Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's EndWar - videó

Megérkezett a konzolokra készülő stratégia bemutató videója.

2008.03.19. 12:55 | szerző: Retee | kategória: Játék

Általánosságban elmondható, hogy a következő generációs konzolok általában nem épp a stratégia játékaikról híresek, azonban a kiadók mostanság már ezzel a műfajjal is megpróbálnak nagyokat dobbantani. Ennek egyik ékes példája, a Tom Clancy's EndWar, amely ezúttal nem egy taktika-FPS-t, hanem egy RTS-t takar, méghozzá a fejlesztők szerint teletűzdelve újszerű megoldások. A harmadik világháborút feldolgozó műben az irányítást direkte a gamepadhez igazítják, a grafikát megpróbálják a maximumig tekerni, s persze pörgős, akciódús játékmenetet is beígértek mellé. Eddig pedig csak képen vethettünk néhány pillantást az Xboy 360-ra és Playstation 3-ra érkező műre, most azonban végre megérkezett egy gameplay bemutató videó, íme: ■

Tom Clancy's EndWar
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's EndWar

hozzászólások (12)

Szabip
Szabip 2008.03.19. 14:32
Engem már az is kiborít, hogy gamepad és RTS, soha... Soha nem tudják megoldani úgy az RTS-ek irányítását, hogy kontrollerrel normálisan irányítható legyen. Az RTS-ek sorra buknak el konzolon, az EA ezt nagyon jól tudja, most majd a UBI is megtapasztalja.

Nem szokásom játékot képek alapján megítélni de ez így elsőre, igen soványka, a terep kietlan egy nagy naracsárga textúra, ennél nekem a TW is nagyságrendekkel jobban tetszik.

Az már mellékes, hogy megint megy a néphülyítés a csajokkal...

Nem is hiányzik PC-re...
Szabip
Szabip 2008.03.19. 14:35
"Miért van a hellokittys M4-nek a hátsó markolata "felnőve"? Amúgy szép"

Mert az egy vibrátor, az a markolat fölötti rész meg azért, hogy ne hogy túl mélyre nyomhassa játék közben:-D
AstorAnt
AstorAnt 2008.03.19. 18:54
Hát igen erről én is hallottam...
Ennek ellenére mégis úgy érzem hogy a fejlesztőknek vigyázni kellene ilyen értékes "márkanevekre", hisz jó hogy "egy jó névvel mindent el lehet adni" de hát szerintem a Tom Clancy logóval ellátott játékok mégis magasabb szinvonalat képviseltek mint eme "fércmű":-(
KisCsirkee
KisCsirkee 2008.03.19. 18:56
Lesz PC-re is:-/
Szabip
Szabip 2008.03.19. 20:36
Hivatalosan nem jelentették be tudtommal PC-re, a lapok is csak találgatnak és hiszik, hogy lesz PC-re, bár én is valószínűnek tartom.

Valahogy nem igen tetszik a gondolat, egy RTS amit konzolra írtak PC re lesz portolva...:-/
ajánlott olvasnivaló