Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Uru: Ages Beyond Myst (Cikk)

1 levél
Válasz 04.12.26. 16:30 #8
Bogyesz1978
Sziasztok tudna nekem valaki segiteni?elakdtam azon az oriás fás reszen,ahol azok a teleszkop szeruségek vannak...hogyan kell beállitani azokat a tárcsákat? nagyon jo lenne 1-2 screenshot...
Bogyesz
3553 levél
Válasz 04.06.01. 21:40 #7
The Lord
A Yeesha jel után vissza kell menni a karokhoz és újra el kell kezdeni huzigálni őket (a helyes kombinációra a galériában lévő megfelelő üveg alapján jöhetsz rá).
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
2 levél
Válasz 04.06.01. 16:29 #6
niki_21
Sziasztok!!!
Kadish Tolesa résznél vagyok amikor a karokat meghúzva felemelkednek a sziklák és azokon felmászva eljutok a Yeesa jelig.
És inen hogyan tovább?????????,
Elvileg az utolsó rejtvényhez kéne eltalálnom, de nem tudom holvan és azt sem, hogy hogy kell oda jutni!!!
Légyszi segítsetek!!
Köszi Üdv:Niki
670 levél
Válasz 04.02.07. 20:17 #5
Barack
Bár sztem már rég rájöttél.
670 levél
Válasz 04.02.07. 20:16 #4
Barack
Menj a hasadékba és ott az egyik "szobában" a földből kiállva van egy kar. Azt húzd meg. (mármint a kart)
2 levél
Válasz 03.12.08. 15:46 #3
nana1218
Elkezdtem jatszani, de mar az elejen megakadtam. Hogyan kell beinditani a szelmalmot??? Probaltam tolni, illetve a no tolta, de csak erolkodik. Korbeneztem, semmit nem tudok felvenni, ami segitene. Mr. Zandi meg egyelore mindig ugyanazt mondja. Voltam a hasadekban is, ott is csak maszkalni tudok, sehova nem sikerult bejutni. Kerlek segitsetek!!!
9 levél
Válasz 03.11.19. 21:17 #2
Norfren
Az összes Myst stb. játékban van egy pofonegyszerű kerettörténet, amelyen viszont elég kemény rejtvényekkel megtűzdelve lehet végigmenni. Abszolút nyugalom és beleélés végig, semmi öldöklés meg ilyesmi. A kerettörténetek hm... kicsit hosszú lenne, de a leírásból azért kisejlik. Az Uruban a legvégén visszajutsz ugyanabba, de nem egészen ugyanabba a sivatagba (elég homályos?) Hogy mit kell csinálni? Az interfész nagyon egyszerű, csak meg kell tapogatni mindent.

A sivatagban Mr. Zandi a lakókocsinál ad rövid tanácsokat. Kezdő segítségnek: a hasadékban, hogy minden működjön, áram kell, ehhez nyilván el kell indítani a szélkereket. Aztán már működnek az ajtók, egyebek. El kell indítanod a holovetítőt is (hieroglifák a kapcsolónál, a falon...), s megtalálni a hét kezet, vagyis Yeesha-vásznat, hogy továbbjuthass... Van a sivatagban egy csontváz meg valami fémroncs: melyik korábbi játék világából és hogy kerülhetett oda?

A Mystet és Rivent már korábban is kiadták együtt, olcsón nálunk is megkapható már, az Exile is. Most ünnepi (10 éves) DVD kiadásban megjelent mindhárom 19.9 $-ért külön is, meg Uru Collectors' Editionban ráadásként.

A történetek a főszereplők miatt lazán összefüggnek. Érdemes a könyveket, illetve magyar kivonatukat elolvasni, az url az ismertetésben benne van. A sorrend: Ti'ana könyve, Atrus könyve, Myst, Riven, D'ni könyve, Exile és végül Uru, kissé különállóan.
Norfren
1592 levél
Válasz 03.11.18. 21:58 #1
imq
Akkorát néztem amikor elkeztem a gémet, hogy az csak na. Szóval egy kopár hegynél kezdődik (a cikkben van belőle sreen), szóval komolyan nem tudtam, hogy vége a videónak. Még nem játszottam egyik Mystel sem, meg a Rivennel sem, na de ez a fantasztikus grafika egyszerűen lenyűgözött - nem beszélve arról a harmóniáról és nyugalomról ami a gémből árad...élmény.

ja és aki már játszott a fennt említett gémekkel, márpedig nagyon sokan lehettek, z légyszi írja le mi is az egész kerettörténee és mit kell csinálnunk egy ilyen típusú gémben - gondolom rejtvényeket meoldani. Szóval bocs az abszolút nemtudásomért, de teljesen idegen vagyok még ebben a stílben.
Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftausstellung még szebb.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.