Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Duke Nukem Forever - multi infók

Érkezett pár hírmorzsa az új Duke többjátékos lehetőségeiről.

2011.03.22. 13:01 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Kaptunk pár részletet a vészesen közelgő – még most sem vagyok képes elhinni – Duke Nukem: Foreverből. Négy többjátékos mód lesz elérhető a játékban, melyek a következők lesznek: Dukematch, Team Dukematch, Capture The Babe és Hail To The King. Ezek közül javarészt egyet nem ismerhetünk személyesen, a maradék hármat ki lehet találni, hogy mi lehet. Az első három mód már biztos, hogy 8 játékosra lesz korlátozva, de nagy az esély arra is, hogy a megmaradt mód is csak ugyan ennyi játékossal fog megbírkózni.
Az első két mód természetesen egy sima free-for-all és egy csapatos deathmatch mókát takar, a Capture The Babe egy módosított CTF lesz, az utolsó mód pedig csak „king of the hill” néven lett aposztrofálva. Jelentsen a szófordulat bármit is.
Az öldöklés helyszínéül lepukkant főútvonalat, kaszinót, valami vadnyugati falut és Duke kedvenc zabáldáját, a DukeBurgert ígérnek. Az utóbbiban annyi lesz a csavar, hogy a játékosok apróra zsugorodnak majd. A jetpack eddig úgy fest, hogy csak a többjátékos mókában lesz elérhető – legalább ott az lesz.
Semmit sem kíván kihagyni a méltán magasra tett elvárásokkal szinte hitetlenkedve várt Duke, így természetesen a többjátékos meccsek alatt tapasztalati pontot is gyűjthetünk, melyből természetesen unlockolni lehet extrákat – talán a jetpacket is – és szinteket is léphetünk, ahogy illik. ■

Duke Nukem Forever
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Duke Nukem Forever

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló