Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» The Last of UsÍrd ide hozzászólásod:

10220 levél
13.07.05. 12:00
davkar9
A végére értem én is

SPOILER
a nézésének


Nem rossz, nem rossz, de továbbra is a Booker-Elizabeth páros a nyerő idén. (exkluzív címek nálam amúgy sem indulnak). A cgivel kevert átvezetőket imádtam, ezekből jöhetett volna több is mert a kapcsolatépítés szinte csak ezekben volt. Persze a kedvencem ingame történt:
SPOILER
teamwork, *pacsi* yeeah.
Joelt sajnos sokáig seggfejnek tartottam - igaz érthető miért volt ilyen.

Játékmenetet lehetne a Bioshock Infinitehez hasonló kritikával illetni miszerint, megyünk, nézelődünk, hentelünk, ugyanez elölről stb, de én már annál is csak szőrszálhasogatásnak éreztem az ilyen véleményeket (most komolyan, mutassatok már játékot amiben nem ez megy). A srác akinek a videóját néztem eléggé béna volt. Ismételten bebizonyosodott, hogy konzolon nem lehet rendesen célozni (6 nyíl egy gombazombira, ebből 2 talált). Néhány szituációban bepánikolt és a fél centire lapuló banditára rádobált 3 molotovot. A legnagyobb bajom azonban mégsem ez volt, hanem a gyűjtögetés. Én szeretek mókus üzemmódban játszani és amikor huszadik alkalommal hagyta ott az alapanyagokat vagy ment tovább anélkül, hogy benézett volna egy zárt ajtó mögé...

Nagyon remélem, hogy a Naughty Dog a ps4ről majd megtanul PC portokat készíteni/a Sony rábólint a dologra, mert az ilyen játékok bizony day1 vételek lennének nálam.
All me best mates are trees.

Vissza