25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Risen demo

Megérkezett a Gothic csapat új szerepjátékának a demója.

Írta: Retee 30 hozzászólás

Elkészült a Gothic sorozattal híres/hirhedté váló Piranha Bytes új szerepjátéka, a Risen. A csapat új alkotása egy mediterrán, vulkanikus szigetre viszi el a játékosokat, ahol a történetet már mi magunk írhatjuk, hisz többféle befejezés is várhat ránk - döntéseinktől függően. A grafika szépnek tűnik, és ha nem várnak ránk itt a Gothic bugdűnéi, akkor valószínűleg egy igen kellemes RPG-hez lesz szerencsénk.
Most pedig tessék tesztelni, mert megérkezett a demo:

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Risen

Platform:

Fejlesztő: Piranha Bytes

Kiadó: Deep Silver

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2009. október 2. PC
n/a: X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

McCl@ne
McCl@ne [13401]
Én azon túl, hogy teljesen egyetértek az itt általad leírtakkal, még szeretnék hangot adni azon véleményemnek, miszerint totál felesleges már foglalkozni ezzel a gyerekkel, tisztán kivehető, hogy megalapozatlan félmondatok kötik a szerepjátékok világához.
AstorAnt
AstorAnt [1653]
Én végignyomtam a GW-t is(már ha kampányokat végig vitelét annak vesszük) és a Risen-t is.Szerintem a Risenben egyáltalán nem kell bolyongani, mert a térkép vagy egyértelműen rámutat hova kell menni, vagy a szövegből egyértelműen kiderül ha keresni kell, hogy merre is kellene lennie.Csupán azért mert a harcrendszere, szabad harcrendszer(mint pl. a DDO), attól még semmi gond nincs vele, sőt az egyik legjobban megvalósított ilyen típusú rendszer, amit valaha láttam.Könnyen kezelhető és hamar megtanulható.Bár valóban a játék kicsit nehezebb mint a mai RPG-k legnagyobb része, de nem is a casual RPG playereknek készültek a Gothic játékok, mint ahogy ez sem.Itt jobban meg kell küzdeni a sikerért, ez egy ilyen játék.És bármennyire meglepő, azért mert szereti valaki az ilyesmit, még normális élete van, és jut ideje mindenre, csak legfeljebb ritkábban váltja a játékait.
Dark Archon
Dark Archon [11463]
Há' én nyomtam a gombot, de attól még nem védett ki semmit. Eldobja a fáklyát, ha kardra váltok. Másik keze hol van? Valamint a fáklyával miért nem lehet harcolni/távol tartani az állatokat?
McCl@ne
McCl@ne [13401]
:-D:-D:-D
"ninjareflexek"
:-D:-D:-D

kész, eldőltem... te szerencsétlen: a jobb gomb folyamatos lenyomásával védekezhetsz a támadások nagy része ellen, ha pedig már pajzsod is van (nagyon hamar lehet találni), akkor az kb. a 95%-ukat felfogja. ebből az állapotból kell kitámadni a megfelelő időpontban, esetleg ehhez kell némi reflex, de semmiképp sem egy ninjáé.. ezeket a támadásokat tudod egyre többféleképpen kivitelezni, ahogy léped a szinteket, de az alap is megteszi egy ideig bőven.

de te idáig nem jutottál el, nemhogy térképet találj... amúgy az első darabját a mocsárban adják, ha jól emlékszem, az bőségesen elég. már olyan embernek persze, akinek van némi fogalma a dolgokról, plusz angoltudása.
Dark Archon
Dark Archon [11463]
Leszámítva, hogy ninjareflexek kellenek kivédeni valamit? Semmi.

szerk.: se a world, se a region térképen semmi nem volt. De meglehet, odáig már nem jutottam el a játékban, miután volt szíves a "you are leaving the area of this demo" szöveg után elölről kezdeni az egészet.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (30 db)