Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Új Logitech perifériák PS3-hoz

A PlayStation 3 európai megjelenésére időzítve.

2007.03.19. 11:02 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Sony

A Logitech bejelentette, hogy a Playstation 3 számítógépes szórakoztató rendszer európai megjelenésére több új termékkel is készül. A PS3-hoz készült termékek között van a Logitech Cordless Precision játékvezérlő, a ChillStream játékvezérlő, a Cordless MediaBoard billentyűzet, a HDMI kábel és az USB Headset fejhallgató. Ezeket a termékeket mind úgy alakították ki, hogy tökéletes kiegészítői legyenek a Sony új játékkonzoljának.
„Az európai játékosok, akik új PS 3 konzoljukért állnak majd sorban, észre fogják venni, hogy a Logitech a speciális kiegészítők egész sorát kínálja nekik, hogy ők a lehető legnagyobb mértékben kiélvezhessék ennek a nagyszerű új platformnak az előnyeit” – mondta Ruben Mookerjee, a Logitech interaktív szórakoztató részlegének marketing-igazgatója. Lássuk kicsit részletesebben:

  • Logitech Cordless Precision Controller: a játékvezérlő egy 2,4 GHz-es Cordless Freedom technológiával működő vezeték nélküli kontroller, ami akár 9 méteres távolságból is késedelem nélküli és precíz irányítást biztosít.
  • Logitech ChillStream játékvezérlő (baloldali kép): a ChillStream játékvezérlő a játékosok kezét a legnagyobb izgalmak közepette is hűvösen és szárazon tartja. A vezérlő mindkét oldalán három keskeny szellőzőnyílásból érkezik a levegő a játékos ujjaira, hüvelykujja tövébe és a tenyerébe. Rendkívül halk működése ellenére a beépített 40 milliméteres ventilátor percenként akár húszezer köbcentiméter levegőt is meg tud mozgatni.
  • Logitech Cordless MediaBoard billentyűzet: a Logitech Cordless MediaBoard billentyűzet segítségével a játékosok egyszerűen létrehozhatják és módosíthatják felhasználói profiljukat, internet címeket írhatnak be és még szöveges üzeneteket is küldhetnek. A MediaBoardon beépített érintőlap és függőleges görgetősáv is található, így nem kell külön egeret használni a weboldalak böngészéséhez. ■

előző
következő
Új Logitech perifériák PS3-hoz
Új Logitech perifériák PS3-hozÚj Logitech perifériák PS3-hoz

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló