Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - 1.1 patch érkezik

Hamarosan jön az első komolyabb javítás a szerepjátékhoz.

2011.05.21. 15:30 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A lengyel srácok nem tétlenkednek a CD Projekt RED háza táján. Tudják nagyon jól, hogy a játékkal számos probléma merült fel már a megjelenés napján, így hát nincs is vesztegetni való idejük, ha nem akarják, hogy ezek a problémák megbélyegezzék őket. Emlékezzünk vissza, hogy a The Witcher első epizódjával is elég komoly problémák léptek fel, majd a vége az lett a dolognak, hogy egy Enhanced Edition formájában újra megjelentették a játékot.
A fejlesztők a legtöbbet emlegetett hibákat kívánják orvosolni ebben a tapaszban, melyek a billentyűzetkiosztás, az egér invertálása, a hirtelen, megmagyarázhatatlan fagyások és az aktivációs, valamint DLC letöltési hibákat foglalják magukba.
Mindezek mellett a fejlesztők kiadtak egy GYIK-et is, hogy az otthon is orvosolható problémákra mielőbb gyógyírt tudjanak biztosítani. Az aktivációs kód esetenként nehezen értelmezhető; például a nagy 'O' betű összetéveszthető a '0' (nulla) számmal, így ez komoly galibát okozhat, arról nem is beszélve, hogy a nagy 'I' betű pedig a kis 'L'-el téveszthető össze. A fejlesztők azt javasolják, akiknek ilyetén gondjai akadnak, próbálják ki az összes lehetséges variációt.
Azok számára, akiknek CRC hibát mutat a telepítő, azt javasolják, hogy másolják a teljes DVD tartalmat a merevlemezükre és próbálják onnan telepíteni, vagy ha ez nem megy, akkor egy másik gépen telepítsék a játékot és azt másolják vissza saját merevlemezükre.
Azok számára, akiknek a játék a telepítést és aktiválást követően nem akar elindulni, vagy visszadobja őket a launcherbe, a következőt javasolják a RED-nél:
A Catalyst Control Centerben minden beállítást állítsanak a felhasználók program-vezéreltre, továbbá ATI Crossfire kártyák esetében a második GPU-t kapcsolják ki, amíg az AMD ki nem ad egy Witcher 2-höz dedikált meghajtó programot. Ezen kívül még a felbontás szélessége ne legyen nagyobb 1920 pixelnél, és az asztal felbontása egyezzen meg a játékban használt felbontással.
Továbbá high-end GPU-s NVIDIA kártyák esetében a fejlesztők azt javasolják, hogy uninstalláljuk a 3D Vision alkalmazást, kapcsoljuk ki az UberSampling-et a játék konfigurációs menüjében, valamint használjuk a legfrissebb 275.27-es béta drivert kártyánkhoz.
Reméljük, a jövő heti tapasz a legtöbb problémát orvosolni fogja, így a második végigjátszásra már hibátlanul kell mennie a játéknak. ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (14)

rootshaper
rootshaper 2011.05.21. 18:41
pilótakeksz!!! :DDDDDD
Hype
Hype 2011.05.22. 09:13
Nehézséggel nem cicóztak, eléggé komoly kihívás főleg az elején akár 3-4 embert legyűrni, gondolom azért is hogy legyen értelme mindenféle lötyit kotyvasztani ami segít a harcban, plussz kraftolgatni sem árt. Azt mondjuk kicsit furcsálom hogy bemegyek egy random házba, bent van a tulaj is és a szeme láttán kipakolom a cuccait, és egy szót se szól :-D
Dark Archon
Dark Archon 2011.05.22. 09:40
Akkor működik a magyar verzió mentéseivel is az import? Ha máshogy nem, átnevezve a mentést. Valaki kipróbálta már?
davkar9
davkar9 2011.05.22. 10:13
Nálam gond nélkül látta őket. Az utolsó 3 mentést kínálja fel. Számozva vannak és bár úgy hogy 17, 31, 32, ebből a 17-es a legutolsó idő, események szempontjából. Nálam mondjuk most fel van telepítve az első rész, lehet, hogy ha csak magukban vannak a mentések úgy nem találja őket.
McCl@ne
McCl@ne 2011.05.25. 12:24
Nem early next weekre volt ígérve az a patch? :)
ajánlott olvasnivaló