Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Mohaa:City Nights *MOD*

2276 levél
Válasz 03.06.06. 20:11 #6
Trebor
Majd leszedem...
ASUS P4P800-E Deluxe, P4 (Prescott) 2.8Ghz 800FSB, 2*256 Kingston Dual DDR 400Mhz, MSI GeForce 6600GT
9 levél
Válasz 03.06.06. 19:52 #5
FrozenFlame
Mohaa honlap ajánlás:"A MOHAA-hoz készült eddigi legteljesebb fegyverkonverzió egy mai, amerikai nagyvárosí betondzsungel feelingbe csomagolva. A készítők minden egyes fegyvert újramodelleztek, így a mai új kor fegyvereivel (M16, MP5, MP7, Steyr sniper, stb... ) küzdhetünk meg az enemy ellen. Az enemy pedig nem más, mint a terroristák, vagy a rendfenntartók csapata, ugyanis a City Nights konverzió új szkineket is tartalmaz mindkét oldalra.

a 22MB-os csomag abszolút etalon az eddig készült MOHAA módosítások között, ennek megfelelően szigorúan kötelező darab minden igaz MOHAA fan számára"

mohaa.hu team
"Az idő nem szémít csak az élet fontos!"
9 levél
Válasz 03.06.06. 19:40 #4
FrozenFlame
Tudjatok ha fegyvert valasztotok akkor lattok 6 kepet nah ez a City nights ban is ugyanazok a kepek vannak a fegyvereknel de ez ne zavarjon titeket, mert teljesen masok a fegyverek mintmár említettem nemkell megijedni ha a szokasos fegyver kepeket latjatok.
jah es persze mind a ket team ben masok azok az ÚJ fegyverek... mint már megszokott

Jó játékot kíván

...FrozenFlame...
"Az idő nem szémít csak az élet fontos!"
9 levél
Válasz 03.06.06. 18:45 #3
FrozenFlame
Ez felülírja a mohaa multiplayerjét igy háát ha megint moházni akarsz vedd ki a :Zzz-city_nights.pk3 nevű fájlt a main könyvtárból.


Jó szórakozást!
"Az idő nem szémít csak az élet fontos!"
9 levél
Válasz 03.06.06. 18:40 #2
FrozenFlame
Instalálás : Csomagolt ki a :Zzz-city_nights.pk3 nevű fájlt a mohaa/main könyvtárba. ez az egy fájl a lényeg a többi nem fontos !!! jó szórakozást!
"Az idő nem szémít csak az élet fontos!"
9 levél
Válasz 03.06.06. 18:34 #1
FrozenFlame
Sztem vegre kijött egy igen kaffa "kis" módocska egy páyaval teljesen új fegyver arzenállal. Nemkell ide a rengeteg kiegeszítő pl:a SpearHead ittvan ez a City Nights mod a payarol annyit, hogy eleg kemper paya de az egész mód végülis kemper, mert a legtöbb fegyver álltalában tavcsöves. Ezeken kívül két új skinn került bele a módba egy terrorista a némteknél az amcsiknál egy barnaruhás katona. szerintem töltcsétek le megéri enyhe 21 mega

innen szedd le : http://www.mohaa.hu --> ott keresd a =City Night Modification = nevű zip fájlt jó szórakozást...FrozenFlame...
"Az idő nem szémít csak az élet fontos!"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.