Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Cube & Hypercube

375 levél
Válasz 03.07.31. 11:33 #6
Izsook
A Kocka első része egy megtörtént eseményen alapul, amit a jenkik erőltettek. Az első részben, mint ahogyan az akkori csapat felállását is mutatta a lényeg az volt, hogy ki kell jutni a belsejéből közben persze figyelték a bent lévők reakcióit hogyan viselkednek egymással stb. nagyon durva volt, mikor kiderült, hogy a kocka mozog, ez a rész még érthető is volt. A 2. rész már kemény dio, ott a tér és az idő is változott, mikor egyik kockából a másikba léptek tehát itt szerintem nem a kijutás volt a cél ez abból is látszik, hogy szerencsétlen csajt lelövik a végén, mint egy kutyát. Utálom az ilyen radikális információ védelmet. Jó volt mind a két rész, személy szerint nekem az első jobban tetszett.
"..Na csá gyíkok Én leléptem, nekem a beszélő szar már egy kicsit sok..." Erik Cartman South Park
3313 levél
Válasz 03.07.24. 16:48 #5
Reapest
Nekem jobban tetszett a Hypercube - mert ott mégérthetetlenebb volt a kocka szerkezete. Az első részben volt kapu, fizikailag ki lehetett jutni, a 2-ben viszont valami newtoni fizikát megcáfoló szöty-möty történik, ami ráadásul még elvontabb is egy sima sci-finél.
Ami a díszleteket illeti: minimum 2 szoba kellett hozzá. Amikor egyikből néznek át a másikban, vagy átmásznak, akkor egyszerűbb két szobával csinálni, mint összevágni 1 szobában - ráadásul a színészek szinkronizált mozgásával, hogy "ne csússzon" el az ember egyik fele, amikor átmászik.
Mellesleg pedig szvsz azért nem valóságshow beütésű a film, mert nincsenek nézők. A kockában lévők tudják, hogy bizonyára figyelik őket, de arra nem gondolnak, hogy emiatt produkálniuk kellene magukat.
És igazából nem tudom, hogy valódi kérdéseket ébresztett volna bennem a film, mert a kérdés azért van, hogy választ kapjunk rá. De én azt gondolom, jobb ha nem tudom a Kockával kapcsolatos dolgok miértjére a választ. Mondjuk szerintem a film készítőinek is egy alap konceptciója volt ez. Direkt olyan mozit akartak készíteni, amit nem ért senki, és amiről nyugodtan fantáziálhat mindenki, mert semmi érv vagy ellenérv nem szólhat elképzelése mellett/ellen, mert az is csak feltevés lenne. Tulajdonképpen azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a forgatókönyvíró sincs tisztában azzal, mi miért van a filmben - bár valami elgondolása biztos neki is van, de az egyéni vélemény, mivel magából a filmből nem derül ki.
Véleményem szerint egy mesterséges-istent akarnak a Kockán belül, magával a Kockával kifejleszteni, ami egy mesterséges világot vezérelne, pusztán matematikai eljárások alapján, akár a valódi világ fizikáját is megcáfolva.
3553 levél
Válasz 03.07.20. 20:31 #4
The Lord
Szerintem nagy esély van erre a második részt illetően is, leszámítva a végén a hangárt, illetve azt a nagyon kevés egyéb bejátszást .

Egyébként az értelme szvsz kb annyi, mint a valóságshow-knak, csak itt a cél nem a faszverés, hanem az életben maradás. Talán az ilyen helyzetekben derül ki, hogy az emberek milyenek is valójában, illetve, hogy ki mire képes. Ha hazánk 2 szégyenműsorát hónapokig eltudták egyesek nézni, akkor szerintem ezt is kibírnák .
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
1651 levél
Válasz 03.07.20. 17:09 #3
Remen
Naná hogy látta!

Sztem az 1. rész jobb de a 2. se kutya
Mondjuk hogy a filmnek mi az értelme, egyáltalán van-e értelme az más kérdés. Úgytudom az 1. részt 1 szobában forgatták.
Abit NF7 - 2500+ Barton - 512MB - GF2MX - SB X-Fi - 300,200,120 Gb Maxtor
531 levél
Válasz 03.07.20. 12:39 #2
GL
Kicsit gagyi ,kicsit ,elvont és kicsit rohadt nehéz érteni.DE tuti lesz 3. rész és majd abban derül ki minden.
3553 levél
Válasz 03.07.20. 04:01 #1
The Lord
Ez életem azon filmje, amelyet gyakorlatilag sose fogok megérteni, de sokszor el fogok gondolkodni rajta. Kiváncsi vagyok, hogy miféle ember találhat ki ilyet, mindenesetre nem lehet könnyű eset. Látta még valaki rajtam kívül ezeket a filmeket? Vélemény? .
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.