Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Resident Evil Village

11294 levél
Válasz 21.05.09. 18:27 #6
VodevilX
AA hatalmas élmény volt!! Ez most minden várakozásom felül múlta Tényleg erősen emlékeztet a 4. részre, van is benne akció bőven és azért valahol még mindig fura hogy fps.
Ellenben itt nagyon jól áll a sokszor baromi látványos és pörgős akció jelenet és átvezető, rendkívül színes és változatos így iszonyat hangulatos végig!!! Nincs az a szürke monoton hangulata, remekül váltogat a különböző témájú helyszínek közt vagy a napszakot a faluban, plusz sokszor mintha egy Tim Burton féle horror néznél (zene is!!!!). Ez hatalmasat dob az egészen, abszolút imádtam!
Sokszor olyan hangulata van mint a legjobb horrorfilmeknek, merít a sorozat legjobb elemeiből és végre mai grafikának köszönhetően néhány helyszín komolyan a legzseniálisabb rendezői pillanatokat idézi.
Zseniális art design végig, már csak emiatt mindenképp GOTY esélyes!!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
25166 levél
Válasz 21.05.03. 09:52 #5
Peace
Már a TLoU 2 egyes részein is majdnem összero***antottam magamat, pedig az még kismiska. Én nagyon ritkán játszhatok hangrendszerrel. Általában marad a fejhallgató. Úgy minden félelmetesebb.
11294 levél
Válasz 21.05.03. 09:48 #4
VodevilX
Ilyen ez a horror műfaj Napközben füles nélkül azért teljesen vállalható szerintem
RE7 mint legjobb talán túlzás, de valóban nagyon kellemes volt 5-6 után, főleg a régi részeket idéző tempó és feeling miatt, jó survival/felfedezés balance. Hátha ez marad itt is és a RE4hez való hasonlítgatás inkább a helyszín hangulatára vonatkozik mintsem a túlzott akcióra.
Remélem ez sem lesz túl nagy időben tudom majd tölteni és péntek este neki tudok ugrani Most már hype van, jöhet a hétvége!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
25166 levél
Válasz 21.05.03. 08:58 #3
Peace
Amikor az öreg elkezdett kergetni a folyosón a VII-ben, akkor léptem ki a játékból. Sajnos nem az én idegeimnek valók ezek a játékok, pedig rohadtul érdekelne, mert állítólag a VII a legjobb rész. A 2-3-nak a remake-je csúcs volt, azokat imádtam, de ez a stílus nekem már sajnos sok. A Village-ból is kipróbáltam PS-en a legelső elérhető demo-t, de már ott is olyan hangok voltak a pincében, hogy nagyon rettegtem.
11294 levél
Válasz 21.05.03. 08:12 #2
VodevilX
Resident Evil Village Gameplay Demo
Tegnap óta itt a 60 perces demo.. a nagy nyitott village részen picit lement 60fps alá.. katasztrófa
De nincs itt semmi meglepetés, szerencsére nagyon jól összerakták ezt a RE enginet! Mindegy hogy az új RE vagy DMC játékok alatt fut, mindig nagyon szépen be lehet állítani és hasít!!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11294 levél
Válasz 21.05.02. 21:20 #1
VodevilX
Pár nap és itt az új rész Annyira kerültem minden, hogy igazából most tudatosul bennem is hogy már tényleg csak napok kérdése, izgi
Kellemes meglepetés volt a 7, reméljük ahhoz képest nem variálnak sokat, akkor nem lehet baj! Max még több horrorshow
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.