Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Divinity: Original Sin 2Írd ide hozzászólásod:

10075 levél
19.01.20. 19:47
davkar9
Pff, ilyen egy köcsög bossfightot...

SPOILER
Először behódoltam Lucyéknak. Beast kifeküdt a csata során, visszatöltöttem. Úgyis mindenki ellenkezett a térdhajtás ellen, jöhet a ffa. Dallas "halála" után jött is szépen a 2. harc. Rng kedves volt, Lucyék csapat nem volt jó semmire, amit sebeztek azt csak rajtunk. Pár kör utána alvás volt, mi leöltünk kb. kettőt, de itt is folyamatos veszítés volt, hülye kukac csak köpködte ki a szarokat. Újra. Újra. Guidehoz kellett már nyúlni. Void charm a kukacra vagy lője mindenki Rexit. Magicpajzs miatt nem ment a varázslat, mikor lement akkor meg távon kívül volt. Beast megint kifeküdt. Sokadik próba. Rendben, akkor legyünk Lucy ribancai, francba a rólpléjjel, csak essünk már túl rajta. Úgyis csak elájulnak, ha meghalnak, tehát ez nyilván csak extra nehezítés. Rexet megrohamozós úton a 2. próbálkozás sikerült, sajnos RP így is meghalt a csata során, szerencsére a beszélgetés alatt feléledt. Féltem, hogy itt végleg meghalnak, ha tudom, hogy emiatt nem kell aggódnom, lehet korábban is összejött volna a csökkentett létszámmal.

Leginkább a tűzzel szopattak. Oda-vissza áldottuk-átkoztuk, amikor végre kék volt, akkor a kukac egyből ráköpött. Sallow is felcseszte az agyam, spammelte a plague-t, ami RP teljesítményét vágta haza, mert egy fincsi cons-os pajzsa volt, amit a debuffok miatt elejtett. Pedig Kapit megszégyenítő dobásokat tudott vele, így viszont eléggé használhatatlanná vált, maradt a kardozás.


Ezt és a múltkori bugot leszámítva amúgy remekül szórakoztam, tényleg kellemes játék lett!

Döntések.
SPOILER
Végigzongoráztam a nekem felajánlott lehetőségeket. Tétlenségből fakadóan God King győz értelemszerűen kuka.
"Szószt mindenkinek" opció szintén, ez az egyenlősdi nagy baromság.
Divine nem rossz. Részdöntések miatt tetszik, mindenkit sikerült összetrombitálnom egy nagy boldog seregbe, de ugye a győzelem után GK továbbra is tevékenykedik, szóval a problémát nem oldottuk meg.
Maradt a szósz elpusztítása. GK lecsukva, ciklus megszakítva, mostantól "egyenlőek" az erőviszonyok, nincs több isteni szuperkiválasztott csalás mágiával! Ez a legjobb.

Elfeknél megöltem a fát, ami ott helyben jónak tűnt, viszont arx és az epilógus alapján már nem vagyok teljesen biztos. Saheila kicsi megzakkant.
Törpöknél kibékítettem a feleket, de Justiniát rövid időn belül leszúrták egy villával.

RP uralkodó és boldog apuka, jól nevelt sárkányokat babusgatnak az asszonnyal. A hülye nálam is újra bepróbálkozott a rabszolgasággal, egye fene, rábólintottam. Divine úton ez külön poén volt, mire a köcsög csak annyit reagált, hogy "elvégre neki a legjobb jár".
Beast először hazatért, aztán érthetően tele lett a töke a politikával és visszament kalóznak.
Sebille neves hős lett. Megszabadult a gyíktól és a fa által ráerőltetett végzettől is. Elfek és a világ szempontjából nem tudom milyen jövőt tartogat a fa megölése, de legalább Seb végre a saját maga ura lett, szóval ezért mindenképp megérte.

Voltak még kisebb nagyobb diák a végén, összességében jó döntéseket hoztam. Meglepődtem az olyan poénokon, mint pl. a fickó a partról, akinek kihalásztam a gyűrűjét.

Maladyt sajnálom egy kicsit, legjobb főmellékszereplő, kár, hogy nem szerepelt többet. Mondjuk a divine úton sem oldódik meg a problémája. Na sebaj, majd a következő játékban!
Simple. Eternal. Beige.

Vissza