Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Aliens vs. Predator (a film)

20124 levél
Válasz 07.01.05. 18:01 #440
Peace
Tudod mit? Hiszem ha látom.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
3933 levél
Válasz 07.01.05. 15:22 #439
Samu G
Ilyenről nem tudni???

Annyi már most is bizonyos, hogy első résznél jobb lesz. (bár ez nem nehéz, úgyhogy semmire sem garancia a dolog...)
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
20124 levél
Válasz 07.01.05. 14:41 #438
Peace
Na készül a 2. rész?? Nem tudtam róla. Reméljük jó lesz.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
3330 levél
Válasz 07.01.05. 13:22 #437
Raistlin666
Nyugtával dícsérd a napot! Majd akkor röhögjenek, ha kész lesz a film és tényleg jó lesz...
518 levél
Válasz 07.01.05. 12:20 #436
Jon666
Az első hivatalos kép a filmből!
http://img.photobucket.com/albums/v130/Corpral_Hicks/04012007_1.jpg

Valamint egy videó, amiben a rendezők nyilatkoznak filmről!
Érdemes megnézni
Egyébként ők a felelősek a 300 című Frank Miller képregényadaptáció látványáért, meg úgy az egész öszhatásért.
Az AvP2 tehát sokkal ütősebb film lesz.
Ki is röhögték az AvP1-et,valamint sokkal durvább és félelmetesebb lesz az ő filmjük

A videó:
http://www.youtube.com/watch?v=laRMZb9eSO8&eurl=
Bruce Willis szégyeld magad!
518 levél
Válasz 06.10.20. 21:55 #435
Jon666
Szerencsére Paul Ws Anderson neve lekerült a stáblistáról,így az ő karakterei( predek és alienek és a színészek) nem térnek visszza az új részben,valamint az ő általa kreált univerzum se, tehát nem az első részt fogják folytatni.

Egy tipp!
Nagyon igényes avp weboldal indult el.Ott minden hasznos és érdekes hírt olvashattok a filmről ,és sok másról
http://avpuniverzum.extra.hu
Bruce Willis szégyeld magad!
29274 levél
Válasz 06.10.20. 21:20 #434
Germinator
illetve amerikában "17-es karika", de nem lényeg
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
518 levél
Válasz 06.10.20. 21:19 #433
Jon666
R besorolás annyit tesz,hogy 18as karikát fog kapni a film.
Amúgy a Fox egy fejese ,egyik interjuban kijelentette,hogy az AvP2 egy sötét hangulató kemény,véres , durva horrorfilmnek készül.
Méltó lesz remélem a régi filmek hangulatához.
Bruce Willis szégyeld magad!
6926 levél
Válasz 06.10.20. 17:58 #432
Death man
Nem vagyok otthon az R besorolás mit takar ?
! ! ! DE OTT NEM VOLTAK NŐK ! ! !
518 levél
Válasz 06.10.20. 16:36 #431
Jon666
Sziasztok!
Nézzük hát, hogy miért is lesz sokkal jobb az AvP2, mint az előző rész.

A rendezők vissza akarnak nyúlni a gyökerekhez, és ismét egy kemény, sötét hangulatú horrorfilmet gyúrnak össze. A Predatorok kosztümjét áttervezték, az eredeti Predator filmekbeli alakjában tündököl majd.

Egyes hírforrások állítják, a sztori fő vázlata hasonlítani fog James Cameron Aliens-éhez, valamint a fő férfikaraktert a Predator-beli Duch Shaeffer tulajdonságaival ruházzák fel.

A projekten dolgozó egyik díszlettervező szerint, az emberek csodálni fogják az új alien jelmezeket, és lenyűgözi majd a mozinézőket.

Az operatőri feladatokat a veterán Daniel Pearl látja el, ki a texasi láncfűrészes filmekkel aratott világsikert szakmai körökben. Kiváló kamerakezelési technikájának köszönhetően a félelemkeltés jó kezekbe került.

Jeff Habberstad mint az AVP2 rendezőasszisztense, jó hírekkel szolgált mindazoknak akik minőségi akciójelenetekre vágynak a filmben.Többek között a Pókemberben,Különvéleményben,M:I 2-ben,ÁL/Arc és sok más nagyszerű filbem vezényelte az akciójeleneteket.Jeff, ismertebb nevén a 'repülős kaszkadőr specialista', 1985 -ben megnyerte a Lejobb Repülős Kaszkadőr díjat. Elismerték még 4 Emmy díjátadón is mint pl. Kiváló Kaszkadőr Koordinátor az Alias (2001) nevű méltán népszerű sorozatban, ezt a díjat még egyszer elnyerte 2003 -ban szintén az Alias nevű sorozatért.
Mondanom sem kell, hogy ezek után nem kell aggódnunk, hogy minőségi akciókat látunk -e az AVP2 -ben.

Az imdb fórumán egy szemtanú ismételten megosztott a nagyérdeműnek pár forgatási apróságot. Az ő szavait idézem: "Épp egy jelenetet vesznek fel egy utcával fentebb mikor ezeket a sorokat írom (Langely, BC, Canada).
Odasétáltam és a stáb egyik tagját kérdeztem a filmről aki azt mondta, hogy "R" besorolást kapott.
Kérdeztem, hogy olyan rossz lesz -e mint az első rész, de azt mondta, hogy ne aggódjak mert forgattak erdőben, csatornákban és lesz néhány jelenet zöldebb övezetben is.

Forrás: Aliensonline.hu
Bruce Willis szégyeld magad!
3933 levél
Válasz 06.08.22. 16:19 #430
Samu G
"A tény az, ha nő van a közelben, akkor az mindent visz!"

hát igen. nagy igazság....
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
1021 levél
Válasz 06.08.22. 15:01 #429
Lt. Ronald C. Speirs
Kezd kialakulni a jövő kép, ahogy látom! Igazad van, hogy kicsit lebecsültem az Alien 3-ban szereplő lényt, de egy biztos, ha nincs a királynő a közelben, ők a nyerők... de ha már ott van, mint minden nő, az is csak káoszt, és fejetlenséget tud okozni, lásd az érveidet!
Inteligenciája tényleg megvan, sőtt tényleg azonos szintű az Alien egyben szereplő, bár humán gondolkodású idegenével, de mint egy kutya, ő is csak a labda után megy, sajna... ezért is lehetett elterelni a figyelmét, mig az Alien 1-ben nem tudtak csapdát állitani neki! A tény az, ha nő van a közelben, akkor az mindent visz!
Ronald "Bloody" Speirs
3933 levél
Válasz 06.08.22. 10:59 #428
Samu G
Mondtam én ilyesmit? Én végig az idegenekről beszéltem (és az idegenek katonáiról a droneokról)
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
9367 levél
Válasz 06.08.22. 01:15 #427
Kanduhrka
Hát azért nem lettek olyan gyengék a második rész katonái.Sőt, elég szívósak is voltak. Hisz amikor eéőször odaveszett a fél csapat, az meglepetésszerű támadás volt, sötétben. Aztán elfogyott a muníció, és felhasználták amit találtak. Szerintem okosabban nem is tudták volna megoldani.
horrorgeeks.blogspot.com
3933 levél
Válasz 06.08.22. 00:39 #426
Samu G
igazad van (de predatort én is úgy értettem hogy nem tudja használni fegyvereit - lehet páncélja van de Alien sem épp gyenge (acélajtón hamar át tud menni 1 db snassz drone is).

Tetszik a kifejtésed is az alienekről. Bár főleg az eltérő rendezői szemléletnek köszönhetjük a különbségeket. Nem áll össze egységes egésszé. Első rész tényleg a "gondolkodó, fajfenntartó idegen", második is az önmagát feláldozó, mindent a királynőért idegen (ebben a részben a királynő az igazán nagy spíler-rajta van a hangsúly, (bár csak keveset szerepel). Alá is rendelték a katonákat nagyon(sztem ezért lettek oly gyengék). Alien 3 idegenének az intelligenciáját én nem kérdőjelezném meg - elején még ő is inkább az Alien1 ben látott megfontolt típus-lassan, a sötétben öl, csak amikor megtudja a királynő jelenlétét akkor pörög fel (ezután már nem fél megmutatni magát) - és a végén már úgy érzi veszélyben van a királynő, ezért is kezd Ámokfutásba. Alien4 idegenjei meg sztem az esszenciája az alien fajnak : gyors és pusztító mint a háromban, falkaszellem megvan benn mint az Aliensben, és rendkívül intelligens. (csak a film a végén a mutánssal tönkre van téve)

Ötödik részt nagyon várom én is, remélem elkészül egyáltalán....

A játékban igazából ebből a negyedik részből mintázták az idegeneket. Ráadásul az Alien faj nagyon egységesen ki van dolgozva... Királynő (mindentvivő szerepben - milyen jó lenne egyszer végre királynőt irányítani...nagy álmom), Pratorian (az elit testőrség vastag páncéllal), a drone a közkatona, a harcos, predalien az elit harcos, runner a felderítő (mellesleg a kedvenc karim - ő a leggyorsabb, leginkább Alien 3 idegenére emlékeztet)

Az AvP meg sehogysem illik az egészbe. Igazábol mindhárom faj (ember is) el van rontva bennt (sőt meggyalázva)...
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
1021 levél
Válasz 06.08.22. 00:15 #425
Lt. Ronald C. Speirs
Ez a válasz!

Hozzáfűzöm, hogy ne alapozz a Multira, ott mindenkinek egyenrangú félnek kell indulnia, ha más nem, akkor fegyverarzenál seggitségével! De mondjuk ugyan annyit érsz egy predatorral ott, mint egy emberrel... Játszottam vele... és ha egy alien mögötted van, akkor mögötted van!

A lényeg, hogy mig az alient szétlövik, és folyik a sav, és szegény vergődik rá kettőt, addig a predatort még egy Vulkano (másnéven, "nagypapa") is alig birja szétrobbantani!

Fegyverzet nélkül, páncél nélkül, talán egyenlőek az esélyek, de akkor már egy embert sem vehetünk ki a rostából, ha egy alient nem is tudna megölni egy ember, de nézzük Swarci esetét, akkor egy predátort még mindig le tud győzni! Vagy legyen az emberünk szintén 2,5 magas, és 200 kiló izom! Tutti egyenlő erő!

Alienek logikáját meg nem is kérőjelezem meg, én csak a harcos, és gondolkodó részekre próbáltam kitérni! Vannak dolgozók, katonák, és stratégák... kérdés, hogy a helyzet mit követel! 1 rész gondolkodó fajfentartó idegen, 2. rész a tömeges reakció, a stratéga szerepének megjelenése, a tömeg manipuláció, sok lúd kevés disznót győz alap, vagy, hogy úgy mondjam: a háború katonák nélkül csak szóvitát jelentene, 3. rész a dolgozó megjelenése, vadul legyilkolni mindenkit, hogy ő maradjon élve, szisztematikusan kiirtani mindenkit, megvédeni azt, ami fajának fontos, tehát fajfentartó is, de hiányzik az ész, esztelen rohangálás, gyors szituácós reagálás jellemzi szegényt, az inteligencia inkább nem az ő erőssége, viszont a 4. részben megjelenik a gondolkodó katona, a tömeg manipulálás a múlté, jönnek a szuper katonák, akik nem csak fegyverrel, hanem ésszel is harcolnak, szintén van egy manipulátor, de ő már csak mellékes, a cél, hogy az megmaradjon, ami van, és irány a végcél, a tápanyagban gazdag föld, ahol a szorgos kis élőlények, majd benépesitik az újonnan szerzet világot, mindez csak elméletben, mert ugye Ripley, valamiért, mindig keresztbe húzta a számitásukat... Lehet, hgoy mindvégig ez volt a cél, csak nem derült ki? Na majd az 5. rész megválaszolja mindazt, ami foglalkoztatja kicsi kis fantáziánkat!
Ronald "Bloody" Speirs
17778 levél
Válasz 06.08.21. 22:19 #424
MagicMoment
csakapredator
alien az foskaki. sosenem szerettem
3933 levél
Válasz 06.08.21. 21:00 #423
Samu G
nem gondoltam volna...szóval akkor ezt a director's cut-ot adták le. Akkor visszavonom. (de azért szerintem még így is meg kell minden rajongó polcán a DVD-nek lennie...)
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
9367 levél
Válasz 06.08.21. 20:54 #422
Kanduhrka
Pár éve Rtlklub levetítette amit mondasz. Sőt, volt egy holojelenet az Aliens elején.
horrorgeeks.blogspot.com
3933 levél
Válasz 06.08.21. 18:40 #421
Samu G
Játékban ne a single playerből indulj ki (ott predet direkt übertápossá tették ). Menj multiba és máris rájössz nem nehéz predet kinyírni...sőt. elég szívás ha nagyon zárt a pálya....
Aliennel ugorj rá az ellenre és egycsapásra vége...Predet a fegyverei teszik erőssé. de bizonyos esetben az szart sem érnek (mint a már említett oroszlános példám)

mellesleg attól függ melyikből indulsz ki : Aliens tényleg hentelős, de hát Camerontól nem is szabad mást várni. De a többi részben azért átjön hogy nem oly hülye ez a kis lényecske. És inkább sunyin támad mint szemtől szembe.

Én több mint 10 éve láttam az Alienst először (még Pro7-en), TV-be azóta is láttam vagy 10 szer (moziban nem -ahhoz azért fiatal vagyok szal arról nem tok nyilatkozni.) De igenis hiányoznak belőle jelenetek. (legalább 20 perc) TV-ben 1x sem voltak pl. ezek bent:
Most ami hirtelen eszembe jut : legelején mutatják az LV-426-on a telepet amikor még nem is tudnak az idegen űrhajóról (még összes telepes és). Mutatják amikor Nyuszi és a szülei+tesója mennek és megtalálják az idegen űrhajót. Van bent egy jelenet amikor Ripley ül az űrbázison valamilyen kertszerűségében, és akkor beszél Burke-el a lányáról. Akkor ott az automata géppuskás rész is. (nem a leheggesztett ajtónál, hanem a máshol lévők...stb...
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
9367 levél
Válasz 06.08.21. 17:15 #420
Kanduhrka
Én arról próbáltam beszélni, hogy a predator fegyverei nélkül kb egy erős egy darab aliennel. Mindketten baromi nehezek, kemények és szívósak. És mindenki sejtheti, milyen erős az alien állkapcsa. Egy alien gyorsabban mozog, mint egy predator. Én személy szerint nem tekintem az eddigi univerzum részének az új filmet, mert rengeteg baromság van benne.
horrorgeeks.blogspot.com
1021 levél
Válasz 06.08.21. 16:35 #419
Lt. Ronald C. Speirs
Azt kifelejtettem, hogy aki játszott az AvP2-vel, az kiprobálhatta, hogy milyen könnyű, vagy nehéz egy ragadozóval elbánni, hát hogy is mondjam, mögé menni, és egyfolytában farokkal, és karommal hadonászni, mert csak akkor tudott lelassulni, nem igen könnyű ellenfélnek ábrázolja a ragadozót, vagy igen? Arról nem is beszélve, hogyha rosszul közelitettem meg, egy lándzsaszúrással, vagy egy ion köpettel már a földön is voltam, és restart... Szerintem 1 ragadozó kontra sok alien a nyerő!
Ronald "Bloody" Speirs
1021 levél
Válasz 06.08.21. 16:33 #418
Lt. Ronald C. Speirs
Na hozzászólok!

Predalien: aki játszott a játékkal, tudja mi az! Aki nem, az már kapott egy kis izelitőt a többiektől... de ha egy-két szóval kell jellemezzem magát a lényt... ő mindenidők legkeményebb Alien formáció! Ugyanis, nem csak savas a vére, de még erőssebb, mint egy predi! No meg még csáprágói is vannak, arról nem is beszélve, hogy a "hajat" is megörökölte a predátrortól. Mivel gyorsan mozog, de nem eléggé gyors, hogy mindent kikerüljön, igy a játékban is a tank szerepét kapta, szegény... Hiába a királynő nagy hatalma, ő csak a testi fölényével tud nyerni, de szűk helyekre nem fér be... de ez a kis robosztus... nos, hát ez még egy ragadozónak is egy nagyfalat!

Director's cut-ról, nem tudom, hogy ki látta moziban... még régen, de én még a régi M1-en láttam, és ott nem volt kivágva semmi... Ezt a hülyeséget is a DVD-sek találták ki... Addig, mig volt TV3, és leadták az Alien filmeket, mindegyiket elejétől a végéig lehetett látni... Szóval, a DVD-t ki lehet dobni a picsába... már elnézést, hozzáteszem, hogy a nagy jelenet vagdalózó RTL Klub is meghagyta az összes jelenetet a filmben! Elég szomorú, hogy külön DVD-t kell venni azért, hogy teljes pompájában diszelegjen a polcon... nekem inkább megmarad a TV-ből felvett kópia! Igaz, itt hozzáteszem, hogy tényleg inteligensek azok a dögök, de főleg Hentelni valók... De ugye, aki fun, az ismeri őket, hogy főleg felsőbb utasitásból mentek egy irányba, valamint tömegben nem igen az inteligencia a jellemző, hanem a nyers erő! 1 és a 3 azért tűnik jónak, mert 1 szörny van, ami végighentel jóformán fegyvertelen embereket. Nos ebből a szempontból jó a 2 és a nemigazán jólsikerült 4 is. Ott legalább van esély a visszavágásra. És itt mutatkozik meg az Alienek gyengepontja, eszük, és tehetségük a kezükben, és a farkukban van!

Alien vs Predator, egyértelműen a játékban is, és a filmben is nehéz kivégezni egy Ragadozót, már ha a Predator filmekre gondolunk. Technikailag, fegyverileg ők a csúcs, valamint robosztus testük, és eszük miatt, nem igazán másodrangú ellenfél. Igy, az Alien sajna, mögé kényszerül. Közelharcban sem csúszik vissza, hiszen, mind lándzsájával, mind az ion-ágyújával (vagy amit hiányoltam, ion pisztollyal), de legfőbb fegyverével, a "bicskáival" (amihez hozzá kell fűzzem, hogy saválló, és nem olvad el egy Alien vértől - hú mekkora baki a filmben, nah mindegy) eléggé jól helyt tud állni! Mivel elég sok a páncél rajta, igy a farkát is csak meg kell fogni, és mehet a belezés, csupán a fedetlen részekre kell figyelnie, de ez neki megoldható! 1 predator sajnos elég nagy ellenfél 1 aliennek, igy, az a tézis, hogy 1v1 jó állás, szerintem rossz. 1v10 már esetleg! Vagy 1 v királynő, mindjárt más! De a szomorú tény az, hogy hiába az akarat, a technika, és az ész sokat számit egy arányszámitásban!
Ronald "Bloody" Speirs
9367 levél
Válasz 06.08.20. 21:08 #417
Kanduhrka
www.aliensonline.hu
horrorgeeks.blogspot.com
9367 levél
Válasz 06.08.20. 21:02 #416
Kanduhrka
Főleg az alien királynő a kemény. Azt még a predator fegyverei is alig sebzik.
horrorgeeks.blogspot.com
3933 levél
Válasz 06.08.20. 21:00 #415
Samu G
csak akkor nincs ha időben észreveszi a Predator. De ha már testi kontaktusba kerülnek (amire normális esetben ritkán kerül sor-mivel pred nem olyan béna) akkor az Alien győz. Alien testi ereje jóval nagyobb....

Csak ugye predik ügyesebbek annál minthogy közelengedje magához.
Az egész olyan mint a vadász meg sz oroszlán esete : normál esetben vadász időben észreveszi, és oroszlánnak esélye sincs. De ha - mondjuk éjjel - a bokrok közül ráugrik az oroszlán akkor kampec. Alien meg elég okos hogy erre játszon (főleg Alien és Alien3 ahol inkább kidomborodott ez a vonulat. A másik kettőben inkább a hentelnivaló szerepét töltötte be - ami számomra nem volt olyan szimpatikus)

És a játék multi részében is próbálj preddel zártabb pályán játszani - rájössz hogy ott sincs fölényben a pred (pontosan mivel egy harapással/mozdulattal végez egy preddel ha kellően közel kerül.
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
20343 levél
Válasz 06.08.20. 20:47 #414
Z-Master
Jahh egy aliennek esélye sincs egy ragadozóval szemben. Csak úgy ,hogy mint pl: T-rex ellen egy falka raptor. 1vs1-ben ott is eldöntött a meccs.
5250 levél
Válasz 06.08.20. 20:13 #413
Pras
Pont hogy Alien rajongó vagyok, de szerintem meg egy Predator 1v1-ben épp azért csap le egy Alient, mert erre "képezték ki", ezért vadászik. Szerinted egy Predator azért megy egy szál lándzsával vadászni, mert semmi esélye? Épp arról van szó, amit leírtál: töketlen Predatorok. Ráadásul ha elolvasod, amit írtam...
"harap és vág a farkával, nagyon is erősen, de főleg nagyon fürge - na de egy Predatort így...?"
HOL írtam én, hogy a Xenomorph egy satnya kis fässzaggató? Én azt írtam, hogy egy Predatornak nem szabadna, hogy gondot okozzon EGYETLEN Alien, mert az már nem Predator...

Mégannyit:
"Alienek nem hülyék hogy tömegesen szemből támadjanak (pl. Aliensben (Directors Cut - rendesből kivágták, pedig fontos jelenet) is visszavonultak amikor az automata gépágyúkkal kerültek szembe"
...miután a gépágyú már majdnem kifogyott, annyit levágott belőlük. Ott jegyezte meg Ripley, hogy valamiféle kollektív tudatuk van. (jó is, hogy szóbahoztuk, vissza kell már kérnem a könyvet attól, akinek kölcsönadtam már majd' egy éve...)
3933 levél
Válasz 06.08.20. 20:02 #412
Samu G
Ennek a résznek én speciel örültem. Mármint hogy az Alien ilyen erős. Ugyanis ha egy Alien elér egy ellenfelet, akkor halálos (szétszaggatja, leharapja a fejét stb...egy csapásra vége minden ellennek). Filmekben és játékban(egy jól irányzott csapás és vége a prednek ott is multiban) is. Az már más tészta hogy olyan töketlen Pradatorokat még nem hordott a hátán a föld (mint az AvP filmben) akik hagyják magukat.

Meg az egész harc nagyon undorítóan Mortal Kombat-osra sikerült.

A vége meg szar, egyrészt mert lándzsával anni Alien ellen esélyük se lenne, másrészről az Alienek nem hülyék hogy tömegesen szemből támadjanak (pl. Aliensben (Directors Cut - rendesből kivágták, pedig fontos jelenet) is visszavonultak amikor az automata gépágyúkkal kerültek szembe (nem a leheggesztett alagútra gondolok), és utána sunyi módon máshonnan támadtak.

Lehet hogy inkább Predator rajongó vagy, de Alien ellen közelharcban (magyarul amikor már el tud érni ) nincs esélye semminek.
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
9367 levél
Válasz 06.08.20. 19:54 #411
Kanduhrka
De test-test ellen mindkét lény hasonló erős.
horrorgeeks.blogspot.com
5250 levél
Válasz 06.08.20. 19:49 #410
Pras
Ebből a szempontból mondjuk fantasztikusan jó az AvP2 játék. Az Alienek típusai, kaptáron belüli besorolásaik, képességeik (pláne multiban), fantasztikusan jók! Nekem az alapvető AvP univerzumot a játék jelenti, ezért volt ekkora csalódás az AvP film.
Pl, hogy az Alien két Predator-t lecsap... vicc. Az Alien karmol, harap és vág a farkával, nagyon is erősen, de főleg nagyon fürge - na de egy Predatort így...? Egy Predinek két (vagy kevesebb) ütés elég kellene, hogy legyen neki szétkapni egy Alien-t. Nagyjából úgy, ahogy a film elején is mutatták a piramisok tetejét, öt-hat predator kilóra mészárolta lándzsával az alieneket.
3933 levél
Válasz 06.08.20. 18:26 #409
Samu G
Pontosan. Meglátszik rajta a kutya gazdatest...
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
9367 levél
Válasz 06.08.20. 17:19 #408
Kanduhrka
A harmadik részben volt a leggyorsabban mozgó Alien, bár nem volt a legerősebb.
horrorgeeks.blogspot.com
9513 levél
Válasz 06.08.20. 16:08 #407
Mattmaster
Vagom. hm, elokene kotorni a 8adik utast a szekrenybol es megnezni, tisztabb kepet kene mar kapni az alienekrol, mer csak a predatorokrol van
3933 levél
Válasz 06.08.20. 14:32 #406
Samu G
"Az bizonyosnak tűnik, hogy jóval az első rész eseményei elött zajlanak majd a cselekmények."....

A predalienről : Az alien nem csak az embert tudja "megfertőzni", bármely megfelelő méretű élőlényt. Ráadásul a testből kikelt Alien átvesz jellemvonásokat (és a memóriájának egy részét is - innen van a helyismeretük) a gazdatestből. Erre példa az Alien3-ban látott idegen (ami ugye egy kutyából kelt ki), és ilyen a predalien is.
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
44 levél
Válasz 06.08.20. 13:45 #405
Justin Timberlake
jaja akárcsak mondjuk a godzillából... akkorát azért nem bukott a film, hogy ne lehessen csinálni hozzá egy folytatást pláne ha már úgy fejezték be ahogy... mindegy ez másik film.
9513 levél
Válasz 06.08.20. 13:44 #404
Mattmaster
Ja ertem, arra emlexek... Hat akkor vegulis sztorilag ellehetne ebbol kezdeni a folytatast
44 levél
Válasz 06.08.20. 13:42 #403
Justin Timberlake
a predalien az ami az alien vs predator végén kikel a predatorból. mert ugye az alienek beleteszik az ellenfelükbe a kölykeiket. és ez mutálódott a predatorral.
9513 levél
Válasz 06.08.20. 13:41 #402
Mattmaster
Ez kesz Ennel valami ertelmesebbet vartam
11402 levél
Válasz 06.08.20. 13:37 #401
Tyrn
Gondolom valami mutáció. Egy alien megbaszott egy predatort!(?)
9513 levél
Válasz 06.08.20. 13:31 #400
Mattmaster
Oooo elegge szegyellem megkerdezni de mi az a predalien? Lattam a filmet, and a predator 1-2t, meg nagyonregen az alienesekbol az egyiket, de nem vagom melyik az a predalien.
3933 levél
Válasz 06.08.20. 12:01 #399
Samu G
szerintem is : Avp2 sztorija/környezete nagyon jó lenne. Akár két film is kijönne abból a történetből...

Utánanéztam kicsit :
A folytatás az Alien vs. Predator: Survival of the Fittest címet viseli. Premier 2007 december... nem mostanában

"A forgatókönyvet heggesztő Shane Salerno már elkészült a történettel, melyről eleddig alig-alig szivárgott ki valami. Az bizonyosnak tűnik, hogy jóval az első rész eseményei elött zajlanak majd a cselekmények." - wtf ???? ez nem annyira jó hír sztem

"A Fox felkérte a többek között az X-Men 3. vizuális effektjeiért felelős duót, Greg és Colin Strauset, hogy vezényeljék le az Alien vs Predator 2-t. A testvérpárnak ez lesz az első rendezése..." - ebből bármi kisülhet

"Szeretnénk az eredeti Alien és Predator filmek hangulatát és látványvilágát idéző filmet készíteni" - nyilatkozta Colin Strause. "Az első résszel ellentétben azonban mi nem az akcióra, hanem inkább a horrorisztikus látványra és hangulatra kívánunk koncentrálni." - ennek viszont örülök
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
1021 levél
Válasz 06.08.20. 11:40 #398
Lt. Ronald C. Speirs
Hála a Jóistennek! Ki mondta, hogy nincsenek meglepetések az életben! Mert pedig vannak! És ez az! De ha vegyiteni akarjuk a Sci-fi horrort egy Sci-fi akciófilmmel, akkor kb 3 órányi izgalmas, és látványos, ugyanakkor vontatott filmre kell, hogy számitsunk! Ugyanis az összes Alien film lassan kibontakozó, keveset mutató, ugyanakkor félelmetes, és érzelmileg hullámzó állapotokat keltet. Mig az eddigi 2+1 Ragadozó filmek - de inkább a 3-at kihagynám, mert annak semmi köze az első 2-höz -, azok akció dúsak, mindig a végén mutatják meg teljesen a támadó félt, addig csak a nyomok, meg az üldözés, de az látványos, és izgalmas! Ha mondjuk James Cameron Aliens-ét, és John McTierman Ragadozóját összegyúrnák, egy helyes kis jövőbeni őserdőben élő kolóniát kapnánk, ahol elszabadul a pokol, amikor 3 idegen lény vadászni kezdi azokat a fura szerzeteket, akik emberekből kelnek ki... mindez szinte egy időben!
De nem bánnám, ha mondjuk az Alien versus Predator 2 játékot filmesitenék meg, abban van fantázia is, és egyben történet is! Igaz sokat loptak a filmekből, főleg az alien filmekből, de a hangulat nagyon jó!
Minden esetre, hajrá hajrá hajrá!
Ronald "Bloody" Speirs
3933 levél
Válasz 06.08.20. 10:17 #397
Samu G
Jeeeee....felvidítottad a lelkem
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
3933 levél
Válasz 06.08.20. 10:16 #396
Samu G
Nem biztos hogy jó lenne e legenda további rombolása.
Bár ha odaadnák egy normális rendezőnek (és visszaraknák a jövőbe) akkor esetleg...
Glory, Glory Man United !!! Champions of England, Europe and the World!!!
9367 levél
Válasz 06.08.20. 10:15 #395
Kanduhrka
Lesz második rész, de más rendezi(szerencsére) és tudomásom szerint köze sem lesz az első részhez.
horrorgeeks.blogspot.com
17778 levél
Válasz 06.08.20. 10:11 #394
MagicMoment
5/10
több vér kéne bele,ahogy a preda lefejezi az áldozatot,ahogy az alienek gyaknak,gyilkolnak. sokkal rajabb lenne.
azért remélem gyártanak 2. részt,hamár a végén megjelent egy predalien
2319 levél
Válasz 05.03.29. 14:45 #393
matarese
az biztos, hogy a 2 dvd-s verzióban már az elején van plussz, amikor a predator gyerek az 1904-ben eltünt egyik srácot kergeti, meg talán egy két olyan harci jelenet is benne van, ami az origban nem volt.
de alig észrevehető...
20124 levél
Válasz 05.03.27. 08:35 #392
Peace
Ez igaz. De én azért még mindíg várnék valakire, aki elmondja, hogy mi van az extendedben.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1021 levél
Válasz 05.03.26. 23:04 #391
Lt. Ronald C. Speirs
Használd a deletét, és akkor nem fog sokáig a gépeden lenni... Ezért megéri letölteni... néha nekem is jól esik, ha valami nagytól megszabadulok!
Ronald "Bloody" Speirs

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.