25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Call Of Cthulhu-Dark Corners Of The Earth

Razor03
#994 Razor03 [14703]

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2021.02.07. 09:41
Aryx
#993 Aryx [3352]
Végül nem kellett semmi ilyesmivel baszakodnom, mert szinte rögtön ezután találtam és letöltöttem egy rajongói patchet, ami fixálja a no reef bugot (a fények továbbra sem fognak látszani, de kb 3 lökéshullám után megoldottnak tekinti a játék a feladatot, és tovább enged). Működött.
Amúgy később 7-es és 8-as windowson is előjött ugyanez a hiba, 10-esen a mai napig nem próbáltam. Bocs, ha késve válaszoltam, csak most megláttam a topicot az elmentett témáim közt, és megrohantak a szép emlékek, nagyon jó kis játék volt ez.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Előzmény: Razor03 2011.04.17. 22:20
Razor03
#992 Razor03 [14703]
Mindenképp próbáld ki! Most már kíváncsi vagyok a végeredményre. A Cthulhu-t pedig 100% hogy fel fogom rakni, csak előbb végig viszem a Halo-t.

Egyébként én szerettem a Vista-t. Kimondottan sok retro játékot sikerült rajta életre keltenem és végig játszanom. Ezek XP-n nem voltak hajlandóak futni.

Azt viszont nem értem, miért nem teszed fel a Windows 7-et, sokkal gyorsabb a Vista-nal (ami tulajdonképpen nem lassú, csak nem ment 2.4-es celeronnal meg 512 MB memóriával a vérpistikéknek 2008-ban).

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2011.04.17. 16:32
Aryx
#991 Aryx [3352]
Ezt örömmel hallom - ezek szerint vannak még itt más retrománok is. (mostanság errefelé ha nincs Cthulhu, DosBox előkapar.)
2 oprendszerrel meg szerintem főleg nem lesz gondod, nem kicsit irigyellek. Ez a vista nem csak ezt a játékot nem bírja megemészteni.
Az utolsó bekezdésed meg bevallom, eddig meg sem fordult a fejemben. Poén lesz másnál átvergődni magam ezen a pályaszakaszon, és hazahozni az új mentést. De nem élem bele magam, és különben is szólnom kell majd a kiszemelt áldozatnak, hogy csináljon a vinyón helyet, ha jövök (senki nem tud spórolni, ezt én nem értem). Szal köszi, kipróbálom.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Előzmény: Razor03 2011.04.17. 16:23
Razor03
#990 Razor03 [14703]
Nekem a grafika nem igazán szempont. Szeretem a minőségi grafikát, sőt rajongok érte de ha tudnád milyen játékokkal játszom időnként (Tomb Raider 2, Wheel of Time, Undying)... és ezeknek a címeknek sokkal többe nézem a régies színvonalát, mint mondjuk egy Crysis 2-t amit mai napig csak előzetesekből ismerek . Szerintem jó ennek a játéknak a grafikája, nézd csak: <katt>

Régóta érlelődik bennem az újra játszás, és mivel 2 oprendszert is használok (Windows XP Prof SP3, Windows 7 Home Premium x64) így akár 2 rendszerrel is ki tudom próbálni ha elakadok.

Amúgy azt ajánlom neked, hogy ha lehetőséged van rá, tedd fel a COH-t egy másik gépre is, vidd át a mentéseid és nézd meg, hogy ott is előjön-e a bug!

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2011.04.17. 16:11
Aryx
#989 Aryx [3352]
+kaptam + ment válasz, köszi.

Razor: szerintem mindenképp. A magyarítás (amiről még nem szóltam) szintén sokat dob a hangulaton (Cthulhu-fanok munkája, akik nagyon helyesen ültettek át minden szöveget lovecrafti nyelvezetbe), és Headfirst-ék ügyesen kikerülték az akadályokat az adaptáció során. Talán csak a grafika az, amit szokni kell (az én szememnek nem csúnya, de objektív mércével elismerem, hogy az), és ha az első végigjátszás során elkerültek a bugok, akkor most is könnyedén sikerrel járhatsz. Ha a Marsh Refinery-nél nem enged be a játék a csillébe, az gyanús, de még nem vészes, az általam (is) tapasztalt No Reef-bug a kutteren viszonylag új jelenségnek tűnik (olyan tekintetben, hogy elnézve a videókat-kommenteket kb. csak az elmúlt 1 évben kezdtek el erre panaszkodni).
Aggasztó viszont maga az ending, amiről megint azt írták, hogy szintén bugos - kíváncsi leszek, milyen meglepetéseket tartogat, ha egy nap eljutok oda. Hm, tényleg jól jönne egy patch, de még ennek ellenére is azt mondom, hogy "fél lábbal" is megéri végigjátszani. Borzalmas helyszínek, ősi, tengeri "istenségek" utáni kutakodás, végül totális elmezavar, mi kell még? Ez az első olyan cím, amiből még speed run-videót is hajlamos lennék csinálni, kár, hogy ahhoz egy 100%-ban bugfixelt változat kéne. :/
wifi: router kizárt, driverrel még megpróbálkozhatok, hátha.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Előzmény: nazgul 2011.04.17. 14:45
nazgul
#988 nazgul [599]
Írtam privátot Aryz

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2011.04.17. 02:04
Razor03
#987 Razor03 [14703]
Szia! Segítenék wifi ügyben, de így neten keresztül képtelenség bármit javísolni a Windows újratelepítés/másik driver keresése/másik wifi router kipróbálásán kívül.

Minden esetre megjött a kedvem az újra játszáshoz, viszont a bugok miatt átgondolandó hogy bele merjek-e kezdeni!

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2011.04.15. 04:08
Aryx
#986 Aryx [3352]
ok, köszi.

(00:01 körül a lenti koordinátás rendszert tesztelgettem megint, szinte kockára elemezgettem ki azt a youtube-videót, de még így is, áhh, kész... a savegame műxött, de nem játszottam vele, mert úgy meg odavesznek a saját statisztikák. jó.)

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Előzmény: nazgul 2011.04.16. 22:41
nazgul
#985 nazgul [599]
Megpróbálok utánanézni a dolgoknak, majd írok De lehet az oprendszer is bekavar, nem tudom, de rajtamnem múlik

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2011.04.16. 00:08
Aryx
#984 Aryx [3352]
sajna muszáj leszek (mármint keresni), me' kipróbáltam a másik változatot is. Volt itt minden, először repair, majd teljes uninstall-t követő install, de pfff. Valami felsőbb erők óva intenek attól, hogy ezzel játsszak, de én csak azért is kinyomom egyszer.

ööö, valami pm a jó verzióról esetleg? hálás leszek, tényleg. meg a Cthulhu-hívek összetartanak, nem? nem...? :/

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Előzmény: nazgul 2011.04.15. 20:59
nazgul
#983 nazgul [599]
Csúcs, hogy még mindíg sokan játszanak ezzel a játékkal Én is jó párszor végigjásztottam anno, van jó verzió csak keresd

Válasz erre

Aryx
#982 Aryx [3352]
Hali!

Thx. Ami azt illeti, hasonló véleménnyel vagyok én is a Dark Corners-szel, a XXI. századi játékok közül csak egy db. másik cím volt, ami ennyire megfogott volna. Fura, de pont azok az elemek tetszenek leginkább – a Lovecraft-sztori és utalások mellett -, amiket mindenki szidott rendesen (a sanity system, a mentési rendszer, a gyógyítási rendszer, a HUD teljes hiánya...). Igazából tényleg úgy vagyok vele, hogyha a fejlesztőknek lett volna idejük/pénzük egy teljesen hibamentes játékot kiadatni, egy szavam nem lenne, sajnos.

Csak hát ez történik, ha az xbox-os kiadás után megy csődbe a cég, és a pc-s portot egyetlen ember készíti el (aki amúgy baromi sok munkát fektetett bele, ez rendesen meglátszik). Így nem készülhetett el soha hivatalos patch. :/
Ugyan kismillió fanpatch kering a neten, a baj csak az, hogy ezeket 99%-ban hexa editor-bajnokok dobták össze. Megnövelt futási sebesség, tüzelési erő, végtelen kötszer (ahh...) meg ilyenek, ha nem mindez egyszerre. Többségében írnak ugyan 2 szóban bugfix-ről, de hogy mit is bugfixeltek, rejtély (erős marketingnyelvezet-szagú ez így). Pedig én csak játszani szeretnék, nem Terminator Jack-kel ledarálni a történetet.
A legdurvább rész amúgy az általad is említett Marsh Refinery volt, ahol 6 bugot is kifogtam. Igen, a tartályos/csillés/libegős (mindenki máshogy hívja ) bugot is. A legjobb megoldás az, ha nem szállunk be; tartálycsille nélkül is túljutottam a pályán, ha kicsit többet is sétáltam. 2 esetben meg szimplán visszatöltöttem egy eggyel korábbi játékállást, és úgy már elkerült a bugveszély (az elsőnél Jack mindig beesett a lift alá, amiben utazott, a másodiknál meg egy cutscene-nél tévesen a falra zoomolt a kamera, és ott is ragadt).
Most itt is kipróbáltam ezt a loadolós módszert, de sajna továbbra sem látom azt az ágyú távcsövében, amit kéne. A napok folyamán még megpróbálom visszatenni a cd-s változatot, hátha azzal látok fényt, aztán vagy tudok vele menteni, vagy nem. Ha az megvolt, vissza a torrent-változat, jó játék.
Bár ami nagyon-nagyon gyanús, az az, hogy a torrenteset szépen megpiszkálták a barmok, hogy működjön benne az enable cheat mód (a debug menü F1-gyel előhívható). Az egyik youtube-videónál vmelyik kommentelő panaszkodott is ugyanerre a hajóágyús bugra, akinek szintén torrent változata volt, ezek után erős 99, hogy ez lehet a ludas.

Bocsi, hogy erre is csak ma jöttem rá, de a biztonság kedvéért mindenképp megosztom a tapasztalataimat, hátha másnak is lesz ilyen gondja pár év múlva. Ha ez sem válik be, lehet, hexáznom kell (kb. Duke Nukem 3D óta nem piszkáltam hexákat), a gond csak az, hogy még nem találtam ’debug mode’ bejegyzést, amit 0-ra állíthatnék.

Eee, izé, ha esetleg már elfáradtál + ha már felhoztad a hardver/szoftver témát, akkor azért lenne szakmai kérdésem is Tőled, mint szakmabelitől. Szal igen, se a Vista, se a gépem nem főnyeremény (MSI laptop, 1,7 GHz dual core, noname GeForce kari, 2 giga ram). Nem mai, nem is játékgép (mondjuk a 2008 előtti játékkínálat vígan fut, külső bill + egérrel pedig egyenesen okés), tetejébe nemrég esett át a 2. szervizelésen (venti csere + termal modul javítás). Igazából a wifi az, ami katasztrofális, imád elszállni, szervizes szerint szoftverhiba lesz (és mióta visszakaptam, mintha egy fokkal tovább romlott is volna). Nagyon nincs időm/kedvem windows reinstall-hoz, ilyen EasyCleaner-rel és társaival meg nem merek próbálkozni (anno így nyírtam ki az egyik windowsomat). Emellett kénytelen vagyok minden futó alkalmazást (skype, chrome etc.) bezárni 1-1 játéknál, így ennél is. És nem értek hozzá, de erre már rájöttél.
Help...? Légyszi.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Előzmény: Razor03 2011.04.14. 23:11
Razor03
#981 Razor03 [14703]
Szia! Itt válaszolok az üzenetedre . Igazából ez az egyik kedvenc topikom itt a fórumon. Ez a játék tényleg szuper jó, akár írhatnám úgy is hogy EZ A JÁTÉK ilyennek kellene lennie a ma megjelenő cuccoknak is, hasonló vagy jobb fejtörők kellenének, a mai technikával szerintem áll leejtős dolgokat lehetne művelni, főként úgy hogy HAVOK és PhysX is van már. Csakhátugye a jónép nem szeret gondolkodni, a kis hülye amerikaiknak így is megterhelő matekórán összeadni azt hogy mennyi kettő meg kettő. Én alapjában véve nem vagyok Cthulhu mániás, de ezt a cuccot az első pillanattól kezdve vártam, és itt voltam amikor kiadtak, azt hiszem még én írtam a topikba hogy végre-végre megjelent . Na de nosztalgia off.

Gondolom a google-vel 25x végigmentél a Chulhu patch szavakon. Néha meglepő milyen pöpec kis fan-made patch-ek vannak régi játékokhoz, van hogy fél napig is kell valamit keresni, hogy legyen végre egy működő download link...de ezen már biztos túl vagy te is.

Szerk.

Annak idején haverom és én ugyan azzal a verzióval toltuk. Nos én nehézségek nélkül végig tudtam vinni, nem volt bugos rész, viszont haverom elakadt a gyárban, amikor egy tartályba kellett volna beszállni amivel a köveket szokták szállítani. Ez is egy bug volt sajnos. Azóta meg elég sokat változtak a driver-ek, oprendszerek, alkatrészek, tehát biztos a te bug-od is ennek na meg a tört verziónak tudható be!

Az nem lehet hogy a Windows verziót nem szereti? Bár nem vagyok nagy internet mágus, és útálok online renelni, de lehet hogy megérné felnézni Ebay-re, ott szerintem biztos megtalálnád az eredeti verziót! Nem? Amúgy is azt írtad, hogy must have darab a polcodra...

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2011.04.13. 21:50
Aryx
#980 Aryx [3352]
Áááááááááááááááááááááá, ez nem igaz, hogy ennyit szenvedek ezzel. Az előző verzió vicces volt, mentési lehetőség nélkül speedrun-osoknak ideális. Nemrég egy másik törttel kezdtem elölről a tavaly emiatt félbehagyott játékot, kib_szottul jó, csak a tört változatok ennél a játéknál hírhedten bugosak.
Jelenleg a kutteren (Dangerous Voyage fejezet, 72%-on állok) szívok, mert MarHárA NEM LáTok SeMMiLyeN FÉNYT a lövegnél. (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!)
Kénytelen voltam gameplay videókhoz folyamodni (bezzeg nekik fénylett), és hamar kiderült, hogy nem egyedi probléma. Ez, ill. ez a videó adott ugyan némi támpontot (négyzetrácsos füzetbe még le is firkantottam a koordinátákat), de még így is túl sokat kell vele szenvedni. Nem merek tovább próbálkozni, mert az ítéletnapig lőhetem azokat a képzeletbeli fényeket, a viharból nem kecmergek ki. Kész, egyszerűen nincs hozzá sok időm/türelmem.
Amúgy saját próbálkozásból zoom-mal 3 toronyszerű izét láttam kiemelkedni a vízből, nem fénylettek semennyire, de azokat lőve még robbanás-effekt is történt találatkor. 15-20 találat után viszont ezt is meguntam.
Felmerül a kérdés, hogy ilyenkor a 2 variáció közül melyikkel éri meg jobban bajlódni? Meh?

Save game leszedése vagy cheat szóba se jöhet, de ezen az egy db. vackon mindenképp túl szeretnék lépni, gond nélkül alámerülni a föld sötét bugyraiba... higgyétek el, ha árusítanák itthon, már rég rohantam volna buyolni, mert szívbaj nélkül tartozik bele a világ azon ~10 játékába, amiért érdemes pénzt kiadni (ráadásul doboz, kézikönyv, kell!!). Hihetetlenül tetszik, Lovecraft-feeling és pont olyan nehéz, amennyire kell, nem egyszer szeretném kitolni, ráadásul tuti biztos vagyok benne, hogy ebben a fejezetben fogok találkozni végre a nagyságos Dagon Atyával. És egy ilyen találka nem maradhat ki az életemből!

Valaki...? Kezd megbomlani az elmém... I'la, I'la, Shub-Niggurath! Erdők fekete kecskéje, ezer ivadékkal!! Szóval plz legyeket jóűek velem. Műű.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

monokrisztus
#979 monokrisztus [1]
-Jozef- (és mindenki más, akit érint) ! A Chapter 7-ben, azaz a templom alatti széf kinyitásának folyamata:
1. Ráakciózol (a billentyűzeten alapból T gomb), a kerék nullán álljon.
2. Előretekered a kereket 3-ig, megállsz. Nyomsz egy entert, mondja is majd, hogy biztos rossz, nem kell vele foglalkozni, újra akciógomb (T gomb), majd előretekered (tehát nem visszafelé!) 1-ig. Onnan visszatekered 5-ig, onnan pedig előre 7.ig, és nyílnia kell! Enter, ha nem nyílik magától.

Íme a video hozzá:
http://www.youtube.com/watch?v=FSjrb6Pqb2k&feature=player_detailpage

Jó játékot!

Válasz erre

Dbz
#978 Dbz [950]
Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve! Eddig mind a RACE, mind a Portal hiba nélkül működik!

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2010.06.09. 21:35
Aryx
#977 Aryx [3352]
Öööö, köffke, de sztímem nincs, és úgy néz ki, egyelőre nem is lesz (csak az anyázásokat hallom mindenhonnan), de ha más nem, körbenézegetek még 1-2 helyen.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Előzmény: Dbz 2010.06.08. 18:47
Dbz
#976 Dbz [950]
Hali!

Néztem steam-en, 10€-ért meg lehet kapni tőlük (azaz letölteni), gondolom a legújabb patchekkel. Már megvettem volna, de az én kártyámmal nem lehet neten vásárolni

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2010.06.08. 18:18
Aryx
#975 Aryx [3352]
Ciki vagy sem, hasta la Vistám van, szívat is rendesen ez az oprendszer, de már megtanultam együtt élni a hülyeségeivel. De ettől még kipróbáltam a módszert, amit mondtál, vagyis XP-kompatibilis módban futtattam a játékot, és... és így sem jó.

A Google-n már hülyére kerestem magam, olvasgattam a fórumokat, de mindenkinek csak azzal a vacak széffel vannak problémái. Úgy néz ki, valami más úton-módon kell majd újra beszereznem a játékot. Egy magamfajta Lovecraft-fannak egyszerűen KELL ez a gém!

Szóval még1x kösz, hogy próbáltál segíteni, de ahogy látszik, egész egyszerűen csak szar példány került hozzám. Hát, evvan. De thx.

p.s.: van kedved csinni? (kopirajt Royka)

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Előzmény: Razor03 2010.06.08. 17:10
Razor03
#974 Razor03 [14703]
Hmmm láttam az oldalon olyat hogy "save" de most nézem, hogy azt a lemezterületre érti.

Próbáld újra telepíteni az XP-t, vagy a ha újabb Windows-od van, a játékot kompatibilis módban futtatni. (jobb klikk az exe-re és...)

Vagy Google, hátha másnak is van hasonló gondja és talált rá megoldást.

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2010.06.08. 16:17
Aryx
#973 Aryx [3352]
Na igen, az a nagybetűs Hátha... szopacs. Nembaj, majdcsak lesz ebből is játék vmikor. És mondom, azér' kösz Razor, hogy válaszra méltattál.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2010.06.08. 15:31
Aryx
#972 Aryx [3352]
1000 thx, ki fogom próbálni. (Bár nem említi a mentéseket, de ettől még hátha...)

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Előzmény: Razor03 2010.06.07. 23:50
Razor03
#971 Razor03 [14703]
Neten van valami patch, azt nézd meg. Katt ide! Ha elakadsz akkor ott a Youtube-os videó!

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2009.11.14. 20:46
-Jozef-
#970 -Jozef- [1919]
Biztosan jól adom be neki a kódot (3-1-5-7), de sehogy sem sikerült. Tutira vettem, hogy a tört verzió az oka, csak hát alig van pár ember rajtam kívül akinél ez előfordult. Majd egyszer megpróbálom megint. De köszi a segítőkészséget.

Válasz erre

Előzmény: Ryder 2009.12.30. 20:24
Ryder
#969 Ryder [546]
Na igen, a tört verzió elég bugos. A helyedben legelőször ellenőrizném, hogy biztosan jól irtam-e be a kódot. YouTubeon nézz egy végigjátszás videót, mert a bal-jobb kombináció is számít a széfnél. Ha nem megy, akkor nem
Egy barátomnak olyan bugja volt, hogy lelőtték egy helyen ahol csak át kellett volna futni sérülés nélkül, asszem 50x újrapróbálta, akkor sikerült Ezek a bugok már csak ilyenek, bocs hogy nem tudtam érdemben segíteni

Válasz erre

Előzmény: -Jozef- 2009.12.29. 14:46
-Jozef-
#968 -Jozef- [1919]
Kész,kikészültem. Nem fogadja el azt a k*rva kombinációt a széf a templom alatt. Nemrég olvastam el a könyvet és elkezdtem keresni a játékot. Végre sikerült is "hozzájutnom" az alternatív módon, mert boltokban már sehol nem kapni, erre ez a szar bug kibaszik velem. Visszaolvastam a topikba, 1-2 embernek is jelentkezett ez a probléma, de azt, hogy hogyan oldották meg csesznek beírni.

Válasz erre

Aryx
#967 Aryx [3352]
Valaki okos plz help!

Nemrég van meg a game, és pompás lenne, csak... csak az a baj, hogy nem enged többet menteni. Még csak Innsmouth-ban járok, de 3 mentésnél többet nem enged a játék, hiába stajszolom be a mentési pontokat. Már azt is kipróbáltam, hogy a 3 mentésem közül az egyiket töröltem, de ez sem jelentett megoldást. Ez amúgy jópofa lenne, csak annyira nem vagyok időmilliomos, hogy egy szuszra, mentések nélkül nyomjam végig a játékot. Kicsit visszaolvastam a topic-ban, és úgy láttam, hogy másnak rajtam kívül nem volt ilyen gondja, de ettől még remélem, vki tud segíteni abban, hogy a továbbiakban is szívbajosak legyenek a hétvégéim.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Razor03
#966 Razor03 [14703]
Olvass vissza, mert minden le van írva.

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!

Válasz erre

Előzmény: Gorre 2009.04.12. 11:40
Gorre
#965 Gorre [1]
elakadtam a templomban 1 széfet kell kinyitni, találtam 1 táblát is amin számok voltak és az egyik fénykép pont rá illett. kijött valami halandzsa és akárhogy próbálom tekerni a zárat nem nyílik!!! léci segitsetek

Válasz erre

Lycro
#964 Lycro [15]
sztem elég nehéz game..de naon ott van h nincs HUD és az effektek..

Válasz erre

Z-Master
#963 Z-Master [20389]
Nincs mit.

D E E P R I V R ✪ soundcloud.com/deeprivr

Válasz erre

Előzmény: solypir 2008.03.17. 08:47
solypir
#962 solypir [19]
Szia!

Nagyon szépen köszi a segítséget!

Üdv,
P

Válasz erre

Előzmény: Z-Master 2008.03.17. 08:35
Z-Master
#961 Z-Master [20389]
Igen a "joystickot" told előre.

D E E P R I V R ✪ soundcloud.com/deeprivr

Válasz erre

Előzmény: solypir 2008.03.17. 08:06
solypir
#960 solypir [19]
Szia,

Köszönöm szépen. Még egy "buta" kérdés. Az előre gombot hogyan érted? Mert ugye én a gomba mozgatásával haladok előre. Azt nyomjam előre az eltoláshoz, vagy a négy külön gomb közül az előrét?

Köszönöm előre is.

Üdv,
P

Válasz erre

Előzmény: Z-Master 2008.03.17. 08:02
Z-Master
#959 Z-Master [20389]
Állj szembe a szekrény oldalával ás nyomd az előre gombot.

D E E P R I V R ✪ soundcloud.com/deeprivr

Válasz erre

Előzmény: solypir 2008.03.17. 07:51
solypir
#958 solypir [19]
Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy mivel tudom a szekrényt eltolni? Minden gombbal próbálkoztam, de sajnos nem sikerült rájönnöm és a rendőr állandóan kidobott.
Amúgy X-boxon játszom a játékkal.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
P

Válasz erre

marhus
#957 marhus [10]
A rafineryben milyen fegyver van és merre?Hogy lehet akárkit is meg menteni?

Válasz erre

Előzmény: Ricky64 2008.03.12. 12:54
Z-Master
#956 Z-Master [20389]
Jelenleg az ágyúknál szívok.

D E E P R I V R ✪ soundcloud.com/deeprivr

Válasz erre

Ricky64
#955 Ricky64 [327]
Gratu jobb lett a százalékod mint nekem én is végig fogom pörgetni még egyszer.Remélem 98-99%-ra sikerül. 100% -ot még nem hallottam senkitől már akinek a szavára adok is valamit!!

Ha valaki csak vizet iszik, akkor az titkol valamit embertársai előtt ! ! !

Válasz erre

Előzmény: marhus 2008.03.12. 12:28
marhus
#954 marhus [10]
Kösz szépen!Nagy nehezen Végigvittem! 96% E kat. 10:26 játéidő Elsőre nem rossz.Neki ugrok mégegyszer Egy nehezebb fokon.

Válasz erre

Előzmény: Ricky64 2008.03.10. 20:34
Ricky64
#953 Ricky64 [327]
Az energia fegyverrel operáld a fejüket teljes erővel tehát váltson pirosra úgy pörkölj oda nekik asszem 2 van belőlük utána mássz fel az indán

Ha valaki csak vizet iszik, akkor az titkol valamit embertársai előtt ! ! !

Válasz erre

Előzmény: marhus 2008.03.09. 11:08
Ricky64
#952 Ricky64 [327]
Nahhh látod igaZ-Master- vagy ha neked sikerült

Ha valaki csak vizet iszik, akkor az titkol valamit embertársai előtt ! ! !

Válasz erre

Előzmény: Z-Master 2008.03.09. 18:14
Z-Master
#951 Z-Master [20389]
Nahh meg lett. Vmi bug lehetett mert hiába toltam előre-hátra meg se mozdult.

D E E P R I V R ✪ soundcloud.com/deeprivr

Válasz erre

Előzmény: Ricky64 2008.03.09. 10:34
marhus
#950 marhus [10]
Hello! Ha szépen megkérlek elárulod nekem,hogy van-e valami titka annak Hogy kell kinyirni azt a két gülüszemü piros lebegő genyót akik mindig vissza szivnak miközbe felakarok mászni az indákon? Probáltam az energia fegyverrel de kissebb sérüléseken kivül semmi

Válasz erre

Előzmény: Ricky64 2008.02.25. 15:15
Ricky64
#949 Ricky64 [327]
Azt a pengeéles fantáziádra bízom, ne szívass

Ha valaki csak vizet iszik, akkor az titkol valamit embertársai előtt ! ! !

Válasz erre

Előzmény: Z-Master 2008.03.08. 20:18
Z-Master
#948 Z-Master [20389]
Utána, hogy tudom kiszedni a vörös követ?

D E E P R I V R ✪ soundcloud.com/deeprivr

Válasz erre

Előzmény: Ricky64 2008.03.07. 20:25
marhus
#947 marhus [10]
Bocsi,hogy zaklatlak de egész véletlenül nincs valami fegyver a börtönbe?
Mert nem igazán megy a lopakodás.Illetve a labort hogy lehet kinyitni mert odáig elmente

Válasz erre

Előzmény: Ricky64 2008.03.08. 14:54
Ricky64
#946 Ricky64 [327]
A zöld követ bent hagytad az előző karomban? asszem azt ott kell hagyni.Utána időre megy a dolog- piros kövel futás gyorsan a szobros terembe karmok közzé be. Nyílni kellene az ajtónak. nálam nyilt.

Ha valaki csak vizet iszik, akkor az titkol valamit embertársai előtt ! ! !

Válasz erre

marhus
#945 marhus [10]
Hello!
Megtudnád mondani mi a jó francot kell csinálni a zátonyon miután betettem a piros követ a karmok közé a terembe ahol a szobrok vannak? Nem történik semmi egy idő után kialszanak a fáklyák de semmi más és nem kicsit idegesit!

Válasz erre

Előzmény: Ricky64 2008.03.07. 21:18

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.