Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bezár a Bizarre Creations?

Bajban a Blur és Project Gotham Racing fejlesztőcsapata?

2010.11.17. 12:34 | szerző: Retee | kategória: Játék

Pár napja több helyen is felütötte a fejét az a pletyka, hogy az Activision bezárja a Bizarre Creations fejlesztőcsapatot, akiknek eddig - többek között - a roject Gotham Racinget, a Blurt, illetve a James Bond 007: Blood Stone-t köszönhettük. A kiadó pedig nem hallgatott sokáig, s egy hivatalos válaszban elismerte, hogy bajban lehet a Bizarre csapat.
Az elmúlt három évben, mióta megvásároltuk a BC-t, jelentősen megváltozott a szimulátor/arcade műfaj. Jelentős beruházásokat tettünk, hogy a csapat segítéségével egy új címet, vagy márkát alkossunk meg, ám a Blur kereskedelmileg nem lett sikeres. A srácok rendkívül tehetségesek, de gondolnunk kell a gazdasági mutatókra is, így nincs kizárva, egy jövőbeli eladás sem.
Így tehát még(?) nincs közvetlen veszélyben a Bizarre, ám ha senki sem jelentkezik egy megfelelő ajánlttal az Activisionnél, akkor akár komoly bajba is kerülhetnek... ■

hozzászólások (3)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.11.18. 01:04
a Project Gotham Racing nem volt eléggé sikeres, vagy mi? én úgy tudtam, hogy az egyik legjobb autós versenyszimulátorként van jelen a piacon.
balays82
balays82 2010.11.18. 08:59
Amiből az utolsó rész három évvel ezelőtt jelent meg. Nyilván nem lehet a végtelenségig annak a sikeréből élni. Amióta a Microsofttól átmentek az Activision-höz, nem igazán raktak össze sikeres játékot, Bobby Kotick pedig nem szereti az ilyet.
sheldon_c00per
sheldon_c00per 2010.11.18. 10:58
a blur meg messze nem lett olyan jo, hogy annak a sikereire epitkezzenek. ertheto a dolog, sot.
ajánlott olvasnivaló