Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jurassic Park - hamarosan

Az új Telltale játékot már bemutatta a Game Informer.

2011.01.18. 13:04 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Back to the Future mellett a Telltale néhány hónappal ezelőtt egy másik ismert cím, a Jurassic Park megjelenéséről is beszélt, noha magát a játékot egyelőre még nem mutatták be. Pontosabban néhány kép és részlet feltűnt a mostani Game Informer hasábjain, mely alapján úgy tűnik, hogy az új sorozat közvetlenül az első film története után játszódik, s öt részre lesz bontva. A csapat játékaira viszont nem igazán jellemző az erőszak, így nagy kérdés volt, hogy a dinók megjelenése vajon változtat-e a bevetett gyakorlaton - de nem. A Telltale elmondta, hogy ők nem egy újabb dinoszaurusz lövöldét akarnak készíteni, hanem ezúttal is kalandjátékot kapnak majd az érdeklődők a kezükbe, mely hol feszült, hol humoros részekkel mutatja be a szigetet. Jó hír viszont, hogy a fejlesztőkre jellemző alapvetően lineáris játékmenet ezúttal picit lazult, így bizonyos helyzetekben döntésünktől függ a sztori további alakulása. ■

Jurassic Park: The Game
A legutóbbi Jurassic Park: The Game cikkek, hírek

hozzászólások (18)

Corvus5
Corvus5 2011.01.20. 14:46
Peace;-)
xeLaR
xeLaR 2011.01.20. 15:07
Kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki ebből. Szeretem a Telltale játékait, de ez így előzetesen nem fogott meg. Azért remélem mindent megtesznek, hogy jó, érdekes legyen...
Barthezz
Barthezz 2011.01.20. 22:46
Hmm, a filmek hangulata miatt baromira bejönne nekem egy ebben a környezetben játszódó játék, pláne, ha a filmekben látott helyszíneket is be lehetne barangolni.

Mivel én nem ismerem a Telltale nevét és játékait, kérdezem, hogy kb. stílusában olyasmire számíthatunk, mint amilyen a LOST-ból készült játék volt?
-T0ng-
-T0ng- 2011.01.21. 06:58
Annál kevésbé TPS. A Telltale játékainál szeretik a fix kameraállás+direkt kontroll megoldást. Az említett Heavy Rain (valamint a Quantic Dream másik két játéka) is ezt szeretik használni.
Barthezz
Barthezz 2011.01.21. 15:54
Köszi. Hát majd kiderül akkor, tetszeni fog-e. Az általad leírt játékmenet nekem kissé unalmas, a LOST-os akciódús TPS sokkal inkább bejönne. Remélem azért jó lesz, mert szívesen bebarangolnám a Nublar-szigetet, találkozva a filmbéli szereplőkkel és helyszínekkel. Hatalmas gyerekkori élmény volt számomra ez a film, szóval óriási nosztalgia lenne. :-)
további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.