Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

CoD 5 - béta, az utolsó mohikán?

Lehetséges, hogy a World at War lesz az utolsó második világháborús rész.

2008.10.21. 16:38 | szerző: Retee | kategória: Játék

Lassan lehet készülni a Call of Duty aktuális, ötödik részére, amely a World at War alcímet kapta, s amely lehet hogy utoljára vezeti a játékosokat második világháborús frontra. A Treyarch senior producere ugyanis egy interjúban megemlítette, hogy úgy néz ki a CoD széria végleg elbúcsúzik a második nagy világégés témakörétől, mivel a játékosok túl sok ellenérzéssel viseltetnek iránta. A producer szerint bár a negyedik rész modern hadviselését sokan kétkedve fogadták, végül nagyon is meggyőzte az FPS-eket és persze a CoD-ot kedvelők táborát, és az ötödik résznél erőteljesen érezték az általános elégedetlenséget a második világháborús hadszíntér újbóli feltűnése miatt.
Meglátjuk, egyelőre jelenjen meg a World at War, amelynek bétája ma nyitott, az érdeklődők fáradjanak át a hivatalos honlapra, ahol először regisztráljanak. ■

Call of Duty: World at War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: World at War

hozzászólások (5)

konrad
konrad 2008.10.22. 00:27
Persze, mert nem ártott volna kisebb hadműveleti területeket kidolgozni (egy-egy akciót részleteiben megjeleníteni, lásd BiA), minthogy az összes ww2-ús részben Normandiától egészen Berlinig kellett menetelni, meg az orosz hadszíntéren Kamcsatkától Berlinig. Ez persze, hogy unalmas egy idő után, meg is értem. Mindent "felmarkoltak" a kidolgozásnál, de rájöttek, hogy ekkora léptékkel már nem működik a rókabőr... Az ő hibájuk, nem az enyém, mint gameré, mindenesetre hiányolni fogom a világháborús cod-okat.
úr
úr 2008.10.22. 21:30
halo van itt van valaki
:-/
sHarris
sHarris 2008.10.22. 23:27
Nincs, de ha sokáig folytatod, akkor szerintem te se leszel Dome-on túl hosszú ideig.:-/
konrad
konrad 2008.10.23. 00:43
Azt majd talán a moderátorok eldöntik helyetted, hogy ki, mikor, hol és meddig...:-X
ajánlott olvasnivaló