Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2009

Sony - az új "kontroller"

Az Xbox és a Wii után a Sony is bemutatta a saját terveit. Látványos videók.

2009.06.03. 13:51 | szerző: Retee | kategória: E3 2009

Nemrég mutattuk be az Xbox új vezérlési lehetőségét, mely igen látványos eredményeket produkálhat, persze az nagy kérdés, hogy a gyakorlatban vajon hogy fog mindez működni. Reméljük hamarosan kiderül, most viszont lássuk a Sony saját terveit, melyben szintén szerepet kap a kamera, ám ezt egy speciális kontrollerrel is megtámogatják. A tegnapi bemutatós mindenesetre egész viccesre sikerült, ami nem is csoda, hisz a próbaalany láthatóan nehezen birkózott meg a feladatokkal, hát még úgy, hogy percenként varázsoltak valami "újat" a kezébe. Érdemes végignézni az egészet, ha más nem azért, hogy felkészüljünk a…jövőre. ■hozzászólások (14)

cygary
cygary 2009.06.03. 16:42
Egy íjazásból ne vonj le nagy következtetéseket... Egy AAA cuccos játékot kidolgozni erre a kontrollerre merész vállalkozás, nem is most lesz. A harc oké, de az irányítás többi része?
balays82
balays82 2009.06.03. 16:52
Szerintem nagyjából nulla az esélye, hogy egy God of War a közeljövőben ilyen módon legyen irányítható. Abból kiindulva, hogy az egész játék a kombók egymásba fűzésére, a kivégzések pedig kifejezetten a felvillanó gombok megfelelő ütemben való nyomkodására épülnek, nehéz ezt elképzelni. Ráadásul egy földi halandónak leutánozni azokat a mozgásokat, amit Kratos előad a játékban, finoman szólva megterhelő lenne.:-) Továbbra is azt mondom, hogy alapvetően a partyjátékok területén arathat sikert ez az irányítási mód, de a "komoly" játékok területén nem igazán. A tévedés jogát természetesen fenntartom.:-)
mucius
mucius 2009.06.03. 17:49
megnéztem ezt a project natal-t. hát. alapból van neki egy majd egész másodperces laggja. már itt epic fail. aztán gombok nélkül csakis a legprimitívebb dolgokra lehet használni.

de végülis lehet annyira élvezetes, mint víz alatt boxkesztyűben gazdálkodjokosanozni....
afro
afro 2009.06.03. 18:22
Hát pont ez az: a kombókat, mint pl. a SW-Force U -ban gombokkal hozod elő, na de pont ide kéne egy szemléletváltás, és például mint a Black and White -ban ilyen alakzatokkal lehetne előhozni őket. Éa ha az alakzatok még a végső eredményhez hasonlítana is, akkor kész is van.
Alapból az a véleményem, hogy a kontrollereknek ez a mai felállása elég régimódi, viszont a játékok ezt erősítik. Ezért kéne már egy kis áttörés, főleg nagyobb cége részéről, mert akkor végre ez a gombnyomogatás redukálódhatna.
Ha például megnézzük SW-FU-t, akkor azt egy ilyen kontrollerrel simáén lehet vinni.
Az pedig, hogy megerőltető lenne, nekem kifejezetten szimpatikus, én szeretek mozogni :-D
sipec
sipec 2009.06.03. 18:24
pf ez szar. miert nem jo a hagyomanyos "kar"?....
ajánlott olvasnivaló