Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Apróhirdetés

»» Képregényeket keresek!Írd ide hozzászólásod:189 levél
04.08.27. 19:39
Csabaking
Az a kepregeny.net oldal nagyon jó, csak 1 nagy baj van. A képregényeket inkább szereti az ember kézben tartani. De ha ki akarod nyomtatni őket, rámegy a gatyád is. Ugye egy tintapatron újratöltés áfával mindennel kb. 5ezer forint. Namost, ha azt vesszük, hogy 1 képregény kb. 40 oldal, akkor utána lehet számolni, hogy hamar kifogy a patron...Főleg a színes patront zabálja a nyomtató...
Egyébként tök király volt, mikor először jelent meg a Batman nálunk (1990-ben). Az első szám Jokerrel, valami iszonyú pszicho-történet volt. Rá is volt írva, hogy csak 16 éven felülieknek! (10 éves fejjel olvastam...)
Aztán a 2-4. rész is Jokerről szólt, egy megasztorit mesélt el, amiben Robint szépen kinyírta Joker.
De szerintem a legdurvább rész az 5. szám volt. A Félelem. Hú, na az aztán tök durva volt! Aki szereti a Batmant, az olvassa el a kepregeny.net-en, mert az az etalon máig.
Egy rakás képregényem volt, de mind kidobtam, én hülye azzal, hogy már kinőttem belőle, és már nem érdekel. Ez 10 évig működött is, de most egyre inkább nosztalgiahangulatom van... Kár volt kidobni őket.
Megvolt az összes Trans Formers kb. a 12. számig, a Robotzsaru, Superman, Pókember, és persze a Batman. De kidobtam őket...Ez van.

Vissza