Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Mass Effect: AndromedaÍrd ide hozzászólásod:10574 levél
17.04.10. 07:33
davkar9
A 15-20 papíron jól hangzik, de sok lenne a filler. A task fülhöz bekerülő küldik elsőre elég hangulatosak voltak, azóta viszont folyamatosan kopik a máz. Jó lenne valami tényleges következmény, nem csak a 2+%. Pl Kadara
SPOILER
A fegyverszállítmányos Eost támadná. Gyorsan kilőttem a hajójukat, de nem tudom, hogy ha elmenekülnek, akkor van e valami folytatás task eoson vagy Bradley küld egy mailt sírva, hogy pár embere odaveszett.


TP-t mondjuk azért is szeretem, mert a DAI fölösleges zónái után tök jól esett a lineáris játékmenet a több karakter interakcióval és a jobb ütemű történettel.
Endgame
SPOILER
Tuti becsúszik valami outfit pack vagy egyéb lehúzós dlc, de szerintem, ha ezek mellett odateszik magukat, akkor jövő év elején kijöhet egy combos kett cleanup&quarian ark dlc, ami az itteni TP lehetne. Engame + pár hónap. Primus tényleg elég semmilyen volt, kár lenne egy egész játékot rááldozni. Egy kis nyomozgatás, harc, vegyék figyelembe az exaltation facility döntést és a killcode nem/ használatot. Ezzel le is lehet zárni. Esetleg a küldisor végére egy hívást a kett homeworldről, hogy akkor most mégis mi a lófaszt csinálnak heliusban immáron 80 éve. Kell menni vagy sem?
Quarian arknál több variáció van. Reaperek és pótolják a huskosított mw fajokat (Tali banter, hogy miért nincs husk quarian). Annyiból ez persze nem jó, hogy ha akár csak egy flagshipről is van szó azt a heliusban meglévő erőkkel képtelenség lenne legyőzni.
B változat a kett (és akkor össze lehetne vonni a két questlinet) vagy a jardaan ellenfél. Esetleg pont belehajtottak egy lassan de folyamatosan záródó scourge hálóba. Továbbra is csak abban reménykedem, hogy bármi is történt, a podok lakóinak többségét kinyírta és csak a quarian és drell utasokat lehet megmenteni.


Ami nagyon fontos a dlc esetén, hogy mindenképpen endgame utáni tartalom legyen. DAI-nál lehet ugyan kezdeni előbb is, de epilógus után játszva több értelmük volt szerintem. TP "új játékot" indított, ami itt a galaxy map miatt nem megoldható. Bár esetleg egy korábban csak szkennelhető bolygót elérhetővé tehetnének vagy egy új naprendszert adnak hozzá. A lényeg, hogy ne csak annyi legyen, hogy "ja hát mostantól eoson autózhatsz tovább még pár métert".

Vissza