Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Risen 2: Dark Waters

Hivatalosan is bejelentették a Risen folytatását.

2011.02.22. 14:42 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ugyan már tavaly nyáron megerősítette a Piranha Bytes a Risen második részének létezését, de további fél évet kellett várnunk arra, hogy hivatalosan is bejelentsék a folytatást. Végre azonban megtörtént, s a Risen 2: Dark Waters kapcsán immár részletekkel is tudunk szolgálni.
Az új epizód története néhány évvel az első rész sztorija után játszódik. A titánok megtizedelték az emberiséget, ráadásul ezt követően titokzatos, pusztító lények jelentek meg a tengerekben, amelyek komoly veszélyt jelentenek a megmaradt emberiség számára. Persze egy remény még maradt: Mi, akiből kiváló inkvizítor vált, s aki úgy dönt, hogy utánajár a titokzatos hajótámadásoknak és a lények eredetének. Kalandjaink azzal kezdődnek, hogy bizonyos pletykáknak kívánunk utánajárni, melyek szerint egyes kalózok tudják, hogyan lehet legyőzni a pusztító szörnyeket.
Feladatunk tehát adott: megmenteni a maradék emberiséget, illetve felkutatni a misztikus szörnyek eredetét és sebezhetőségét. Persze az előző részt ismerve valószínűleg most is rengeteg mellékküldetés és NPC dobja majd fel az RPG-t, amely PC-re és konzolokra egyaránt megjelenik, noha hivatalos dátummal még nem tudunk szolgálni. Az első art képek viszont már a hír alatt várakoznak. ■

előző
következő
Risen 2: Dark Waters
Risen 2: Dark WatersRisen 2: Dark WatersRisen 2: Dark Waters
Risen 2: Dark Waters
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Risen 2: Dark Waters

hozzászólások (1)

AstorAnt
AstorAnt 2011.02.23. 10:02
Kicsit fura ez a kalózos RPG feeling, bár a DDO-ban már megbizonyosodtam, hogy egyáltalán nem egy összehozhatatlan dolog. Az első részt is nagyon szerettem, remélem ez is legalább annyi kihívást fog tartogatni mint az előde(i).
ajánlott olvasnivaló