Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

BlizzCon 2011 - jegyvásárlás

Hamarosan kaphatóak lesznek a jegyek az idei BlizzCon eseményre.

2011.04.13. 20:16 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Blizzard bejelentette, hogy május 21-én és 26-án, két kötegben árusítja a jegyeket az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő BlizzCon eseményre. Ezen felül pedig egy BlizzCon-t megelőző vacsorára is lehet korlátozott számban jegyeket kapni, melyből befolyó összegből az Orange County gyermekkórházat fogja támogatni a cég.
Akik esetleg nem ismernék az eseményt, a BlizzCon egy olyan összejövetel, melyen a Blizzard játékok világa van a középpontban. Ilyenek a Starcraft, a Warcraft, valamint a Diablo. Az eseményt az Anaheim Convention Centerben rendezik meg, idén október 21-én és 22-én. Azok számára is van egy alternatívája a Blizzardnak, akik nem tudnak, vagy esetleg nem akarnak elutazni a rendezvényre: ők a foteljük kényelméből követhetik végig az eseményeket, élő helyszíni közvetítésen keresztül. Erre egy BlizzCon Virtual Ticket elnevezésű jegy jogosítja fel az érdeklődőket, melyet a világon bárhonnan lehet nézni, ahol internet kapcsolat a rendelkezésre áll.
Természetesen idén is megrendezésre kerülnek majd a már hagyománnyá avanzsálódott jelmez-tánc-hangutánzó versenyek, és biztos lesz olyan elfoglaltság is, mely meglepetésként fogja érni azokat is, akik rendszeres látogatói az eseménynek. Ezen kívül még beszélgetés és kérdezz-felelek is lesz a fejlesztőkkel az aktuális, vagy készülő játékaikkal kapcsolatban is, de nem lenne teljes a rendezvény a turnék és bajnokságok nélkül sem. A sajtóközleményben még hozzátette a Blizzard, hogy nagyon reméli, a „Vörös inges srác” ismét eljön a showra és újabb következetlenségeket fedez majd fel játékaikban.
A jegyeket 175 dollárért lehet megvásárolni, amire a BlizzCon weboldalán van lehetősége az érdeklődőknek. A jótékonysági vacsorára a jegyeket 500 dollárért adják, mely természetesen feljogosít a teljes rendezvény látogatására is. Ezekből megközelítőleg 200 darab lesz elérhető, így sietni kell azoknak, akik együtt akarnak vacsorázni a fejlesztőkkel. Végül pedig a Virtual Ticket 39,99 dollárba fog kerülni, melynek ára régiónként változhat. ■

hozzászólások (2)

_Sun_
_Sun_ 2011.04.13. 21:10
A tiszteletbeli V.I.P jegy járt volna a vörösingesnek.:-D
sipec
sipec 2011.04.14. 12:27
agree:D
ajánlott olvasnivaló