Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Egy sétám az utcán

5959 levél
Válasz 01.11.24. 18:11 #36
Mephisto
Képzeljétek, mióta megnyitottam a topicot, vagy 3x találkoztam normális emberrel!

Amúgy nagyon jó példa arra, amit akarok mondani a topikkal, a Lőporos hordó c. film. Belgrágban a külső média és a belső háború miatt a bizalmatlanná vált emberek szájából dől a mocsok, és akkor is erőszakot alkalmaznak, amikor nem akarnak: dudatosult bennük az erkölcstelenség.

Azért mert nekünk nincs háborúnk, mi épp úgy e felé haladunk, csak lassabban. De azt mondom, veszélyesebb a mi helyzetünk, a Balkáni országokban pont a háború miatt vannak erőszakellenes szerveződések, de hazánkban egyáltalán nincs ilyesmi, és ez nagy baj...
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
11787 levél
Válasz 01.11.23. 21:00 #35
Ghoost
hi
hát igen káromkodás 10000rekl.
sux
tehénszar jól ég?
hehe
kipróbáltátok?
622 levél
Válasz 01.11.23. 17:11 #34
Doom
Persze hogy komoly, nyilván a hajléktalanok sem olyan hülyék hogy éghetetlen anyaggal próbálják megsütni a kajájukat. Csak csórók, hülyék nem. Mondjuk érdekes lenne olyan embert látni, aki tényleg éghetetlen dolgot próbál meggyújtani
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
3313 levél
Válasz 01.11.22. 23:52 #33
Reapest
Most ezt halál komolyan írtam. Indiában nem a grillen sütik a steaket! Hanem a tehénlepényen a rízslisztet! Na jó, tényleg megyek durmolni, mert az egyik szemem már begurult az ágy alá. Már előre látom mit fogok ma álmodni! Leoval ma egy egész ültetvényt fogunk elszívni egy gőzmozdonyból!
6295 levél
Válasz 01.11.22. 23:46 #32
J. Dávid
Mennyél aludni, látom fáradt vagy Egyébként tényleg jól ég Nem mintha figyelném/látnám, de állítólag jól ég..
3313 levél
Válasz 01.11.22. 23:30 #31
Reapest
Mé? Az állatok kiszárított szarja jó magas hőfokon ég. Lehet rajta lepény kenyeret sütni . komcsi.
622 levél
Válasz 01.11.22. 23:20 #30
Doom
13. Suliba tanultunk Indiát, és volt szó ien Calcuttai beszámolóról, ahol a csövik a szart használják tüzelőanyagnak, és csontsovány szent tehenek akadályozzák a forgalmat, akiket nem lehet elmozdítani. Na elküldtek aludni.
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
3313 levél
Válasz 01.11.22. 23:20 #29
Reapest
Azért el tudom képzelni, milyen lesz a nyelvünk az évszázad végére. Bassza meg!
6295 levél
Válasz 01.11.22. 23:07 #28
J. Dávid
Én még nem voltam Thaiföldön. Érdekes egy hely lehet. Téynleg te hanyadik kerbe laksz??
622 levél
Válasz 01.11.22. 23:00 #27
Doom
Én ennél nyugisabb környéken lakok Ezért lepődtem meg múltkor utcán, amikor be volt törve 1 kocsinak az összes ablaka. Magamba gyorsan elhadartam egy hülyevandálgeciket (mondtam is halkan, de senki nem volt a közelben. nem volt aki magára vette volna Szal csak érdekes, hogy máskor nem látok iet.

Volt már valaki Thaiföldön? Belváros, túristaövezet. Az utcán piacsorok, és nem lehet végigmenni rajtuk anélkül, hogy legalább 3 féllábú koldusba ne menj bele... Ez nem tartozik szorosan a témához, csak eszembe jutott. (ez ma egy ilyen nap, eszembe jutnak a dolgok
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
6295 levél
Válasz 01.11.22. 22:54 #26
J. Dávid
Na én meg a Dankó a Magdolna utca és a Kálvária Tér-en és ezek körzetében sétálgattam (szívtam egy kis levegőt ma délután). Úgy kezdődött az egész hogy kiléptem a kapun. Utána már a Magdolna felé vettem az utat, persze egy halom szemét volt mindenütt...Jóvan mind1 gondolom 8.ker...Már a Magdolna közepén vagyok err egy kissebbségi család elkezd ordítozni, hogy meg minden a szokásos dolgok...Jóvan tovább megyek...Erre látom, hogy egy roma emberke egy kocsiajtót szószerint feszeget( magyarán megfogja a kocsi kilincsét és teljes erővel kiakarja nyitni a kocsit). Megyek tovább, a dankóba csak a szokásos bandák, kissebb üvöltözés szóval semmi extra. A kálvária térig csak a szokásos fogadott. Ott a téren már azt látom, hogy a cigányok fociznak, joint-oznak, stb. Jóvan sikeresen átérek a téren, beugrok a Vision Computer-be. Ott a csávó nekem 100ft/philips cd business-t csináltam..(volt már valami benne, na mind1...). Hazafele a Dobozi utcán jöttem lefele. Pár csöves, az ÜH környékén, 1-2 roma. Ez még nyugodt helyzet ahhoz képest ami délután volt mert akkor ott volt 2-3petárdázó cigány gyerek. Na mind1. Már az utca végén vagyok amikor a Magdolna utcából ujabb hangok ütik meg a fülemet..Megyek,megyek már a Lujzánál tartok, persze a cigány maffia ott áll, mellettük egy merci meg egy lada. Még elmegyek a haverom kapujáig (Magdolna az utcánk utánk). Ott azt látom hogy egy cigány kurva kijön egy romos házból, utána meg egy csöves jön utána...Már megszoktam egy a környéket de azért elég szar, hogy ilyen is van. Jó biztos kellenek a prostik is azoknak akik vagy öregek vagy olyanoknak akiknek nincsen barátnőjük...De ettől függetlenül birom ezt a környéket. Bocsi a hosszú szövegért de rövidebben nem bírtam volna leírni..
7037 levél
Válasz 01.11.16. 10:35 #25
Aruns
A nő az anyja volt...
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
622 levél
Válasz 01.11.14. 20:42 #24
Doom
Borzasztó. És akkor az a nő az anyja volt??? És komyolyan, ki az a perverz akit izgat az hogy egy 8éves szopogatja? Ez van másik topicban is. Ez olyan betegség, amire 1 megoldás van. Gondolom mindenki rájött, hogy mire gondolok. Le kéne lőni az ilyet. GOndolok a nőre, és a szopott farokra.
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
11787 levél
Válasz 01.11.14. 18:59 #23
Ghoost
hi!
hát ez van nálunk is a folytonos káromkodás része életünknek.
sux
és kurva szar(hehe) hogy nem lehet végigmenni az utcán ugy hogy egy esetleg teljesen ismeretlen ember is rtéged anyzzon pedig enm si tudja ki avyt csak asziszi ha tud 2 féle káromkodást ővé a világ FUCK()
mi lesz így velünk?
a kurva életbe
925 levél
Válasz 01.11.14. 18:41 #22
Lacc
Hát ez elég durva...
YEP YEP! - Kipling :P
7037 levél
Válasz 01.11.14. 17:47 #21
Aruns
Sokszor nem is az a baj, hogy milyen szavakat használnak, hanem hogy miről van szó...
Ezt a sztorit szerencsére nem én hallottam, csak mesélték.
Egy nő jött ki valami nyilvános WC-ből a nyolcévesforma kislányával (talán annyi sem volt a kicsi). A kislány sírt... Az anyja rángatta az utcán, aztán ráordított:
-NEM MINDEGY NEKED, HOGY KIT SZOPSZ LE?!
Nahát az ilyet kéne a Dunába lőni...
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
793 levél
Válasz 01.11.14. 17:35 #20
GregSB
Én még akkor szoktam lehidalni, amikor cigók beszélnek egymással. Múltkor is hazafelé a villamoson felszállt egy pár a 4 éves kislányukkal az anyja karján. Nem szó szerint fogom leírni, de hasonló volt:

"-Há'idefigyejjé, vótá bótbá bázmeg?
-Nem.
-B@SZD MEG A KURVA ANYÁD(felordított, úgy, hogy majd kitörtek a villamoson az ablakok)
-Kussoljá' má' te büdös kurva!...."

És még ment tovább. Ami a legdurvább, hogy egyáltalán nenm úgy néztek ki, mint akik veszekednek.(tehát egy süket pl. azt látta volna, hogy simán beszélgetnek) Alapból így beszélnek egymással... És akkor a 4 éves kislány nagy kerek szemekkel csak nézte az anyját és apját... Gondolom ő is majd hasonlóan "színes" kifejezéseket fog használni, ha felnő.
"i hurt myself today | to see if i still feel | i focus on the pain | the only thing that's real..."
622 levél
Válasz 01.11.14. 16:46 #19
Doom
Szerintem a fölösleges káromkodás az ilyen:
Baszdmeg te faszfej, mit köcsögölsz velem!
Vagy:
Figyelj, te seggnyaló-fasszopó-gecisszájú kisköcsög, ne pofázz nekem vissza!
Tehát nem a szavak, hanem a gyakoriságuk. Ha folyamatosan dől belőled, akkor vagy trágár.

Aruns: Akkor tévedtem, Mephistonak jó memóriája van.
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
5959 levél
Válasz 01.11.13. 19:11 #18
Mephisto
az a komikus (ironikus inkább) a dologban, hogy ahogy sétáltam télleg egy darab normális szót nem hallottam, tehát sétám alapján a 100% ilyen, ez persze nem igaz. De télleg nagyon durva a helyzet, mert az is átveszi, aki amúgy nem venné át az ilyen beszédet, mert egyszerűen ő lenne a különc...

Jó a memóriám, Pete! azaz Aruns

Szó szerint írtam, hogy átérezzétek, milyen dolog a Moszkva tére végigsétálni ( a dealerek és kurvák felé nem is jártam)

Jó dolog a jó szöveg, de (elismerem én is szoktam ezt tenni) semmi értelme nincs a felesleges káromkodásnak.De hogy meghúzzuk a határt: a jó szöveg az, amit a társadalom elfogad. Nem használja, de elfogadja. Van olyan "csúnya" szó, kifejezés, amit elismer a társadalom, hülye, kurva, strici, ezek lassan szakszavak, de vannak, amit nem fogadnak el (fasz stb). Tehát nem mi, hanem a társadalom határozza meg, mit lehet használni, és mit nem. Ha elutasítod a társadalmat, azt utasítod el, ahonnan a te pénzed folyik, ahol élsz, ami védelmez téged gyilkosoktól és terroristáktól stb. Ez olyan, hogy nincs sok külömbség cigi és spangli között: lassan, de mindkettő megöl. De az eggyik illegális, mert az és kész, ezt mondják el kell fogadni. Ha nem tetszik, menj máshova, ahol elfogadják (nyaralás, Hollandia Mondjuk én nem vagyok szent, itt az önkritika, meg szoktam sérteni a társadalmi, erkölcsi törvényeket, de télleg csak indulatból, de van aki szándékosan, vagy már veséből/gerincvelőből nyomja a trágárságot...
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
3313 levél
Válasz 01.11.13. 18:24 #17
Reapest
Igen, mert a Mi Mefink (olyan, mint a Mi Atyánk tökéletes! :ĐĐ
622 levél
Válasz 01.11.13. 15:18 #16
Doom
Nyílván nem vette/jegyzetelte a szöveget, hanem odafigyelt, és itthon végiggondolta, hogy miről beszéltek, majd legépelte, párbeszédes stílusban, úgy, hogy KB az eredeti szövegre hasonlítson, és a LÉNYEGETle lehessen szűrni.
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
7037 levél
Válasz 01.11.13. 08:49 #15
Aruns
Báz, Mefi, te diktafonnal sétafikálsz az utcán?! Vagy ilyen jó memóriád van? Mindenesetre igaz amit írtál...
De legközelebb jelentsd be, merre mész a masináddal, me' akko nem arra kúrjuk el a ki*****tt stexünket a kaptárbó' frissibe szabadútt csákókka'...
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
2752 levél
Válasz 01.11.12. 21:37 #14
Pete Croft
;-ĐĐ


Pete Croft
"I make my own luck."
₪Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...₪
793 levél
Válasz 01.11.12. 21:23 #13
GregSB
Kivered a WC-n?
"i hurt myself today | to see if i still feel | i focus on the pain | the only thing that's real..."
9789 levél
Válasz 01.11.12. 21:04 #12
Gillette
ÁLJ ÁLJ ÁLJ


Semmi közöm ehez a Ladenhöz.
Az igaz hogy azt a topicot én hozam létre.
De csak hüllyeségből.
Aztán ami ezek után történt ahoz semmi közöm.

Azt viszont tudom hogy ki az aki Ich bin Laden néven írt de őt holnap lerendezem a sutyiban.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
3313 levél
Válasz 01.11.12. 20:52 #11
Reapest
Hát ez már mindennapos. De soraidból én egy kis Tyler-szndrómát olvastam ki (az amcsi szenny szivárog ide, stb...vagy csak én gondolok rosszra? . Minden esetre még egy olyan nyelv nincs, ahol ennyire sokoldalúan lehetne egy-egy szót használni: Na baszd ide kibaszott gyorsan azt a baszott faszt. És ez nem poén! Már hallottam hasonlókat, csak azt még meg is fűszerezte az illető egyéb, hasonlóan költői szavakkal. Elég rossz ez. Mész az utcán full peacesen, erre mindenhonna ez a mocsok trágárság fogad. És tényleg az a szomorú, hogy azok akik rendszeresen így beszélnek (20 trágár szó/perc), azok nagyrésze diák (vagyis még csiszolják a tuskócskámat), vagy az alacsonyan iskolázott emberek. "Iskola" alatt most akár értem a katonaságot is (valaki hivatásos), mert ott azért tényleg fegyelem van, tehét az embernek ezek a szavak nem kerülnek bele a mindennapi szókészletébe. Habár ez se jobb. Bemegy a közértbe, vigyázba csapja magát.
-Csókolom, néni! Jelentem, hogy vásárolni szándékozom, 1,0 kg kenyeret és 1,0 liter, félzsíros, hosszan tartós tejet.
Tehát valakire a jó modor ragad, valakire a szar. MO. nagyrészére az utóbbi. A magyar jövőbe tényleg szörnyű belegondolni...
2328 levél
Válasz 01.11.12. 20:47 #10
PoCoK
Ja, azt elfelejtettem leírni, hogy Gilette-nek van egy olyan topicja a SWINE-os részlegben, hogy Max Payne, amit Dino le is zárt....

No comment...
stufumofo™
1466 levél
Válasz 01.11.12. 20:45 #9
Gagyi
Ki volt? :Đ
Zöld a szívem, zöld a vérem!
1466 levél
Válasz 01.11.12. 20:43 #8
Gagyi
Erről az jutott eszembe amikor mentünk haverokkal a boltba, de ilyen húdekeményen (hülyeségből), és a az egyik haver, már féltávnál elröhögte magát, és ott az utcán nekiba**ódott a telefonfülkének és ott röhögöt az ablakot verve, közbe pedig volt ott benn valaki. Most már az egész buszmegálló röhögött. Ennyit az értelemről.
Hogy mi lesz ebből a fiatalságból??? Az emberek megkomolyodnak, mert elhiszik, hogy már ezzel nem menek sokra
Zöld a szívem, zöld a vérem!
2328 levél
Válasz 01.11.12. 20:39 #7
PoCoK
Off:
Ich bin Laden.. Ha figyeltétek, Dino az előbb törölt egy olyan topicot a SWINE-os részlegben, aminek az volt a neve, hogy Ne töröld ki Gilette topicját! Laden barátunk csinálta, innentől fogva nem nehéz kitalálni ki is ez a Laden.
stufumofo™
5 levél
Válasz 01.11.12. 20:38 #6
Ich bin Laden
Engem akartok elküldeni?
De miért?
Még nem csináltam semit.
622 levél
Válasz 01.11.12. 20:37 #5
Doom
Akkor küldd el egyből Ázsiába, rendesen meg lenne lepve. Mephisto: Nem loptad az emberiség idejét, nem kötelező elolvasni. Normális emberrel télleg nem találkoztál? Vagy azok nem beszéltek?
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
3488 levél
Válasz 01.11.12. 20:36 #4
jatfield
Dino, söpörd el ezt a majmot a Föld színéről, légyszi'.
3488 levél
Válasz 01.11.12. 20:35 #3
jatfield
Az enyémet nem húztad, inkább köszönöm, tanulságos iromány.
"...kurva jól játszik a színész"
"á: te, kurva jó, hogy ellógtunk az okt.23-ikai előadásról. Évről évre ugyan azt a szart kell végighallgatni, tököm kivat a kibaszott petőfivel
é: ja, de ne parázz, ellógtunk télleg. haha, kurva jók vagyunk, csapj bele. Nekem is elegem van ebből a MIÉPes szarból. Amint tudok ki költözök amerikába...
á: ja! a kurva cigányos és sárgák, elözönlik a tereket, az üzleteket (mintha ez ma már hallottam volna)"
Ezek a kedvenceim . Kíváncsi vagyok mit szólna az USA-hoz, ha már itt is sok neki a kisebbségi .
5 levél
Válasz 01.11.12. 20:34 #2
Ich bin Laden
Én mostanában nem megyek ki az utcára.
Itt nem biztonságos.
5959 levél
Válasz 01.11.12. 20:24 #1
Mephisto
Sétáltam azt utcán, majd utána egy kemény dologgal szembesültem.

Megyek az utcán, ez a történet. Volt egy kis időm, 15 perc, menem az utcákon.

Utca: te kibaszottul hideg van
y: ja, kurvára...
x: mennyünk má a mekibe beburni valamit...
y: ja, énis kurva éhes vagyok......

a: bazzeg az a picsia mekkora kurva volt! (ezen el is mosolyodtam)
b: ja, frankón
a: mi a FASZÉRT BASZTÁTOK LE IDE EZT A SOK SZART TI FASZOK, A KURVA ANYÁTOKAT!!! (a kiabálta a semmibe, valószínüleg a sínjavitás dühítette fel)

e: anyukább vigyázz, le akarunk szállni
f: az én koromban ez lassabban megy, és nem vagyok az anyukád!
e: te hülye kibaszott picsa (így, a nő szemébe!) húzz a faszomba (nő elborzad)
g: ja, takarodj... (havernak huh, ez egy picsa volt! (majd hangosan kapd be te lotyó

betérvén egy bevásárló központba

q: menjünk be a nájba, kurva jók azok az oldszkúl cuccok!
r: ja, nekem is bejönnek. (tel. csörr háló? ki az? ja te! baszd meg kurva nagy a zaj, a sok terpák ember itt nyüzsög és kiabál (ő kiabált a leg hangosabban, a telefonba)

i: bazdmeg mennyünk a játékterembe! loptam petitől egy ezrest, kúrjuk el bazze'!
j; k: ja! kurva jó vagy te fasz!
i: bazd meg váltál már gyorsabban, nincs ennyi időm!!!

o: jaja, nekem is bejön az a film. Szeretem a jó akciófilmeket, a kickboxer sorozat a kedvencem. kurva jól játszik a színész ( )
j: nekem inkánn Jackie Chan jön be...
o: az a hülye sárga? utálom a sárgátkat. Tele van velük ez a kibaszott ország! ott vannak mindenhol! a boltokban, stb, a magyar munkaerőt lopják (nocsak, látta az Amerikai História x-et, és Copyzta egy az egyben?)
j: ja! bazzeg igazad van!

ismét utca:
w: bazzeg lekéstük a villamost. KAPD BE, A KURVA ANYÁD (ezt a villamosvezetőnek, majd jól beveri az ablakot)

u: te! annál a srácnál fűves cigi vót! tarhájjuk le! bazzeg szeretem a füvet (életében nem láthatott még, a srác előbb vette a cigit a trafikban )
v: ja! vagy lopjuk el. Futás. HÚZZ MÁ INNEN ANYUKÁM!!!

á: te, kurva jó, hogy ellógtunk az okt.23-ikai előadásról. Évről évre ugyan azt a szart kell végighallgatni, tököm kivat a kibaszott petőfivel (1956-ban?)
é: ja, de ne parázz, ellógtunk télleg. haha, kurva jók vagyunk, csapj bele. Nekem is elegem van ebből a MIÉPes szarból (ma már az okt 23-ika megünneplése is MIÉPes?). Amint tudok ki költözök amerikába. Ebben az országban kurva szart sem lehet tenni baszdmeg!
á: ja! a kurva cigányos és sárgák, elözönlik a tereket, az üzleteket (mintha ez ma már hallottam volna)Ez október végén történt, a Moszkva téren és a Mammutban, volt időm, sétáltam az utcán, és csak úgy szemlélődtem.

Elképesztő tapasztalatra jutottam: egy értelmes, emberi mondatok nem hallottam, de a picsák, a baszdmegek és a faszok úgy röpködtek, mint a bombák afganisztánra.

A legtöbbje, akik mellett elmentem iskolába járó tanult ember volt, a másik részük meg a faragatlan tuskók, de összességében mindenki rohadtul igaznak érezte az, amit mond, és minden helyzetben jogosnak érezte magát a másikat leszólni.

Honnan jött ez a hihetetlen parasztság? 1989-ben a Moszkva tér nem ilyen volt, télleg azok a Moszka tér c. filmbeli alakok voltak, akik voltak, ma őket felváltották az akciófilmeken, szókimondó médián felnőtt etetett csirkák, akik mindent elhisznek mindenkitől, mindenkit kritizálnak, és nem úgy beszélnek, mint egy ember.

Ez önkritikám is, de könyörgöm: mi lesz a jövő, ha ílyen az ifjúság? (8-25évesek)Ennek okait kutattam úgy a fejemben. Talán a rendszerváltozás hozta be az a szennyet és mocskot, amit most visszatükrözünk. Talán az orosz elnyomás után az amerikai szabadság (amit most jól látunk) megfogott minket, de csak azon részét vettük át belőle, ami a filmekben van: mocskolódás, szbad véleménnyilvánítás arról, amihez nem értünk, kritizálása mindenkinek, erkölcstelenség a pozitív irányzat stb.

Nagyonis van lehetőség magyarságunk megtartására, télleg nem lenne jó, ha ez az amerikanizát, trágár fiatalság lenne a példaképe a jövő magyar nemzedékeknek. Kevesen vagyunk, kicsi ország, ezért nehezebb megtartani értékeinket, de ez a kozmopolita irányzat szátroncsolja a társadalmat.

Bocsánat, hogy húztam az időtöket!
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.