06.06. 20:31 #2
davkar9
Cao Cao In-Engine Trailer

(KURVAHANGOS *blopp* az elején)

+némi infó

A legérdekesebb része a kampány játékmódjai. Alapból a 'romanticised history' módban indul, amitől nagyjából TWWarhamerré alakul a játék. Erős, több egységet lekaszaboló lordok és hősök. Emellett lesz a klasszikus is, ami a TWW előtti TW játékokra volt jellemző.

Nekem ezzel az rh-val sikeresen felkeltették az érdeklődésemet, fel is írtam a listára!
Simple. Eternal. Beige.
13216 levél
Válasz 18.01.10. 19:30 #1
McCl@ne
Ma történt meg az új történelmi cím bejelentése, itt van hozzá a videó!

Már idén ősszel megjelenik, Steamen egy darabig kint figyelt a szeptember 6-a, mint lehetséges dátum, de eltüntették.
A Total War: Three Kingdoms 2018 őszén jelenik meg, és 190-ben játszódik, a Han dinasztia bukása idején. Az elnyomó rezsim ellen három hős veszi fel a harcot, akikhez nagy családok hadurai csatlakoznak.

Nagyon-nagyon várom, mint minden Total War címet! Igen, mindenki Medieval 3-at várt, én is, de egyáltalán nem bánom, hogy így alakult! Izgalmas kor és téma, és valószínűleg átmentik a hősök használatát a Warhammer címekből.

Ajánlott, és vélhetően inspirációs forrás: John Woo két monumentális filmje, a Red Cliff I-II!
Respect is not given. It's taken.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.