Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operation Flashpoint 2 trailer

Bemutatkozik a "hardcore" mód.

2009.08.12. 17:45 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ősszel érkezik Európában a Codemasters kiadásában az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising, ami így kitérni látszik az ArmA 2 elleni küzdelem elől. Ettől függetlenül a taktikai/akciójáték még szép sikereket is érhet el, hisz a fejlesztők nem kevés munkát raktak belé. Ezt próbálják bizonyítani az új videójukban is, melyben a hardcore módról hallhatunk/láthatunk részleteket. ■

Operation Flashpoint: Dragon Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Operation Flashpoint: Dragon Rising

hozzászólások (2)

konrad
konrad 2009.08.12. 19:01
Nem tudom. Elnézve az elmúlt hetek videoit, ez a játék inkább elmegy az akció, mint a tényleges taktikai shooter felé. A irányító felület nekem a jó öreg Rainbow Six sorozatokat juttatta eszembe, grafikájában ez a nagy "zöld massza" egyáltalán nem jön be. Kétségeim vannak a realizmust illetően is (illetve pontosabban az ahhoz való közelítést): fut a baka ezerrel, liheg mint a disznó, de amikor lövésre emeli a fegyverét, a célzótüske mereven áll, át sem veszi a test zihálást.(Legalábbis én így láttam.) AI: a csávókám beront az épületbe, az ellenség még mindig az ajtót figyeli, akit aztán oldalról, 2 m-ről lesoroz a jenki.

Szóval ez a játék egy nagyszerű (eredeti/alap) Ofp-ből, a CoD-ból és a már említett Rainbow-sorozatból lesz összegyúrva. Bizonyosan sokaknak fog tetszeni, jómagam is kipróbálom, de azt hiszem műfajában nem fogja verni az eredeti OFP/ArmA-kat.

retee! Amúgy mit értettél azon, hogy a Codemasters "kitérni látszik az ArmA 2 elleni küzdelem elől"? A megjelenés időpontja miatt?:-)
Retee
Retee 2009.08.12. 19:26
Is, meg én is úgy látom, hogy más lesz a célközönség alapvetően.
ajánlott olvasnivaló