For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Duke Nukem Forever - multi infók

Érkezett pár hírmorzsa az új Duke többjátékos lehetőségeiről.

2011.03.22. 13:01 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Kaptunk pár részletet a vészesen közelgő – még most sem vagyok képes elhinni – Duke Nukem: Foreverből. Négy többjátékos mód lesz elérhető a játékban, melyek a következők lesznek: Dukematch, Team Dukematch, Capture The Babe és Hail To The King. Ezek közül javarészt egyet nem ismerhetünk személyesen, a maradék hármat ki lehet találni, hogy mi lehet. Az első három mód már biztos, hogy 8 játékosra lesz korlátozva, de nagy az esély arra is, hogy a megmaradt mód is csak ugyan ennyi játékossal fog megbírkózni.
Az első két mód természetesen egy sima free-for-all és egy csapatos deathmatch mókát takar, a Capture The Babe egy módosított CTF lesz, az utolsó mód pedig csak „king of the hill” néven lett aposztrofálva. Jelentsen a szófordulat bármit is.
Az öldöklés helyszínéül lepukkant főútvonalat, kaszinót, valami vadnyugati falut és Duke kedvenc zabáldáját, a DukeBurgert ígérnek. Az utóbbiban annyi lesz a csavar, hogy a játékosok apróra zsugorodnak majd. A jetpack eddig úgy fest, hogy csak a többjátékos mókában lesz elérhető – legalább ott az lesz.
Semmit sem kíván kihagyni a méltán magasra tett elvárásokkal szinte hitetlenkedve várt Duke, így természetesen a többjátékos meccsek alatt tapasztalati pontot is gyűjthetünk, melyből természetesen unlockolni lehet extrákat – talán a jetpacket is – és szinteket is léphetünk, ahogy illik. ■

Duke Nukem Forever
A legutóbbi Duke Nukem Forever cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.