Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aliens vs Predator - gameplay trailer

Ezúttal a kooperatív módban játszható Survivor Mode mutatkozik be.

2010.01.31. 16:47 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Rebellion az új idők szavának engedelmeskedve immár nem csak a klasszikus egy és többjátékos résszel csalogatná a vásárlókat, hanem a mostanság divatba jött Survivor kihívással is. A kooperatív módban egyszerre akár négyen is játszható túlélő részen természetesen a cél minél tovább kitartani az idegenek támadása alatt, s eközben a lehető legtöbb támadót leszedni. Erről pedig most mutatunk egy rövid bemutató trailert is: ■

Aliens vs Predator (2010)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aliens vs Predator (2010)

hozzászólások (6)

Corvus5
Corvus5 2010.01.31. 17:31
És egyébként ez mi volt? Gamplay trailer? Ha igen, akkor ennél igénytelenebbet se láttam mostanában.:-/
Slyder
Slyder 2010.01.31. 17:39
Csak a videó minősége rossz.
Playbahnosh
Playbahnosh 2010.01.31. 21:37
Hát, az új AvP eddigi trailerjeiről egy dolgot tudok elmondani: totálisan semmitmondó mind. :/

Fél másodperces, innen-onnan kivagdosott jelenetrészletek iszonyatosan összegányolva, hogy még véletlenül se lehessen semmit látni. Epilepszia indukáló villogás, pulse rifle kerregés, fröcsögés és halálhörgés. Nem túl informatív...
Larion
Larion 2010.01.31. 23:09
Lehet én vagyok túl pozitív de nekem semmi bajom ezekkel a trailerekkel :D több mint a semmi nem? És ha már itt járunk remélem Predeknek lesz hunt mode:D, vagy valami hasonló, vagy Alieneknek:... milyen buli lenne egy csoportos Pred portya :D. UI.: engem nem érdekel ha szó szerint képen vágnak a demóval, de jöhetne:).
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.01.31. 23:30
valami ehhez hasonlót szerettem volna beírni, de már látom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel. szóval teljesen egyetértek.

de ne feledjük, hogy volt már GAMEPLAY videó, amiben bemutatták, hogy a predatorral miként lehet vadászni, és az nem volt összevagdosva, rendesen kommentálták is, szóval én pl. már nem is várok semmi újdonságot egy-egy előkerülő ízelítőtől, már sacc/kb-ra be van lőve, hogy milyen lesz a játék.

a survivor pályáira lennék mondjuk kíváncsi, milyen a felépítésük, mekkorák.
ajánlott olvasnivaló