Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Game of Thrones - Genesis képek érkeztek (Hírek)Írd ide hozzászólásod:3003 levél
11.07.13. 17:52
Aryx
Egen, van benne acsarkodás, dugás, cselszövés. Mint a valóságban, ez nem a klasszikus, de kissé már lejárt fantasy, ahol a hobbitok, elfek és tündérek makulátlanok, és végül csak legyakják az agyatlan, büdös és agyzabáló orkokat és ogréket, és így győzedelmeskedik a jó, kisüt a nap meg stb.
Mellékesen ezek a könyvsorozat olyan elemei, ami a történet szempontjából teljesen mind1, viszont nem kicsit hitelesebbé teszi azt. A történetet, ami azon túl, hogy évtizedes munka áll a kidolgozottsága mögött, komoly erkölcsi mondanivalókat (is) feszeget. Persze, aki korlátolt, ez nyilván nem fogja ezeket észrevenni, nekik készültek a full 3D-s látványfilmek. Nincs baj azzal, ha valakinek nem tetszik, de az már elég béna, ha csak a külső mázt, a csomagolást veszi észre.

+: én nem ismerem az iráni filmművészetet, de ha már felhoztad ellenpéldaként, igazán ajánlhatnád a kedvenc darabod. Ha tényleg érdekesnek látom, lehet, megnéznék egyet.

_________
ON: ezek a képek nagyon rosszak, még mindig nem adnak semmit vissza az eredeti Song of Ice and Fire-hangulatból. Úgy tűnik, Martint erről a projectről már nem kérdezték ki.
Foglalkoznátok inkább az rpg-változattal, az még érdekesnek is tűnik.
„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Vissza