Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

Playlogic E3 lineup

2006.05.08. 22:37 | Madrac | kategória: E3 2006

A Playlogic is bejelentette mivel mutatkozik be a Los Angeles-i Electronic Entertainment Expon: Infernal: Itt mutatják be először Infernal című játékukat, mely Ryan Lennox történetét meséli el. Ő egy jóképű ördög, aki álruhás ügynöke a pokol erőinek a Földön. A játékmenet végig a pokol és a mennyország harcára koncentrál majd. Jól képzett titkos ügynök is hősünk, így a legmodernebb felszereléseket használja, feltörhet számítógépeket, de ért a pusztakezes és a lőfegyveres harchoz is. Ha mindez kevés lenne még mindig ott vannak a természetfeletti képességek, szellemmé válhat Ryan, megeheti ellenfelei lelkét és minden fegyver pokolivá vállik a kezében. Egyedi hangulat, gyönyörű grafika, rengeteg lehetőség és egyedi megoldások jellemzik majd a játékot, melynek főhőséhez hasonló még sosem létezett.
Age of Pirates: Captain Blood: Ebben a kalózos akciójátékban Peter Blood kapitány szerepét kapjuk, aki az 1685-ös spanyol térségben éli át fantasztikus kalandjait. A történet Rafael Sabatini regényén a Captain Bloodon alapul, egy angol sebész utazását meséli és aki megvádoltak és kényszermunkára ítéltek Barbadoson. Sok nehézség után végül megszökött a trópusi ültetvényről és kalóz lett.
Ancient Wars - Sparta: Valódi történelmi események képezik az alapját ennek a játéknak, melyben a központi szerepet a spártaiak, a perzsák és az egyiptomiak kapták. Ők harcolnak majd a hatalomért Kis-Ázsiában, Európában és Észak-Afrikában. Főkét nagy csaták adják a játék lényegét, melyben mi vezényelhetjük le a taktikai részeket. Mi szerelhetjük fel seregeinket is, egy egyszerű harcos igaz csak egy fegyver és egy pajzsot kaphat, de a lovak és a harci kocsik már különleges felszereléseket is használhatnak. A csaták után összegyűjthetjük az eldobált fegyvereket a többi néptől is és építhetünk speciális egységeket is. A városokat is fejleszthetjük majd, akár erőddé is alakíthatjuk őket.
Age of Pirates: Caribbean Tales: Ebben a tengeri játékban a XVII. századi karibi kalózvilágát eleveníthetjük majd fel. Szinte minden elemét tartalmazza majd a kalózéletnek. Választhatjuk a nyughatatlan szerencsevadászt Blaze-t, vagy a vöröshajú Beatrice-t, őket irányítva kell megsokszorozni árunkat, kirabolni a kereskedőket, küldetéseket végrehajtani, elfoglalni kolóniákat és flottát építeni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (1)

rat2001
rat2001 2006.11.06. 11:56
Üdv mindenkinek.

Bocsi hogy rögtön kérdéssel nyitok.

Az Age of Pirates Carribean Tales progival kapcsolatosan
olvastam hogy állítólag hardware követelmény a shader funkciót
ismerő videókártya? Akinek megven a progi és fut rendesen vagy tud valami infot erről az légyszi segítsen.

Engem ugyanis kidob a progi már a második gépből is.
Lehet hogy gyengék a video kártyáim?

Előre is köszi a választ Akos
ajánlott olvasnivaló