Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» TorchlightÍrd ide hozzászólásod:11704 levél
10.01.26. 18:16
.:[Kain]:.
mostanában jutottam el ahhoz, hogy játsszak ezzel a kis gammával, hát nincs benne köszönet, időrabló lett ez is

kérdés: szint korlát itt is van? vagy van egyáltalán, aki elért level 99-ig? lesz egyáltalán értelme a főboss után tovább játszani?

most vagyok level 35 és a 30. szinten vagyok. úgy olvastam, hogy lehet tovább menni egy endless dungeon-ben, de annak lesz értelme, célja? mert így látatlanban nem sok. destroyerrel tolom egyébként, hardon, hatszor haltam eddig meg, mondjuk inkább figyelmetlenségből, meg italspórolásból (pedig van szarásig, de játékban zsidó vagyok ) most meg a seismic burst-el (vagy mivel) olyan könnyen haladok, hogy nincs semmi kihívás benne, még a bossokat is sértetlenül fenekelem.
jah és a dogfish-t ha a kutyámnak adom, az ér valamit? nem mintha ki akarnám próbálni, de nem értem, hogy a permanens hal miért változik néha az árusnál, ha kutyám van. vagy a catfish után is lehet dogfish-t venni? mert úgy érthető. egyébként ezeknek a halaknak nem sok értelme van, alapból sem gyenge a kutya/macska, lehet ugye erősíteni is, nekem full hasznos a fishermans necklace-el, meg pár ponttal a pet erősítő skillen.

az enchantos dolog egyébként kemény, de aki sír miatta, meg abba akarja hagyni, az miért nem sír akkor, amikor plusz dolgokat ad? valamit valamiért, engem is szarul érint, hogy a legújabb vállpáncéljaimat kapásból elbaszom vele két (2 db) enchant után és mehetnek a kukába (de komolyan, már vagy három ultra brutál extra durva ilyet találtam, amikkel leválthattam volna a mostani, 15 armoros! vacakomat és mindig sikerült elbaszni őket), így megtanultam védekezni ellene: mindig tartani kell a ládában egy hasonló cuccot, nekem komplett vész-felszerelésem van, teljes lefedettséggel, fegyver, pajzs is, ha esetleg beszopnám a "you are unlucky"-t. lehet, hogy szarabbra váltok emiatt, de legalább egyel jobb, mint a semmi, vagy az, amit utána gyorsban veszek az árustól. kemény játék, az biztos, rengeteg apró javítással a diablohoz képest.

Vissza