Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Rókabőr (avagy Tomb Raider 42 és Might and Magic 20)Írd ide hozzászólásod:71 levél
01.07.20. 08:40
aliendreamer
Reapest: egy kis reményt csepegtettél megkeseredett szívembe. Kíváncsi vagyok, vajon kis hazánkba eljut-e valaha az a csomag. Azért nem hiszem, hogy annyira nagy felvevőpiacot jelentenénk szerencsétlen japán szerepjáték-gyártóknak, hogy ide is juttassanak pár darabot. Lehet, hogy népi kezdeményezés kellene a dologhoz. Majd aláírásgyűjtésbe kezdek, hogy az országgyűlés vegye a napirendjére a kérdést.
A MediaMarktba kéthetente benézek, az eredmény egyre elszomorítóbb. Lassan már por lepi be a dobozokat, mert senki sem nyúl hozzájuk. (Se a vevők, se az eladók.) Egy sor Apache Longbow, egy sor Screamer Rally, egy sor Cannon Fodder a budget-oldalon, a Metal Gear Solid, meg a Diablo2 az újdonságok oldalán (összáruk vagy négy Csomolungma magasságában...), úgyhogy nem nagyon csillan fel a szemem a kínálat láttán. FFVII??? Még a szagát sem éreztem...
A röhej az egészben, hogy a Multimedia (a MediaM-tól nincs messze a Westendben), egy kis üzletecske, simán üt mindent: az 576 shopokat választékban, a MediaM-ot árakban. (Ultima9 - három Kékes!!!). Ráadásul ott még feltűnnek olyan klasszikusok, mint a Crusader - No remorse + No regret.
Ja, ha már az 576-nál tartunk: már lassan meg sem találom a game-eket az ótvar műanyagfigurák miatt...

Vissza