Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Menjünk moziba!Írd ide hozzászólásod:1924 levél
20.08.22. 22:26
quervo
Ahogy nézem, tényleg az van, hogy Nolan azt adja, amit az ember elvár tőle, csak nagyon sokan úgy csinálnak, mintha az egy alacsony léc lenne, olvasom nem egy helyen, hogy "biztonsági játékot játszik", ami számomra értelmezhetetlen egy ilyen koncepció esetén.

Amire készülni kell a nemkritikusok szerint: a koncepció továbbra is nehezen érthető marad, ezért aki több nézést tervez (van itt olyan, aki nem? ), az elsőre inkább dőljön hátra, és ne figyeljen a részletekre, mert rengeteg van belőle, és el lehet veszni bennük. Sokan panaszkodnak arra, hogy azért nem értik a filmet, mert nagyon rosszul van mixelve. Jön egy kisebb spoiler: ennek oka lehet az, hogy SPOILER
egész mondatok hangozhatnak el visszafelé, John David Washington nyilatkozta a napokban, hogy Branaghnak kellett visszafelé beszélnie
. A zene nem lesz olyan, mint a megszokott, az akciót támogatja elsősorban (és azt állítólag átlagon felül), a nyugisabb pillanatokban nem ad semmit.

A többi felmerülő kritika semmiben nem tér el a korábbiaktól, én nagyjából ilyen reakciókra számítottam, persze én is fenntartok pár százalék esélyt arra, hogy csalódott leszek, de az szinte teljesen kizárható, hogy ez egy rossz film lett (a TDKR és az Insomnia rossz filmek?)

Vissza