Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Final FantasyÍrd ide hozzászólásod:3166 levél
02.06.14. 18:33
NeoExDeath
Hi all.
Destini:
Yojimbo: a Calm lands bejáratánál menj be az ellopott Fayth barlangjába, Defender X legyőzése után valamikor. Le a híd alá, majd balra, itt a barlang. Menj a barlang északi részében itt meg kell küzdened vele, majd a győzelem után a nagy teremben fel kell bérelni Yojimbo-t (ő csak pénzért idéződik meg)
Anima: Keresd meg a titkos Baaj templomot a repülővel, ez itt található: X:12-15, Y:58-62. Le kell verni valakit majd beúszni, itt aktiválni kell az eddigig templomokban megszerzett titkos cuccokat, majd a 6. ért vissza kell ugrani Zanarkandba, abba a terembe ahol pöttyök világítanak. Ha megvan vissza a templmoba és az ajtó mögött Seymour anyja (Anima) fogad.
Magus sisters: először meg kell legyen MINDEN más aenon, majd le kell győzni őket a titkos Remiem templomban (Flower Cleper), majd mesternek fogjunk a Gagazet hegységben minden szörnyből legalább eggyet (Blossom Crown), majd a kát tárgyat használjuk a Remiem templom hátsó részében, a szivárványszinü ajtón. Ne felejsd el gyakran idézgetni őket különben megsértődnek és nem jönnek elő harcban
bye

Jah amúgy hónap végén veszek PS2-t ha minden igaz és nekiugrok az FF10 nek rögtön
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"

Vissza