Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

MicroVolts - játékok háborúja

Hamarosan indul az MMO TPS.

2011.06.07. 16:39 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A pörgős játékmenetével kíván rajongókat szerezni a Rock Hippo játéka, a MicroVolts, mely a napokban meg is kezdi online pályafutását. Ennek örömére a fejlesztők a sok megalapított klánt figyelembe véve, egy új klános opciót alakítottak ki a csapatban játszani kívánó játékosoknak. Ebben az úgynevezett Clan Hall-ban tudják a játékosok létrehozni, menedzselni klánjaikat, valamint megkukkantani a többiekét.
A végleges startot egy teljesen új pályával is meg kívánják fűszerezni a készítők, melyet június 9-én, a hivatalos induláskor fednek majd fel. Ezen kívül természetesen érkezik az online shop is, melyben az erre áldozni kívánó játékosok vehetnek maguknak fegyvereket és egyéb használati tárgyakat, ahogy azt egy mikrotranzakciós MMO-tól elvárhatjuk. Június 18-án egy online bajnokság is kezdetét veszi, melyet a Free The Hippo Tournament névre kereszteltek. Természetesen a nyeremény sem marad el, aki jól szerepel ebben a bajnokságban, rengeteg mikro pontot (a játék valutája) és egy Hippo-In-Style nevezetű karakterszettet kapnak ajándékba.
Aki pedig kedvet kapott a játékhoz, csak látogassa meg a honlapot, ahol még több információt kaphat, hogy mit hogyan kell elképzelni ebben a fura világban. Végül pedig a nagy megnyitás alkalmából egy új trailert is megjelentettek a játékhoz, melyet itt lent meg is tekinthettek. ■

hozzászólások (8)

Drukala
Drukala 2011.06.07. 19:26
A honlap alapján az az elsődleges játékmód, de ahogy látom van még pár, még egy zombis is :D
Drukala
Drukala 2011.06.07. 21:20
Mentem négy kört TDM-ben, ilyen esztelen lövölde :D Arra, hogy ellövöldözzön az ember szerintem jó.

Utolsó meccsem egész jól sikerült :D
speedy249
speedy249 2011.06.08. 20:43
Nem tudom nekem nagyon bejön:-D.Mondjuk nekem a zombis nem jött be se a free for all de a TDM az valami csúcs.
Drukala
Drukala 2011.06.08. 20:47
Én is nyomtam pár kört azóta, bár eddig csak TDM-ben. Kellemes kis húsz percnyi agyatlan lövöldözés :D
Drukala
Drukala 2011.06.11. 22:47
Játszottam még vele, de sajnos nagy pofon ért. Ez a játék is elköveti azt a hibát, hogy szinttől független csatába dob. Most értem el a nyolcadik szintet és innentől kezdve 10-20 szinttel magasabbak ellen kell teljesíteni, ahol már túlságosan nagy a szakadék. Kár érte, jópofa kis esztelen lövölde volt.
ajánlott olvasnivaló