Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Rendőrségi Ügyek

4513 levél
Válasz 09.06.11. 11:02 #75
Wing
na megnéztem mégegyszer. a feljelentésben az volt, hogy sörösüvegeket dobáltam a kocsik közé, ám azok nem tettek kárt bennük. erre hivatkoztam a bíróságon, hogy mekkora faszság, ha én üveggel megdobok egy autót, azon tuti meglátszana. elfogadta a perfekt magyarázatot a bírólányka
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
4513 levél
Válasz 09.06.11. 10:55 #74
Wing
egyszer összeszólalkoztam egy rendőrrel, és feljelentett rendzavarásért

érdekes módon a feljelentésben már az állt, hogy sörösüvegeket akartam dobálni a parkoló autók közé (WTF?!)
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
2795 levél
Válasz 09.06.10. 20:21 #73
Aryx
Tyűha, jó kis topic ez.

Én mindennap találkoztam rendőrökkel a plakátragasztós karrierem alatt, de sokszor mákom volt, az íratlan szabályt ugyanis egy rendőrtől hallottam: "Oda ragasszon, ahol én nem látom". Ilyenkor mindig arrébb mentem 2 villanyoszloppal, és a rendőr is elfordította rólam a tekintetét. Csak bejelentés esetén intézkedtek, egyszer egy kék Suzuki parkolt le mellettem (a Podmaniczky utcát ragasztottam), lekapcsolta a fényszóróit, és 2 civilruhás rendőr bírságolt meg aznap éjjel (szerencsére a bírságokat mindig a főnököm fizette). De ez csak egy eset volt a száz közül, a maradék 99-ben mindig szemet hunytak felettem a rend éber őrei.

+ egyszer régen összerugdaltak a rendőrök, amikor részegen egy rendőrkocsi motorháztetejére hasaltam, és a visszapillantóba kapaszkodtam... de ez már régen volt.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
409 levél
Válasz 09.06.10. 20:01 #72
Apolyon
Egyszer a bátyám éjjel egy kocsma előtt őrizte a parkoló helyet. Biztonsági őr. Oda jött hozzá 3 roma származású ember, és beléjük kötöttek - (ott volt unokabátyám is). A bátyám beszállt inkább az autóba, nem akart balhét, mire oda mentek az ajtóhoz hárman és kirángatták az autóból, megverték, a földön megrugdosták, szépen elrendezték az arcát, az unokabátyám lefújta őket paprika sprayvel, majd gyorsan elhajtottak. Egy idő után kiderült, hogy a kocsmáros ismeri a három tagot, de mi nem cselekedtünk semmit. Majd valahogy a bíróságig jutott a történet, ahol az egészet a bátyámra kenték, hogy ő kötött bele a három férfibe, és ő verte meg őket.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Szuma
4156 levél
Válasz 04.06.28. 15:13 #71
pres
Mi is megittuk a magunkét tizenöt évesen, az más kérdés, hogy nem voltunk olyan ordenárék, mint ma egy két pöcsös. Mi nem kötekedtünk. Minek? Ma sem teszem. Azt viszont nem szeretem, hogy amikor lemegyek egy helyre, akkor ilyen nagy helózás meg minden, aztán azt sem tudom kicsoda, csak ő hallott rólam egy-két sztorit, aztán azt hiszi ismer. Ezt nem szeretem annyira. Egyébként meg:
"hadd igyék mindenki, ha écce' szomjus"
Fuck it Dude let`s go bowlin`
633 levél
Válasz 04.06.28. 14:27 #70
NightCore
Én nem szeretek sem kocsmában inni, sem nappal! Valamiért úgy érzem hogy akárhány éves is vagyok, még nem szabadna innom, és ezért inkább vagy valakinél, vagy éjjel, mikor kevesebben látnak. Ha fényes nappal az utcán elmegy mellettem egy olyan idős/fiatal srác, mint én és be van ba.szva, akkor az szerintem nagyon nem helyén való! Ha inni akar, akkor igyon este, hogy ne nagyon keltsen feltűnést, hogy ő most mekkora arc, hogy fényes nappal berúg! Szóval ha egy 8.-os gyerek ott iszik a kocsmában, akkor engem az nagyon tud irritálni...
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
11787 levél
Válasz 04.06.28. 13:22 #69
Ghoost
Ha már 8.-os akkor nincs gond, de vannak annál fiatalabbak is
Amúgy én spec leszarom, ha nem kötnek belém, semmi közöm hozzájuk, nekik sincs hozzám, csináljanak amit akarnak.
Volt már, hogy jöttek le zsaruk olyan helyre ahol be volt baszva egy cosmó iylen kiskölök, de nem csináltak velük semmit, szétnéztek, megnéztek vmi papírt, aztán gondolom ők is felhajtottak vmit
193 levél
Válasz 04.06.28. 13:11 #68
Zsxx
A mi (közép)sulinkban nagyon nem volt ilyen gond.A 2.,3.-osok haverok voltak és hihetetlen, hogy úgy mennyire tisztelettudók!mindig előzékenyek voltak és hozzánk fordultak segítségért.Ez a koleszban kezdődött és így lett a suliban is. Az elősök sem voltak elszállva nagyon.Az volt a király aki haveri szinten mert társalogni velünk és nem szarta össze magát ha egy idősebb rászól.

A rendőrök meg okkal,ok nélkül belédkötnek!Egy sulis buli alkalmával pár részeg elsős,meg pár más iskolába járó vandálkodott +kukákat borigatott az utcán.Erre a rendőrőök+polgárőrök pár utcán kóborló 3.os-t állítottak elő akiknek közük nem volt az egészhez.ráadásul videófelvétel készült róluk amit a TV-ben le is adtak.Hatalmas botrány volt,majdnem kicsapták őket mert nem volt meg az igazi tettes.A szülők és az igazgató is kivertre a balhét a TV-nél.úgy tudom peren kívül megegyeztek mert ha a szülők beperlik a tv-t akkor simán megnyerték volna közszeméremsértés néven,akár milliókat is leakasztottak volna.

Persze az elős pöchsökben nem volt annyi kurázsi hogy bevallják mert nekik még a szüleik sem tudták, hogy életükben ittak alkohol

kis témaváltás: Mi a véleményetek arról hogy már ha bemész egy kocsmába részeg 8.-osokkal találkoztok?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan
11787 levél
Válasz 04.06.28. 11:20 #67
Ghoost
Királ ez a topic
Ez a tisztelet dolog meg tényleg így van, vagy csak mi látjuk így.
ált. suliban a nagyobbaknak sose szóltunk be 1szer se, nem volt velük semmi dolgunk, akkor mira kurvanyázzunk?
Amikor már mi voltunk 8.osok, idegeítő volt, hogy pár 6-7.-es kis barom lökdösődni akart a folyosón, de ki foglalkozott velünk?
Na de a gimiban, itt aztán nem lehet a nagyokra szinte egyre se felnézni, még ők a kemények, hogy 4-5 harmadikos be mer szólni, vagy neki tud menni a folyosón egy szerencsétlen elsősnek, ezt szerencsésen túléltük, de már látom magamelőtt, hogy az új nemzedék tehát a köv 9.edikesek is ezt fogják művelni.
De ez van manapság ettől kemény valaki.
4156 levél
Válasz 04.06.28. 08:54 #66
pres
Ezért célszerűbb kihányni az ablakon
Fuck it Dude let`s go bowlin`
1484 levél
Válasz 04.06.27. 23:03 #65
Neurotoxin
HAJRÁ szegediek ,nyomjuk le a FŐFALUban élőket én is törzsgyökeres vagyok ,de félig győri

Elmesélek én is 1 storyt: nyár volt a hawerral meg a lányokkal mentünk haza ,mikor alsóvároson elkezdett hülyülni hawerom 1 kis utcában ,ahol mindig középen matatunk ,a hawer még integett is most ,szoval egyszercsak megjelent 1 Skoda Felicia ,kiszállt belőle 2 pines állat--hű bazeg(ekkor még nem sejtettük ,hogy polgárőrök)
szoval igazoltattak ,felírták az adatokat ,a csajoknál nem volt semmi papír-de végül elengedtek minket(azt hittük már balhé lesz )
More fun, less brutality.
7503 levél
Válasz 04.06.27. 22:44 #64
Attila88
én is féligmeddig szegedi vok(egyre több a szegedi)nekem csak 1szer volt gondom a rendőrökkel, de az hosszú...
"This movie isn't about cars, it's about a guy who owns a car"
20676 levél
Válasz 04.06.27. 22:13 #63
Pyrogate
hát mondjuk belőled nem ezt nézném ki...
azért biztos keménykedtél. Az egy dolog, hogy nem vertek meg na ezt nem is ccsodálom
Szenvedély nélkül a foci halott.
17778 levél
Válasz 04.06.27. 19:23 #62
MagicMoment
sosem szóltam be nagyoknak. és ami a legfontosabb,sosem vertek meg
ugyhogy nem vettem senkin sem revansot.
4295 levél
Válasz 04.06.27. 10:17 #61
KoKo
Hát ja, a dicsó magyar rendőrség.....
No other way but down!
20676 levél
Válasz 04.06.26. 23:13 #60
Pyrogate
Cigányoktól meg félnek...
Szenvedély nélkül a foci halott.
4295 levél
Válasz 04.06.26. 23:00 #59
KoKo
Hát elég hiányosak ilyentéren az ismereteim, de a polgárőrnek nem hiszem hogy lenne jogosultsága akármit is kipakoltattni!! Ilyet csak a drága rend őrei tehetnek, és szerintem ők is csak indokolt esetben! Vagy tévedek?!! Miért nem jelentettétek fel őket?!!

Nem ide tartozik, de majdnem: ma du. a kocsi kint parkol a garázs előtt, amikor erre jön egy "sokat napozott" egyén, és ha jól láttam lecsórézta a verdát, én ezt pont láttam az abalkbol.
Namármost kéremszépen az ilyenekkel miért nem tud valamit kezdeni a drága rendőrség?!!!! Legszívesebben lementemvolna és kivertemvolna a fogait, de természetesen nem egy napozott "embreke" volt
No other way but down!
633 levél
Válasz 04.06.26. 16:12 #58
NightCore
Volt olyan hogy ott áltuk páran a coop előtt, a többiek épp kaját vettek! Megáll mellettünk egy piros kocsi, kiszáll belőle 4 bomber dzsekis kigyúrt Polgárőr! Meg sem szólaltunk, odajöttek kipakoltattak, ráadásul 2szer egymás után, úgy hogy minden kis sza.rt végig kérdezgettek! Még abba is belekötött hogy mért fémtoll van a zsebembe, mért nem jó nekem a műanyag?! Aztán minden kis falfirkát ránk akartak fogni, hogy mink voltunk, kaparjuk le! Mi természetesen nem tettük, aztán ők meg is megfenyegettek, hogy ha a közeljövőben meglátják itt valamelyikünket, akkor valószínűleg nem ússzuk meg ennyive! Gondolom itt is a verésre célzott!

Most még pofátlanok sem, bunkók sem, tiszteletlenek sem voltunk! Akkor most is a fiatalság a hibás? Itt látszik az, hogy polgárőrök és most ők itt a kemények és minden olyan emberrel, akinek nem tetszik a pofája azzal kiba.szhatnak...
Jó azért egy beszólást a végén elengedtünk, de ez ennyi volt:
-A kenyeret nem tetszik átvizsgálni? Lehet van benne egy kis fű! Most vettem, de ki tudja?
De ennek a beszólásnak szerintem köze nincs a tiszteletlenséghez! Vagy igen?
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
36 levél
Válasz 04.06.26. 09:11 #57
Arglon
Most lehet, hogy hülyén hangzik, hogy itt egy 13 éves mondja, de a mai fiatalok tényleg nem tisztelnek semmit. Nálunk is a 4.-esek és az 5.-esek ott szenyóznak velünk, amikor meg felállok, hogy oda mennyek, hogy elmagyarázzam civilizált módon a kis törpének, hogy nem szabad ilyet csinálni, akkor meg engem tólnak le, hogy miért bántom a kicsiket, és utána még engem kűldenek be. A kis törpe meg ott röhög. Olyankor meg olyan ideges tudok lenni. És még nekem mondják, tiszteljem még a kicsiket is.
www.gportal.hu/argon
4295 levél
Válasz 04.06.26. 00:30 #56
KoKo
Ehez a tisztelet témához én is hozzá szólok!

Én anno mikor bekerültem a gimibe, akkor még volt tisztelet a nagyobbak iránt! Ez mára, mikor otthagytam 6 év után, teljesen megváltozott! Mi még felnéztünk a nagyokra, szinte "csodáltuk" őket. És nem szóltunk be nekeik, nem mentünk be az öltözőbe míg kinem jöttek stb. Ezek apró dolgok, és lehet hogy hülyén hangzanak, de ezt az utánnunk következő második évfolyamban már teljesen hiányzott! Volt rá példe, hogy a kis buzik bejöttek, és félrelökték a cuccodat, miközben te öltöztél, és még nekik ált feljebb! És az ilyen pillanatokban alkalmazna az ember erőszakot! Szóval szerintem is a mai fiatalok, nem tusztelik az idősebbeket. És engem is marhára tud idegesíteni, amikor kis pöcsök ugatnak, és nem tehetsz velük semmit.
No other way but down!
20676 levél
Válasz 04.06.25. 23:13 #55
Pyrogate
Figy. nekem nyolcadikba az elsős gyerekek szóltak be. De nem ütöttem meg. Mi a fasznak??? Attól csak hülyébb lesz!!! És emiatt lesz olyan, hogy beszól mindenkinek!!! MErt törleszteni akar. Szerintem te is beszóltál a nagyoknak, akik megvertek. Valószínűleg ezért is ütöd meg a fiatalabbakat, hogy revánsot vegyél rajtuk. De nincs rosszabb emberi tulajdonság a bosszúnál...Inkább azokat verd meg, akik megvertek. És sztem nem neked kéne rendbetenni a világot...
És nem értem miért csak az idősebbnek kell tisztelnie a fiatalabbakat. Ez fordítva miért nem lehet? Miért tiszteljen, ha ő nem kap tiszteletet? És legfőbképpen: kitől vegyen példát??? És miért nem lehet tisztelet ember és ember között kortól függetlenül?

Jó kérdések...
Szenvedély nélkül a foci halott.
20676 levél
Válasz 04.06.25. 23:08 #54
Pyrogate
Gondolom Magicnek szántad ezt
Szenvedély nélkül a foci halott.
193 levél
Válasz 04.06.25. 18:35 #53
Zsxx
Hozzászólva az életkor problémához szerintem 15 éves kortól felfelé nincs nagy baj.a ált.sulis kis porbafingók azok akik nagyon fel tudnak k'urni idegileg(persze tisztelet a kivételnek).azok tényleg csak ugatnak ész nélkül és csak veréssel maradnak csöndben, ami persze rögtön felfüggesztettel egyenlő egyébként hajdani kollégista lévén meggyőződésem,hogy a gyerekek 15 év fölött csak azt hiszik mindenkinél okosabbak és csinálják a hülyeséget eszetlenül, de nem ugatnak

Engem is rúgtak ki 16 évesen a koleszból mert meg akartam mutatni mennyit tudok inni... az eredmény: lehánytam egy koleszos lány fejét
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan
633 levél
Válasz 04.06.25. 13:55 #52
NightCore
Mucius én is Szegedi vagyok! Amúgy én igenis tisztelem az idősebbeket! Csak azokat nem, akik lenézik a fiatalokat! Azért mert idősebb, ne gondolja azt, hogy mindent megtehet! Lehet hogy Te idősebb vagy, meg tapasztaltabb is, de azért még engem nem kell leugatni! Egyszóval Te meg nem tiszteled meg azzal a fiatalokat, hogy normálisan beszélsz vele! Meg ahogyan így olvastam a hozzászólásaidat is, Te nem csak nekem szólsz be, hanem másnak is! És engem meg ne oktasson ki olyan ember akin fehér cipőfűző volt! De neked mit jelentett ez? Az hogy fajgyűlölet? Mert ha ezt akkor engem ne ugass le! Csak azért vagy mert mondjuk úgy 5-6 évvel idősebb vagy, azért ne nézzed le a fiatalokat, mert ha téged lenéz egy 27éves arc, mert fiatalabb vagy az szerinted igazságos? Ja és azért mert annak a két arcnak beszóltunk azért nem tisztelem az idősebbeket? Mellesleg meg ők szóltak be először és nem mi kezdtük! Amúgy meg az két arc, nagyon elvolt szállva, hogy ők most rendőrök...ezért is szóltunk be nekik utána is! Ha rendőr, akkor télleg őrizze a rendet és ne a haverjaival szórakozzon a padon!
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
1651 levél
Válasz 04.06.25. 12:13 #51
Remen
Úgy hogy valamelyik jogvédő szervezet ír egy adott szolgáltatónak hogy ezzel meg ezzel az oldallal gondok vannak, le kéne szedni stb...
Abit NF7 - 2500+ Barton - 512MB - GF2MX - SB X-Fi - 300,200,120 Gb Maxtor
1679 levél
Válasz 04.06.25. 11:45 #50
cukkini
Nem más tészta. Ott is van jogdíj stb.
Ténleg a warez oldalakat hogy tudják megszüntetni??
Úgy gondolom, minden emberi lényben azt kell tisztelnünk, ami. Legyen amerikai vagy német, zsidó vagy keresztény. / Einstein /
17778 levél
Válasz 04.06.25. 10:47 #49
MagicMoment
jóhát vally te igazán olyan okos,és értelmes ember vagy
4156 levél
Válasz 04.06.25. 10:46 #48
pres
Szigorú vagy a fiatalokkal. Egy két atyai pofon oszt rendben van minden.

"Az orrát megperzselem, cukkolom, felhergelem..."
Fuck it Dude let`s go bowlin`
913 levél
Válasz 04.06.25. 10:32 #47
toi
6,8-at nyolcat fújtam, a második fújás 20 perc után 6,2 volt, így csak vétség lett.
Egyik haveromét 1 év-re vették el, plussz 100E ft, meg újravizsgázni meg pszihomókushoz kellet járni, ahol 5E volt 1 alkalom, és 10x kellett mennie. Megszopta!
Seed for leechers ... leech to seed
913 levél
Válasz 04.06.25. 10:29 #46
toi
Az ilyenek engem nem zavartak, próbáltam elkerülni őket. Rég voltam már meccsen, a Fradi-Nyíregyháza(2-1) volt az uccsó. Már csak TV-ben nézem.
Seed for leechers ... leech to seed
913 levél
Válasz 04.06.25. 10:27 #45
toi
Ja! Az volt. Szégyen, nem szégyen de már nem emléxem az eredményre 10 éve volt. Esztergomban nyaraltunk cimbikkel és bevonatoztunk.
Seed for leechers ... leech to seed
9771 levél
Válasz 04.06.25. 09:23 #44
vally
Hogy várja el, hogy tisztlje az (NightCore), akit ilyen csúnyán lepöcsöz, lealáz és gyakorlatilag folyamatosan basztatja?

Vagy mondjuk tiszteljem azt, aki csak azért "összevissza rugdos" valakit, mert éppen úgy gondolja, hogy neki aztán nem szólhat be senki? Tiszteletre tanítja?
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
9789 levél
Válasz 04.06.25. 09:18 #43
Gillette
Sztem ő az idősebbek iránti tiszteletről beszélt. És az tényleg nincs meg a mai társadalom kis gyökér gizda 13,14,15... éveseiben! Tisztelet a kivételnek.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
9771 levél
Válasz 04.06.25. 09:14 #42
vally
...gondolom ez a pöcs...
...és összevissza rugdostam...
---
Gratulálok, benned legalább él a tisztelet. Már megijedtem, hogy nincs köztünk rendes ember.
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
9789 levél
Válasz 04.06.25. 09:06 #41
Gillette
Nem kell komolyan venni ezt a feldobásos dolgot. Nem vagyok spicli!

Amúgy meg az 5 lakást úgy értettem hogy ahol cdket másolnak, írnak!
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
10106 levél
Válasz 04.06.25. 08:43 #40
mucius
Nyugodtan ugassál be a rendőröknek. Van 1-2 itt szegeden aki vén kommunista azt felakasztana a lámpaoszlopra.

A rendőrőkkel kedvesnek kell lenni. főleg ha ittas az ember, főleg ha nagyon ittas, főleg ha alig bir kiszálni a kocsiból, aminek ugye nincs papírja, ja és jogsi sincs.
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
10106 levél
Válasz 04.06.25. 08:40 #39
mucius
zenecd az teljesen más tészta, azért nem basznak meg ha van.
De aki reklámozza magát, az meg is érdemli. Ha már az ilyen warezdolgot pénzért csinálják, akkor azt már én is elítélem (lecsukatnám az összes smswebes-t )
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
4295 levél
Válasz 04.06.25. 08:29 #38
KoKo
Ez lenne szerintem az egyik legnagyobb aljasság, amit meg lehetne tenni!

Amúgfy meg , tényleg kb. minden 2. lakásba be mehetnének!
De ha nem lennének ilyen magasak a cd áűrak.....
No other way but down!
17778 levél
Válasz 04.06.25. 08:13 #37
MagicMoment
ha voltam is ilyen,akkor az határok között..
én pölö sosem vettem volna a bátorságot,hogy egy rendőrnek beugassak. ezért kellene tanulnia egy kis jómodort. és a mai fiatalok mind mind ilyenek. gondolom ez a pöcs,az iskolában is simán beszólogatott a nála 2 évvel idősebbeknek. nekem a suliba 1szer beszólt egy 2évvel fiatalabb,kb suli után megvártam,és összevissza rugdostam. más kérdés,hogy akkor még fehér fűzöt hordtem..hehe
szóval ezeknél a pöcsöknél már semmi tisztelet nincs.
1679 levél
Válasz 04.06.25. 08:04 #36
cukkini
Nekem is volt egy osztálytársam akihez kimentek, de feljelentés miatt. És ténleg sokáig vizsgálódnak, elemzik a gépet stb. Aztn megállapítják a játékok értékét és ha szerencséd van akkor vádon kívül megegyezel.

Gillette:
Szerintem nem minden 5-be, hanem inkáb minden 2-ba. Ha nincs gépe, akkor van neki másolt zenecd-je.
Úgy gondolom, minden emberi lényben azt kell tisztelnünk, ami. Legyen amerikai vagy német, zsidó vagy keresztény. / Einstein /
9789 levél
Válasz 04.06.24. 21:27 #35
Gillette
Hát ez szívás!!!
Mondjuk van egy haverom akit szivesen feldobnák. Csak félek hogy akkor én is bukok.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
458 levél
Válasz 04.06.24. 21:26 #34
Mann
Nem hozták vissza max néhány alkatrészt kapok vissza. Haverom hirdette az irást kimentek hozzá és ő általa zúzták be az enyimét is .
9789 levél
Válasz 04.06.24. 21:23 #33
Gillette
És visszahozták?
Ez az aminek semmi értelmét nem látom mert akkor ennyi erőből minden 5. lakásba becsöngethetnének és elvihetnék a gépeket.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
458 levél
Válasz 04.06.24. 21:21 #32
Mann
Nekem most épp van egy jó kis ügyem cd-copyzás miatt még januárban kijöttek elvitték a gépemet meg a cdket azóta semmi válasz.
1990 levél
Válasz 04.06.24. 21:19 #31
Seekoly
3 sörtől, ekkora büntetést szabtak ki????????
pffffff ezért nem szabad ittasan vezet(ni)v.(nem)
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
20676 levél
Válasz 04.06.24. 20:15 #30
Pyrogate
Az az a kupadöntő volt, amit a Kispest ellen játszottunk, és a végén megjelentek a rendőri szervek?

Voltam vagy hétéves akkor Ettől függetlenül a helyzet változatlan, manapság is vannak ilyen balhék. De én pontosan tudom ki csinálta egyes balhékat, és ki az aki olyan fasz, hogy össze vissza üt.

Magic: gondolom te is voltál ilyen, ne mond, hogy soha nem csináltál balhét. Sőt én azt érzem, hogy ettől akarod megvédeni a mai fiatalságot A tapasztalat beszél ugyanis belőled
Szenvedély nélkül a foci halott.
913 levél
Válasz 04.06.24. 19:27 #29
toi
Én se kerestem a meccseken a bajt, de vhogy mindig ott voltam, ahol balhé volt, így én is kaptam.
Fradista is ütött már meg a 94-es kupadöntön. Tökmagot kért, mondtam, hogy nincs, erre bevert egyet, majd elszaladt. Idióta.


_________________________
Jogsis balhém nekem is volt, 4 éve, ittas (3 sör) vezetés. 3 hónap jogsi nélkül, mínusz 37E ft
Seed for leechers ... leech to seed
17778 levél
Válasz 04.06.24. 18:20 #28
MagicMoment
amugy meg inkább az a baj,hogy az olyan kis szarok mint te,meg az "okos" és "felnőtt" haverjaid, _abszolút_ nem tiszteltek senkit. ezért kéne nektek egy kiadós nagy verés. hogy a nem létező agyatokba belemenjen a tisztelet... vágási?
1990 levél
Válasz 04.06.24. 18:06 #27
Seekoly
király a topic!
Már kezdtem azt hinni, h csak én vagyok itt teljesen ártatlan, de amikor megláttam egy jogsival kapcsolatos dolgot, "ügyet" akkor eszembe jutott, hogy ez így nem teljesen igaz
ugyanis egyszer 78 km/h-val előztem meg egy tanuló vezetőt (lakott területen belül) ráadásul egy csodajó kis záróvonalon keresztül, ez eddig nem lenne olyan nagy baj, csak pont sikerült egy jólálcázott traffipax-os szürke Opel Astra vadászterületére tévednem...

Tudni kell továbbá azt is 75 km/h felett "ugrik" a jogsi... de a kedves rend-őreivel sikerült megegyezni 5000Ft-ban és 2 büntetőpontban

huhhh, vagy 1 hónapig 55-el sem mertem menni...

amúgy én személyszerint megreformálnám a KRESZ-t
pl: lakott területen belül eleve 70-re tenném a sebesség korlátozást, de ez nem ebbe a topic-ba tartozik
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
633 levél
Válasz 04.06.24. 17:16 #26
NightCore
MagicMoment, én a Te hozzászólásodra csak annyit tudok mondani, hogy ha én 15 évas vagyok akkor Te nagyon nem tudsz számolni...na mind1.
Amúgy az a baj ezekkel a zsarukkal, hogy kurv.ára visszaélnek a hatalmukkal...
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.