Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Etherlords II.

Etherlords 2

Etherlords 2
A legutóbbi Etherlords 2 cikkek, hírek
14 levél
Válasz 06.12.02. 09:42 #20
Gza
Elakadtam az Etherlords 2-ben, segítsetek please!
Golden Ash-Tree City-ben vagyok, már minden ellenféllel megküzdöttem, akikkel lehetett. Már kóválygok egy jó ideje a pályán, de fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni. Van még 4 lény, de velük nem enged harcolni. Awkward evű 10-es szintű falény, egy 16-os szintű sárkány, 2 synthet, akik egy kulcsot őriznek. Az egyik 7, a másik 8-as szintű. Hogy jussak tovább? Valaki segítsen, köszi!
14 levél
Válasz 06.10.11. 21:23 #19
Gza
A netet már bújtam eleget, de nem találtam honosítást sajnos. Még leszedni sem tudom sehonnan, csak cseh verziót találtam. Csehül meg még annyit sem tudok, mint angolul. Az első részt már végigtoltam egy párszor, igaz nem a lehetetlen fokozaton. Nagyon tetszik a játék és nem értem, hogy miért nem adták ki itthon a második részt. Szerintem nem csak engem érdekelt volna. Azért kösz és ha valaki tud valamit a játékkal kapcsolatban, írjon.
418 levél
Válasz 06.10.11. 20:32 #18
HaaS_
Hali!

Nem tudok róla, hogy Mo-n a második rész forgalomba került volna. Magyarításért is csak a netet tudnám bújni, de az első részé valljuk be... elég szánalmas lett. Örültem, hogy angolul kaptam meg a a folytatást.

Egyébként gratulálok az ízlésedhez, a nép 75%-a a második pálya után dobja az első részt, még standard fokozaton is kemény.

Jó gondolkodást!
"oold man, you seek the spell of mastery"
14 levél
Válasz 06.10.11. 18:11 #17
Gza
Szóval tudna valaki segíteni? Van-e honosítása ennek a játéknak? Megjelent-e magyarul? kösz.
10106 levél
Válasz 06.10.05. 17:46 #16
mucius
lol gecc. én nyitottam ilyen topicot?
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
14 levél
Válasz 06.10.05. 17:36 #15
Gza
Honnan lehet beszerezni ezt a játékot? Van hozzá honosítás, vagy eleve magyar? Kösz a választ.
418 levél
Válasz 06.05.23. 21:12 #14
HaaS_
Haló mindenki!

Na azóta megszereztem, és végig is játszottam középső fokozaton... aki még nem ismeri annak KÖTELEZŐ DARAB!

Isteni játék.

"oold man, you seek the spell of mastery"
418 levél
Válasz 04.12.10. 13:55 #13
HaaS_
Az hagyján, hogy IP cím, de hol lehet megvenni?!

Az első rész gigászi, a második is jó kell, hogy legyen. Tipikusan olyan játék, amit meg kell szokni/tanulni, egyből végiggyalgolni lehetetlenség. Jó kis mazó. Már aki ezt szereti...

Üdv, HaaS
_________________
panem et internet
"oold man, you seek the spell of mastery"
6 levél
Válasz 04.04.05. 10:34 #12
STeev555
Hol találhatok IP címeket ehhez a játékhoz?
10106 levél
Válasz 03.10.13. 15:10 #11
mucius
Semmi baj, megbocsájtok.
Én igazából nem vagyok strat-fan. Az egyetlen ami tetszett aza Disciples2 . Nagyon régen még játszottam a Heroes 2-vel.
A sima stratégiát meg egyenesen utálom.
A szerepjátékokat úgyszintén. Csak a Diablo 1-et játszottam végig, mert abban nem sok az ugatás, meg annál több a hentelés.
Ezt a kártyajáték akármit meg nem vágom. Csak pókerezni tudok.
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
4172 levél
Válasz 03.10.13. 11:04 #10
gothmog
Mucius!

Bocsesz, hogy csak most reagálok, de hétvégén nem jutok netközelbe..

Szóval, Heroes 4. Nekem nagyon tetszett, viszont több olyan ismerősöm, aki egyébként nagy rajongója a sorozatnak, úgy vélte, hogy elcseszték, de rendesen. Magyarán, van igazság a szavaidban.
Én megrögzött CRPG rajongó vagyok, vszg. ezért tetszett nekem annyira a 4. rész (a hős részvétele a csatákban stb.).

A grafikát nem szidnám a helyedben. Először is, nagy felbontás mellett, már a kezelőfelület takarása sem olyan nagymérvű, másrészt meg a lények olyan aprólékosan megrajzoltak, hogy pl. az ogre mágus láncingén az összes szemet meg lehet számolni, persze a megfelelő nagyítás mellett. Viszont, ami szerintem nem volt jó benne, az a túlzott "csiricsárésága" volt (értsd: színkavalkád stb ).

Végül még annyit, hogy nem a Heroes teremtette meg a körökre osztott stratégia stílusát, sőt, még a Heroes-nak is volt elődje. Egy bizonyos King's Bounty nevű program (C64-es idők ).

Ígérem, többet nem térek el a témától és csak Etherlords2 ügyben fogok írni (feltéve, hogy kipróbálom).
Endure. In enduring, grow strong.
909 levél
Válasz 03.10.13. 09:45 #9
Deyo
Nemtudtam, hogy már kijött a 3. kieg. is
Igen... a 12. szintű hőst át lehet vinni... no persze csak az adott fajjal folytatott kampányba És vele megy az összes a HŐSÖN levő tárgy is... mert a többi nála levő dolog elveszik... szal fontold meg, hogy miket aggatsz rá
Mondjuk én nem túl sokáig vittem a kieg.-eket, mert mint mondottam átmegy hetelésbe és azt már nem igazán élveztem ilyen stílusban... akkor inkább diablózok
Én nem láttam a HL2 bétát, de így látatlanba megmondom, hogy kát volt letörölni őket, mert azok nagyon jók... no persze a ToEE majd akkor lesz jó ha már van hozzá rendes patch is

Ha tudod az Etherlords2-t szerezd be (ha tetszett az 1. rész és/vagy szereted a Kártyajátékot és/vagy szereted a szerepjátékokat.
10106 levél
Válasz 03.10.13. 09:28 #8
mucius
Van már 3. kieg is. Az valami Elfek lázadása (az angol pontos címet most nem tom). Az is 2cd-s.
Én nekem van egy 12-es szintű Rohadek nevű Death Knight hősöm sok-sok jó dologgal felszerelve, ezt át lehet vinni a kiegbe?
Mondjuk le is kéne szedni valahonnan.

Az a baj, hogy leszedtem a HL2 betát, sok hely kellett neki, azt így töröltem az Etherlords2 image-file-jait, meg a Temple of Elemental Evil-ét. Aztán rájöttem, hogy kár volt, mert egy rakat szar ez a HL2 beta.
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
909 levél
Válasz 03.10.12. 15:20 #7
Deyo
(1) A Heroes4 egy nagy kalap sz@r... ebben egyetértek
(2) A Disc2 kieg. két részből áll:
(a) GuradiansOfTheLight : Empire/MoutainClans
(b) ServantsOfTheDark : Undeads/LegionsOfTheDamned
Mind a 2 kieg. 2-2 cd
Asszem a kieg elkezdéséhez egy legalább 10. szintű hős kell... de a cd-n van mind a 3 típusú hősből 1-1... persze azoknál nincs semmi tárgy, ami asszem elég ház

Az Etherlords 2-ről eddig csak jókat tudnék mondani... miután végezten a zöld (Vital/Synthet) kampánnyal és a végén levő "főgonosz" legyőzése után van egy extra kampány is amiben a "főgonosz"-al játszhatunk és rendesen el is magyarázzák, hogy mi is a pontos sztori
Nem akarok semmi poént leőlni, szal akit érdekel az vigye el odáig... megéri
10106 levél
Válasz 03.10.10. 18:57 #6
mucius
Egyértelmű, hogy a Heroes teremtette meg a körökre osztott strat. kategóriát, de a 4. egy akkora szar, mint az állat. Nem sikerült előre lépni a 3-hoz képest, még grafikailag sem, ami azért elvárható lett volna. A menü elfoglalja a fél screen-t. Ezek az első benyomások engem el is térítettek a heroes-játékosi ösvényről.

A Discip. kieg cd-ket nem ismerem (3x2db asszem), de magában a D.2-ben nem igazán gyorsan fejlődnek a unitok.
Az igaz, hogy kell egy 12. level-ű heroe, hogy el tudj kezdeni játszani a kiegekkel?
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
4172 levél
Válasz 03.10.10. 13:16 #5
gothmog
Ugyan ez nem Disciples fórum, de azért leírnám, hogy noha grafikailag nagyon ott van a szeren a Disciples 2, és a kissé dark fantasy-s hangulata is király, de nagyon hamar megunható, és kevés stratégiai lehetőséget rejt magában! Szerintem - persze ez szubjektív vélemény - a Heroes sorozat lenyeli keresztben a Disciples 2-őt, főleg ha a stratégiai lehetőségeket, a játékmenet kifinomultságát és a "szavatosságot" is figyelembe vesszük! Amúgy meg a Disciples 2 - félig meddig bevalottan is - Heroes nyúlás, csak az elkövetőinek volt annyi tehetsége, hogy telerakják saját ötletekkel. Amúgy én is nagyon szeretem a Disciples 2-őt, szóval ez nem fikázás akart lenni, de azért nem nevezném a körökre osztott fantasy stratégiák királyának! Ott, vitán felül, a mai napig a Heroes sorozat (nem a Chronicles) tagjai ülnek!

Más: Én csak az első részét ismerem az Etherlords-nak, de az még most is fent van a gépemen! Hiába, időnként jól esik egy-két kártyacsata! Úgy 8-10 éve játszottam még a Magic the Gathering-gel, engem abszolút arra emlékeztetett! Kár, hogy a kampány némelyik pályája igazságtalanul nehéz volt!

Tényleg, csak nálam van az, hogy a magyar nyelvű változatból (eredeti) hiányoznak az önállóan is játszható pályák? Annak idején írtam a Dynamic-Systems-nek, de rám se szartak!
Kíváncsi lennék, hogy másnak is van-e ilyesmi élménye Etherlords ügyben, mert ha ez a hiba általános, és a mai napig sincs javítás a problémára, akkor akár be is lehetne perelni őket "selejtes szoftver tudatos árusításáért", vagy valami ilyesmiért... nem tudom milyen néven, mert nem vagyok ügyvéd.
Endure. In enduring, grow strong.
909 levél
Válasz 03.10.10. 09:20 #4
Deyo
Pedig csak figyeld meg, hogy amikor 4./8./12. szintre lépsz még a karakter képe is megváltozik
A specializáció sikeressége sokmindenen múlik... pl hogy milyen a Luck képzettséged... no meg hogy milyen az ellened Suppression (asszem így hívják), mert a Luck növeli az ellen Suppression-je meg csökkenti az esélyt
Ha neked pl Expert Luck-od van és az ellennek nincs Suppression-je, akkor asszem közel 100%-al jön be
/OFF
Megnéztem a Disciples 2 kieg.-et de vhogy nem tetszett, mert ott pillanatok alatt felfejlődik az összes egység (alapból 12. szintű hőssel kezdesz) és kezd az egész átmenni vmi Diablo-ba azaz nagy hentelés az egész... minden fajnak van egy (vagy több) tuti biztos csapatfelépítése, amivel szinte verhetetlen a hős)
/ON
10106 levél
Válasz 03.10.10. 07:58 #3
mucius
Hiába a Disciples 2-nál jobb körökre osztott stratégiát még nem csináltak. Aznagyon el van találva hangulatilag, képileg, szóval mindenféleképpen.

Hát én játszottam egy kicsit ezzel az Etherlords 2-vel, 7.szintig vittem eddig a karaktert, de valahogy nem vettem észre rajta változást, na majd megnézem, betöltök egy régebbi save, ahol még 4. alatti.
Ja van ez a rebirth specialization. Aktiválni úgy kell hogy simán csak kiválasztom az inventoryban, nem? Mert kurvajó ám, hogy amelyik ellenfélnek is van ilyene, az kb 4-szer "újraszületik", én meg valahogy egyszer sem. Na mindegy.
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
909 levél
Válasz 03.10.09. 19:44 #2
Deyo
Na akkor Hi!
Én játszottam az első résszel
Az teljesen (na azért annyira nem) más volt mint ez... ott ugyanis nem egy RPG szerű játékmenet volt, hanem inkább egy Disciples2 (Én is imádom) szerű... azaz körökre osztott volt és a hős fejlődött... DE ott nem lehetett továbbvinni a hőst a köv. pályára... szal mindig 1. szintűvel indultál...
A kettő viszont teljesen más... itt kapsz egy hőst és azt dédelgetheted... persze nem állíthatod be, hogy nézzen ki stb... de minden 4. szint után változik a kép és maga a modell is.. nemtom, de engem ez azért egy kicsit feldobott Végre látszik a hősön, hogy nem zöldfülű
Vmint az 1. részben volt egy pakli és azt lehetett boltokban megváltoztatni... valamint minden hősnek volt egy specializációja (pl: van esélye elkerülni a közelharci sebzést)... de a második részben már van Inverntory és ott cipelhetsz magaddal egy csomó extra varázslatot és bármikor kicserélheted az aktuális set-et egy adott csata erejéig
Vmint több specializációja is lehet egy hősnek de mindig csak 1 lehet aktiv... persze ezt is lehet változtatni (no nem csata közben)
Ha esetleg van vmi kérdésed mond nyugodtan, ha tudok segítek... no nem a kinet-ekkel, mert velük abszolúte nemtok játszani
Vhogy nekem az alap paklijuk (meg a többi is kivéve a végefelé levő erősebb kártyákat) nagyon gyengécskének tűnik... sztem bármelyik mésik (Chaot/Vital/Synthet) leveri (mármint az alappaklit az alappaklival)
10106 levél
Válasz 03.10.09. 19:35 #1
mucius
Na kijött a második rész is. Én speciel az elsővel nem játszottam.
Strategy First csinálta, ezen felbuztudltam, mert egyik kedvenc strat-gammámat (Disciples 2.) ők csinálták. Azthittem, hogy egy ugyanilyen játék lesz ez is csak 3D-s grafikával. De tévedtem.
Nem rosz játék ez, csak mikor a huszadi csatát nyomom egymás után, akkor már kezd egy kicsit unalmassá válni a dolog
De ha már megszereztem játszogatok vele.
Hiányoltam benne, hogy nem lehet hőst magunknak csinálni, hogy nézzen ki, miket tudjon,stb. Bár lehet hogy ilyeneket az első részben sem lehetett, na mindegy.

Szóval ha van vélemény akkor írjatok ide.
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.