Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Stronghold

34 levél
04.12.21. 13:50 #12
acsati13
Sziasztok!

Segítsetek!

Elakadt a disznó küldetés asszem 3. fejezet 15. küldetésnél amikor az kell csinálni hogy a disznó serege fog jönni és el kell foglalnom a várét és ha megvan a vár mögötti mocsárnál kell elrejtőznöm. Milyen stratégiát alkalmazzak??

Hogyan kell?

LÉGYSZI S E G Í T S E T E K !

Köszi
írj mihamarabb légyszi
19 levél
02.06.23. 14:48 #11
drhb
Az a baj a nehézséggel, hogy a támadó pályák, ahol nekünk kel ostromolni(kivéve azt, amelyikben a snake-et kell megölni) ötször nehezebbek, mint a védekezők. Az utolsó pályának már nem volt kedvem nekikezdeni, mert talán csak 5-ödszörre sikerülne, és az már kicsit idegesítő. A védekező pályákon maximum egyszer rontom el, de általában egyszer sem.
198 levél
01.11.20. 16:37 #10
leonardo
a redme-ben azt ajánljál,hogy a nem kezdők very hard,vagy hard-on nyomják ami nem éppen piskóta.Lenne egy kérdésem,ott tartok ,hogy a druidák,vagy monkok vagy sekrestyések(vagy ministránsok ha úgí tetszik) könyvtárát kell megvédeni(itt lehet először öntögeti olajat a mérnökökkel)és egyszerűen nem találom a helyes taktikát.TÍudna valaki segíteni(az nem számít segítségnek hogy vegyem le normalra a szintet )
"Everyone is connected" avagy "Glauben lassen und hoffnung geben"
952 levél
01.11.20. 08:38 #9
Gebasz
Az ember azt hinné, hogy olyan mint bármelyik RTS, de ez nem igaz. Itt minden attól függ milyen taktikát használsz.

Most öltem meg a Pig-et. Még egy ilyen gusztustalan küldetést.
Sikerült 14% emberveszteséggel megcsinálnom.
Röpke 3 és fél óra alatt.
2705 levél
01.11.19. 23:52 #8
hadzsi
Ez a játék egyszerűen frenetikus.Én sem vagyok nagy stratéga, de annyira magával ragadott, hogy egy ideig nem is tudtam leszállni a gépről. Per pill. ott tartok, hogy belekezdtem az economic kampányba majd a harcot előtérbe helyezőbe és ott a 9. küldetésnél járok.Azonban nekem a játék AI-ról nincs nagy véleményem, bár igaz nem a legnehezebb szinten kezdtem el.Az előző feladatnál úgy állt az ellen mint a birka. Csak az ijászokkal kellett odapörkölni és a nagy túlerőből hirtelen semmi nem maradt.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
198 levél
01.11.19. 20:46 #7
leonardo
Bocs teljesen jogtalan módon ítélkeztem , most megnéztem,hogy nehyogy rosszat mondjak.Az igazság ,hogy tényleg úgy emlékestem bocsika(talán elírhattam), így a 3 stronghold témából ez a 2. , a nyitása II.12, az első utsó hozzászólása X.30 , és harmadik nyitása XI.16 .

Tényleg bocs....(húú de szégyenlem magam)
"Everyone is connected" avagy "Glauben lassen und hoffnung geben"
198 levél
01.11.19. 20:42 #6
leonardo
egyébként ,amikor nyitottam még nem volt ilyen topic(ld keresés témák közt: stronghold)mert én meg szoktam nézni van e már ilyen mielőtt nyitok egy újatDe ezen ne vesszünk össze ,mert nekem teljesen mindegy...
"Everyone is connected" avagy "Glauben lassen und hoffnung geben"
2557 levél
01.11.14. 01:17 #5
HoriG
Hmm, igaz volt már ilyen topic, de a mentségedre legyen mondva nem volt benne sok levél.

Nem is értem miért csak most, kezdünk el írogatni erről a remek kis gameről. Ámbár én nem sokat játszottam vele, akad a családban olyan aki már végigvitte. Egy biztos jó kis játék ez!
Sir, you're a confirmed newt!
198 levél
01.11.13. 21:53 #4
leonardo
köszi épp most sikerült(habár csak easy-n)
"Everyone is connected" avagy "Glauben lassen und hoffnung geben"
2 levél
01.11.13. 01:04 #3
Szuri
Ja, én épp ma csináltam meg. Foglald el az elején a várat úgy, hogy maradjon elég élőerőd. A vár tele van fával, kövel és vassal. Ha a falakat és bástyákat elbontod, akkor megint lesz egy csomó köved. A követ és a vasat add el. Építs pár lakóházat, tehénfarmot, adj nekik sok kaját, de adózdasd meg őket jól. A határ közelében csinálj faerődítményt, és vidd oda a sereged. Az első támadást akár frontálisan is szétverhetet, a következő támadás elött már meglesz a kellő lové.
181 levél
01.11.13. 00:05 #2
Gid
Ezt most nem nagyon értem. Ha adóztatsz, attól, még nem mennek el az emberek.
Csinálj nekik néhány "jó dolgot" + emeld meg a kajafejadagukat, kapjanak sört meg a többi.
Akkor nyugodtan adóztathatsz.
Persze fontos a kezdés, sok fa és megfelelő kajatermelés a lényeg. Utána dől a pénz és megy magától minden.
...
198 levél
01.11.12. 20:35 #1
leonardo
Van egy kis problémám a game netom hányadik pályáján,amikopr a király váltságdíját kell összeszedni.Az a gondom, hogy vagy adóztatok,elmennek az emberek, nincs hadseregem,vagy csak egy kicsit,erre meg minden pénzem elmegy a hadseregre ,és csak éppen ,hogy nem nyomnak le.Szóval nem tom,ha valaki tudna mondani egy jó stratégiát azt nayon megköszönném...
"Everyone is connected" avagy "Glauben lassen und hoffnung geben"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.