Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» The Elder Scrolls III: Morrowind (Ismertető)Írd ide hozzászólásod:2151 levél
02.07.03. 20:28
darkforce
Én a játék legnagyobb hibájának az élettelenséget fogom fel, hogy az emberek tényleg csak állnak egy helyben, néha mozognak, de nem ülnek le az asztalhoz, nem esznek, nem isznak, nem beszélnek és közel mész hozzájuk vagy el akarsz menni mellettük, azt úgy veszik hogy megszólitottad őket.

Azért a játék tényleg csak elismerést érdemel főként a hatalmas méretei miatt. De azzal én se értek eggyet, hogy nehezíti a beleélést az a tény hogy eltér a világunktól. Bár engem az elején kifejezetten zavart, hogy egy Troll-t vagy valami más hasonló lényt nem találok, de aztán csak megtetszett az egész. Bár az idegesít a legjobban, hogy lényegében egy nagyobb lény sincs a játékba, a főisten vagy mi Dagoth Uhr is csak egy álarcos emberke (egykét cheat és máris ott vagy előtte).

Moken :
hol van 4 féle támadási mód ? =) Én nem vettem észre ... Van szúrás meg csapás kész. Szerintem a harcrendszer kellően jó, lehet védekezni meg támadni, kész, mi kell még mortal kombat bele ? Mondjuk idegesítő hogy a toronypajzsot kirakod magad elé és az ellenfél ugyanúgy megsebez mint ha ott se lenne. Persze néha sikerül hárítani az ütést.

Ha egy ütés nagyon jól sikerül és az ellenfél összeesik, akkor gyorsan kell még 1 ütés és már nem áll fel =) De sajnos ez csak az embereknél van, a mocsok szörnyek a halálukig talpon vannak.


Duke :
egyébként az egy bolha, ami nem bogár, hanem rovar ! Tudod, minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár vagy bogár rovar, mi van ? =) Szóval a lényeg, hogy Madrac nak elvette az agyát a GTA 3 ...
WarGaming forever ! http://wargamer.hu

Vissza