Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Watch_Dogs [hozzászólások]Írd ide hozzászólásod:

1675 levél
14.05.30. 10:23
-T0ng-
Pedig az AC 4 az egyik leghangulatosabb rész a 2. rész után ráadásul bőven tovább viszi a történetet. Inkább egyfajta felvezetése egy új cselekményszálnak, mint folytatás, de szerintem sokkal jobban megéri végigvinni, mint a Brotherhood-ot, amin szín tisztán érezhető volt, hogy csak egy multiplayer AC, amihez összerittyentettek egy fogyasztható sztorit.

Nyilván a Watch_Dogs-ról sem akarok senkit meggyőzni, nekem az AC játékok sem azok, amiket első körben szoktam megvenni. Viszont a Watch Dogs pont annyira összehasonlítható szerintem a GTA-val, mint annak idején a Mafia vagy az LA Noire. Nekem ez a játék sokkal jobban hasonlít a Sleeping Dogs-ra, ami szintén elérte azt, hogy a megjelenése napján valaki vagy utálta vagy imádta, mindettől függetlenül pedig sikeresnek volt mondható.

Amit a Watch_Dogs-ból hiányolok:

- Mélyebb moralitás. Mert ugyan már, tök jó hogy mindenkinek a pénzét lenyúlhatod a bankszámláról, de ha egyszer látod hogy az illetőt épp kilakoltatták, nincs munkahelye, stb. ettől mi még miért nem leszünk rossz emberek.

- Bárkit elpáholni a viperával: Mert a játék legtetszetősebb része, mikor Aiden elver valakit a viperával. Amatőr dolog, hogy csak meghatározott esetekben tehetjük meg, kb. olyan mintha anno Altair-ral csak a likvidálni kívánt célpontot szúrhattuk volna nyakon a rejtett pengével.

- Az autók irányítása lehetne finomabb: Értem én, hogy az Ubisoft most készül kiadni egy komoly autóversenyes játékot. De ez az elcseszett "megnyomom a triggert tövig nyomódik a gáz" Need for Speed irányítás nem ide való. Különösen a kocsival lopakodós küldetésekben illúzióromboló mikor az ember a sikátorba lassan araszolna.

- A játékban elsajátított képességek bővebb használata: Mert milyen jó lenne, ha autós üldözés közben a városban kilőnénk a közvilágítást, lekapcsolnánk az autónk fényszóróját és elsuhannánk egy sikátorba, mint Batman.

- A küldetések előtti kamerás jelenetek amatőrségét lehet javítani. Maga a játék témája,ha nem is tisztán lopás, de érezhető, hogy kellő ihletet merít Jonathan Nolan Person of interest című sorozatából, ahol az utcai kamerákat az átvezetőkben nagyon jól alkalmazzák. Lehet azt is lopni, mert hülyén néz ki, mikor egy kamera mutatja az egy helyben álló, falat bámuló, magában beszélő hősünket.

- Mindig ugyanaz a nóta: Ha AC analógiát húzunk, ott is az első rész legnagyobb baja a monotonitás volt. Persze a W_D tele van megannyi szórakozási lehetősséggel, de azért lássuk be, mikor a profilozóval újra és újra ugyanolyan apró bűneseteket csípünk el kissé unalmas. Hol marad egy bankrablás, egy emberrablás ahol esetleg a szemed láttára rántanak be valakit a furgonba és neked utánuk kell menni, vagy egy drogdíler lekapcsolása, aki szennyezett anyagot árul.

Nekem ezek a szívfájdalmaim. Nyilván mindenkinek megvan a maga elképzelése, hogy lehetne javítani, de remélem, ha eljutunk a következő részig, ezek ki lesznek javítva.

Vissza