Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watchmen - demo

Letölthető az átirat demója.

2009.03.05. 13:37 | szerző: Retee | kategória: Játék

Felkapottak lettek mostanság a szuperhősök, hiszen Batman, Superman, vagy épp X-Menék is rengeteg szemet vonzanak a mozikban. Nem meglepő tehát, hogy az idei év egyik legjobban várt filmjének a Watchment tekinthetjük, amely képregény formájában már sikert sikerre halmozott a tengerentúlon. A filmnek - amely még a héten a mozikba kerül - pedig készül a játék átirata is, ennek érkezett meg ma a kipróbálható demója, tessék tölteni.

előző
következő
Watchmen - demo
Watchmen - demoWatchmen - demoWatchmen - demo

hozzászólások (7)

McCl@ne
McCl@ne 2009.03.05. 15:40
Én meg egy picit nevetek... :)
Most komolyan: mit vártatok? Szerintem nem erőszakolja meg a képregényt, mert annak értelmes és épeszű olvasója tudja jól, hogy mire számíthat, ill. mennyire lehet játékba ültetni azt a sztorit... Amúgy ha már itt tartunk, mint a legtöbb dologból, ebből is egy jobbféle szerepjátékot tudnék elképzelni, ahol aztán csak az alkotói fantázia húzhatna falat a képregény szellemisége és a játék felfogása közé.
Sevores
Sevores 2009.03.05. 15:48
Igaz... de hogy pont a Watchmenből csinálnak hack-n-slasht, az valahol szomorú. (A képregény két (kis jóindulattal három) db akciójelenetet tartalmaz.) Egyszerűen lehetelen átültetni játék formába, hiszen nem sok minden történik benne. Párbeszédekből, monológokból és elbeszélésekből áll a 90%-a.
Germinator
Germinator 2009.03.05. 15:55
Mondjuk épp ezért furcsa, hogy egyáltalán miért kell játékot készíteni belőle:-D De McCl@ne-nek igaza van, valami szuper szerepjátékot lehetne csinálni belőle... már ha tényleg erre lenne szüksége a világnak.
AstorAnt
AstorAnt 2009.03.05. 22:34
Nehezen tudnám elképzelni, hogy egy ilyen license-t ne lovagoljon meg valaki, csupán azért mert nehéz lenne belőle képregényhez hű játékot csinálni:)Én (a kiadó helyében)még CE-t is csinálnék belőle díszdobozzal,képregénnyel, kis artworkel meg pólóval dupla árért:D
NORBY999
NORBY999 2009.03.16. 13:06
skacok honnan szedtetek le hozzá rar csomagolo kulcsot?
:-((
ajánlott olvasnivaló