Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2007 Live

E3: 0. nap

2007.07.10. 14:45 | szerző: bp | kategória: E3 2007 Live

Most, hogy lassan a keleti parton is felkelni látszik a nap, Los Angelesben pedig hamarosan megszólalnak a digitális kakasok, azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy új korszaknak nézünk elébe. Egyre kézzelfoghatóbb közelségbe kerül ugyanis az E3, amire lassan hónapok óta tűkön ülve várunk - a három napos (öszvér)kiállítás pedig, amit legalább hatféle helyen és időben tartanak, igazi embert próbáló feladat elé állítja az ott tevékenykedő és dolgozó újságírókat. Hotelről-hotelre fogjuk róni az utcákat, konferenciákról-konferenciákra rohanunk, és végül, de nem utolsó sorban, a kiállításnak tulajdonképpeni helyt adó Barker Hangarban kiállított játékokat is ki kell majd próbálnunk, hogy minél szakszerűbb véleményt fogalmazhassunk meg a felhozatalról.

A kiállítás Los Angeles-i idő szerint hivatalosan 17:00-kor veszi kezdetét (ez nálunk holnap hajnali 2 órát jelent) - ekkor nyitja meg ceremonálisan a kiállítást szervező ESA a kapukat. Az első eseményre, és egyben sajtókonferenciára pedig 20:30-kor (magyar idő szerint szerdán 5:30-kor) a Microsoft buliján számíthatunk (ez utóbbit egyébként a Sonyhoz hasonlóan a cégek hivatalos honlapjain online is nyomonkövethetitek).

Úgyhogy maradjatok velünk, hiszen a helyszínről minden fontosabb eseményt testközelből figyelünk, hogy azután részletesen is beszámoljunk a játékfelhozatalról, a városról és úgy általában az egész kiállításról. Találkozunk holnap hajnalban, sziasztok!

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.