Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Cikkírókat keres a Gameport!Írd ide hozzászólásod:813 levél
01.09.01. 21:08
Disk
,,Tehát elsősorban olyan emberek is kellenének, akikre lehet számítani, szorgalmasak, nem pedig lusták és csak akkor írnak, amikor ők akarják."
Ilyen hozzáállással persze hogy nem mennek a dolgok. Természetesen én sem így gondoltam a dolgokat, remélelem nem rám céloztál. Azt gondoltam, ha oda adsz egy játékot, akkor arról a leírás néhány napon belül kell, ami nem mindig egyeztethető össze a sulival. 2-3 hét már inkább. Meg aztán nem csak játéktesztelés létezik, hanem előzetesek meg bemutatók is. Ilyen témában is lehet próba-cikket beküldeni ?
A külsősség alatt ezt értettem: nem feltétlnül adtok az embernek rendszeresen játékokat tesztelésre-attól függetlenül, hogy rá lehet bízni dolgokat-csak ritkábban, de ha beküld nektek egy színvonalas cikket, akkor azt felrakjátok. (lásd Warhawk B&W FAQ-ja) Esetleg régebbi játékok leírását is elfogadjátok bemutatónak ?
Milyen gyakran adtok egy szerkesztőnek játékot tesztelésre ? (gondolom mindig minden játékot nem fogtok tesztelni mint a PC-s (papír)lapok)
Disk

Vissza