25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Test Drive Unlimited 2

Már az ősszel a boltokba kerül a folytatás.

Írta: Retee 10 hozzászólás

2007-ben jelent meg az Atari kiadásában a Test Drive Unlimited, mely - főképp multiplayer módjainak köszönhetően - sikeresen debütált világszerte. Most pedig készülhetünk a folytatásra, hisz immár hivatalosan is bejelentették a második rész készültét.
A Test Drive Unlimited 2-höz a fejlesztők egy igen látványos sérülési modellt, időjárás változást, nappal-éjszaka váltást és egy teljesen új szigetet ígérnek. Emellett természetesen a járgányok felhozatala is bővül, s ahogy az első részben, ezúttal is kapunk mind, single, mind multiplayer módokat.
A második rész a hivatalos közlemény szerint már az idén ősszel megjelenik - PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Test Drive Unlimited 2
  • Test Drive Unlimited 2
  • Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited 2

Platform:

Fejlesztő: Eden Studios

Kiadó: Namco Bandai Partners

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2011. február

Minimális rendszerigény: Intel Core 2 Duo 2,2 GHz/AMD Athlon X2 4400+, 2 GB RAM, GeForce 8800/Radeon HD 3870, 14 GB HDD

Ajánlott konfiguráció: GeForce GTX 280/Radeon HD 4870 vagy jobb videokártya

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
a képek alapján még simán lehetne Hawaii (és az első képet most ne vegyük bele :) )
Pangloss
Pangloss [376]
Tényleg, miért gondoljuk, hogy Hawaii lesz a helyszín, amikor a cikk szerint a fejlesztők "egy teljesen új szigetet ígérnek"?

Én lehet, hogy azért, mert olyan jó az első rész hangulata, hogy más helyszínt már nem is nagyon tudok elképzelni.

De ezek szerint mégsem Hawaii-on fogunk száguldozni.:-(
red5
red5 [627]
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de miért veszitek ennyire készpénznek, hogy megint Hawaii lesz a helyszín. Én nemrég olvastam egy másik fórumon, hogy a fejlesztők interjút adtak valami GameReactor nevezetű lapnak. Az abban leírtak szerint Ibiza lesz a következő sziget, mert kellőképpen változatos (van nagyváros, tegnerpart, hegyek stb.):-)
Pangloss
Pangloss [376]
Megjegyzem, hogy az első részhez is elérhető volt egy "napszakváltás mód", bár tény, hogy a játékhoz "hivatalosan" nem volt elérhető, és nem is nézett ki kifejezetten jól. Egy kivilágított Honolulu, holdfény a tengerparton stb. tovább emelné a hangulatot.
Szerintem az sem jelent majd problémát, hogy ismét Hawaii lesz a helyszín, én nagyon megkedveltem Oahu szigetét, úgyhogy örülök, hogy a helyszín nem változik. Arról nem is beszélve, hogy ha nem szigeten játszódna a játék, akkor a térképet miként korlátoznák be? Lenne egy láthatatlan fal? Persze választhatnának másik szigetet is, de nem tudom, hogy ennél hangulatosabbat lehetne-e találni?

Én nagyon várom a játékot, majd meglátjuk, milyen lesz. Valóban lehetne több motor, abból kicsit szegényes volt a választék.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
tudom, velem is előfordult. vagy ha belém jön hátulról egy npc, akkor is engem kezdtek el keresni, de remélhetőleg ezt kijavítják(kijavították?) a következő részre ;)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (10 db)