Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis - trailer

Új videó a következő generációs FPS-ről.

2007.07.03. 11:08 | szerző: Retee | kategória: Játék

Egyre több információ, kép és videó jelenik meg a Crytek fejlesztésében készülő, a képi világát tekintve következő generációs játéknak mondható Crysisről. A felfokozott marketingtevékenység pedig arra utal, hogy a megjelenés valóban nincs már távol. Ezúttal is érkezett egy új trailer, íme: ■

Crysis
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis

hozzászólások (48)

strar11
strar11 2007.07.04. 22:28
Ha te magad is tudod, hogy csak az mp2-ben volt havok 2004-ben, akkor még mindíg nem érted, hogy miért volt akkora nagy szám te kis észkombájn? Figyu, én a saját véleményemet mondtam, és nem mondtam hogy ez a mérceadó standard, gratulálok a rajtam aratott győzelmeden, igazán "jó mulattság, férfi munka volt", ahol a fórum ura megmutatta, ki a góré, Isten őrizz hogy még egyszer a te magasröptű észjárásodhoz próbáljak közeledni. Hozsánna, hozsánna...
Razor03
Razor03 2007.07.04. 22:50
Én nem tudom, ezt miért nem lehetett normálisan megvitatni?
CitizenX
CitizenX 2007.07.04. 23:38
Tudod, az első mondatom maga volt a tömény cinizmus,, mivel NEM CSAK a MP2-ben volt havok, hanem talán még a Pálcikaemberek VS. kétpixelnyi labda 3.4-be is raktak már.

A saját véleményedet elmondtad ötvenszer. Oké. Semmi sem változott. És? A többi hülyeségedre meg jobb ügyet sem vetni, miféle fórum ura, meg ilyen baromágok, ugyan már, srác, csak ennyire futja?
strar11
strar11 2007.07.05. 02:04
Mit szeretnél, gyerünk ki a hóra? Nincsen kedvem off-csatázni, az előzőekben az enyhe lenéző modorodra reagáltam szintén cinikusan.
McCl@ne
McCl@ne 2007.07.05. 02:14
Mondjuk én annyit fűznék hozzá a vita értelmesebb részéhez, hogy ha a HL2-ben (nagy kedvencem) jó volt, hogy a fizika a játékmenet része és nem csak egy extra feature, akkor a Crysis még ennél is tovább megy: szerintem az lesz a legdurvább a játékban, hogy meg kell tanulnunk, minden "valós" fizika szerint működik, így a Half Life 2-höz hasonló módon, de már egyáltalán nem olyan erőltetetten használhatjuk fel a továbbjutáshoz, vagy csak simán az öléshez (utakat elzáró felrobbantott sziklatörmelék, katonákra rádőlő házak, dzsipek útját elvágó kidöntött fák).
Ilyen nem volt eddig sehol és nem is hallani, hogy tucatjával készülnének hasonlóra: így lesz mindez legalább annyira játékmenetbeli forradalom, mint amennyire grafikailag. Szóval aki szerint ez csak egy ötlettelen tucatFPS, az nem gondolkozik. Lehet star11, hogy ez a véleményed, de nem megalapozott és ezért nem kell feltétlenül tiszteleben tartani. No offense, flame-et nem akarok, csak azért írtam le mindezt, mert ez csak egy játék, semmi személyes nincs benne, ezért kár is lenne nem objektíven nézni.
ajánlott olvasnivaló